دوستان نمی دونم چم شده
این دختر از هر نظر خوبه
ولی نمی دونم چرا چهره اش که به نظر خیلی ها زیباست به دل من نمیشینه
از این طرف خانواده دختر و خود دختر راضی به این وصلت هستند و منتظر جواب من هستند
تعدادی از مشاورین در این سایت گفتند که چند بار دیگه ببینمش و باهاش صحبت کنم اگر هیچی حسی بهش نداشتی جلو نرو
من برای این که ببینمش فقط می تونم به خاستگاریش برم
یه بار به خاستگاریش رفتم حالا اگه چند بار برم و نپسندمش واقعا نه گفتن سخت میشه نمی تونم به همین راحتی چند بار برم با دختر مردم صحبت کنم و آخرش بگم نه
تو جلسه خاستگاری هی سعی می کردم به خودم بقبولونم که زیباست همونیه که من می خوام ولی متاسفانه خیلی سخت بود وقتی اومدم خونه اصلا هیچ تصویری از ایشون تو ذهنم نبود نمی دونم چرا نمی تونم به خاطر بسپارمش هی چهرشو به خاطرم میاوردم و می گفتم قشنگه تا این که دوباره بیرون دیدمش ولی چهرش دوباره انگار به دلم نشست هیچ حس خوبی تو دلم ایجاد نکرد
من خودم قیافه معمولی دارم و دنبال دختر خیلی خوشگل نیستم دنبال دختری هستم که با داشتن شرایط دلخواهم به دلم هم بنشینه
یک بار با آرایش دیدمشون آرایش حرفه ای واقعا زیبا بودن ولی من دوست دارم طرفم بدون آرایش به دل بشینه
دلم میگه بیخیالش شم ولی می گم دختره خوبه هم خودش هم خانوادش خودش از صحبتاش فهمیدم که خیلی منطقی و فهمیدست صبر کنم شاید حسی به وجود اومد از اونطرفم خانواده دختر منتظر جوابن
واقعا موندم
معیارای من برای ازدواج اولین شرطش به دل نشستنه اگه به دلم نشست بعد به سراغ معیارای دیگه می رم

علاقه مندی ها (Bookmarks)