با خانم مجرد خیلی موافقم مرد خودساخته واقعا ارزش داره تا اینکه با کمک پول باباش به جایی رسیده باشه اینکه میگی هم شان خودم و خانوادهم باشه رو هم قبول دارم. می دونی به ما دخترا یاد دادن تو خیابون نگاهت به جلو باشه بلند نخند سنگین باش و ... ولی حالا دیگه این چیزا خریدار نداره میگن دختر باید اجتماعی باشه سرزبون داشته باشه خوش تیپ باشه من یکی که دچار تناقض شدم. ذاتم خجالتی و آرومم زیاد هم اهل رفت و آمد و مهمونی و .. نیستم. حوصله نقش بازی کردنم ندارم.
- - - Updated - - -
من اینجوریم چرا بخاطر دیگران خودمو عوض کنم؟ دخترخاله م تو کارای خیریه شرکت می کرد همسرش هم اونجا باهاش آشنا شد مرد عالی هم هست ولی من نمیتونم بخاطر شوهر پیدا کردن برم کار خیریه کنم به نظرم مسخره س. اگه یک روزی از نیکی به دیگران لذت ببرم اونوقت میرم کار خیریه میکنم. نظر شما چیه؟
- - - Updated - - -
شرکت کردن تو فعالیتهای اجتماعی خیلی مهمه مثلا همین کارای خیریه اگر با آقایی تو اینجور محیطها ـآشنا بشی میتونی احتمال بدی آدم باوجدانیه یا با ایمانه یا محیطهای علمی یه سری خصوصیات دیگه مثل دانشگاه و .. فکر کنم خانم نجیب و درعین حال اجتماعی طرفدار زیاد داره. موردی که گفتی تو خیابون شماره گرفته بعد هم ازدواج کرده و خوب از آب دراومده به نظرم خیلی شانسی بوده ولی آرایش زیاد به نظرم باعث میشه مگسها به طرف آدم جذب بشن. ملایمش خوبه

علاقه مندی ها (Bookmarks)