سلامی دوباره به همه ی دوستان خوب همدردی به خصوص کسانی که برای تاپیکم وقت گذاشتن و راهنماییم کردن!
الآن که داشتم تاپیکم رو می خوندم، دیدم از تاریخ شروع این تاپیک 7 ماااااه می گذره!
توی این مدت اتفاقات زیادی پیش اومد.
من به توصیه ی آقای faghat-KHODA عزیز که خودشون هم مشکلی شبیه به مشکل من گذرونده بودن، به طور کاااملاً اضطراری اومدم ایران که در اسرع وقت درمانم رو پیگیری کنم.
اواخر خردادماه بود که حالم به شدددت وخیم شد و علناً زمینگیر شدم!
افسردگی شدید و وسواس شدید به تمام معنا منو از پا درآورده بود و زندگیم کااااملاً مختل شده بود!
دیگه من و شوهرم تأخیر بیشتر رو صلاح ندونستیم و با حالی بسیااااار وخیم اومدم ایران. سریعاً به یه روانپزشک مراجعه کردم و اوشون هم بهم گفتن که حالت واقعاً وخیمه! مقداری دارو تجویز کردن تا یه کم آرومتر بشم و لااقل ذررره ای بتونم بخوابم!
بعد از اینکه یه مقدار حالم بهتر شد، در کنار روانپزشک به روانشناس هم مراجعه کردم و همزمان با دارو درمانی، روان درمانی و رفتار درمانی هم شروع کردم!
با اینکه تو طول مدت درمان زجر زیاااادی هم کشیدم مخصوصاً عوارض داروهای اعصاب و روان، ولی بعد از گذشت 2 ماه خدا رو شکر حالم خیییییلی بهتر شد و به لطف خدا و کمک روانشناس و روانپزشک و از همه مهمتر تلاش و اراده ی خودم، دوباره تونستم تا حد خیلی خوبی بهبود پیدا کنم و کااااملاً به زندگی نرمالم برگشتم.
در حال حاضر همچنان دارم دارو مصرف می کنم ولی در عمل تا حدود 90% یا شاید هم بیشتر، حالم خوبه و خیلی خوب دارم زندگیم رو می چرخونم و به طور جدی و مصمم مشغول یادگیری زبان هستم.
از همه ی دوستانی که توی اون روزهای سخت در کنارم بودند و باهام همدردی می کردن کماااال تشکر و قدردانی رو دارم.
هدفم از بروز کردن تاپیکم هم این بود که کسانی که به بیماری وحشتنااااک وسواس( چه فکری و چه عملی ) مبتلا هستن، با خوندن تاپیک من و حال و روز الآنم، امیدوار به درمان بشن و به صورت جدی مشکلشون رو پیگیری کنن و مطمئن بشن که اگر خودشون بخوان و اراده کنن و به خدا توکل کنن، من قول میدم که حتماً حتماً حتماً حالشون خوب میشه!
فقط از تمام کسانی که مشکل مشابه من رو دارن، خوااااهش می کنم که هرچه زودتر بهش رسیدگی کنن و پشت گوش نندازن. چون روز به روز بدتر میشه و وااااقعاً آدم رو زمینگیر می کنه.
از خدا می خوام که مشکلات همه ی مردم به خصوص اعضای همدردی رو رفع کنه و آرامش و خوشبختی رو به زندگیشون برگردونه همونطور که خدااااا رو صدهزااااااار مرتبه شکر، این آرامش و خوشبختی رو به من برگردوند!
با سپاس فراوان .... تسنیم 92/9/13

علاقه مندی ها (Bookmarks)