نوشته اصلی توسط
Aras
من متاهلم دوست عزیز . کسانی که مشکل زود ارضایی دارند دلیلش خود ارضایی نیست مسائل دیگه هست که اونهم حل شدنیه
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما چند تا مطلبو با هم مقایسه کردید که ارتباطی به هم ندارند . سیگار به دستگاه تنفسی و الکل به دستگاه گوارش صدمه میزنه . اگر خود ارضایی به مقدار کم مضر باشه پس رابطه جنسی هم مضره و نباید انجام بشه . بحث دین و معصیت رو با بحث پزشکی علمی نباید اشتباه گرفت . من هم مثل شما اعتقاد دارم که خود ارضایی کار درستی نیست و باید ترک بشه اما تا بحال ثابت نشده که خود ارضایی برای بدن مضر هست . اون پزشک هم بنده خدا درست گفته و نباید دانشش رو ببریم زیر سوال
دوست عزیز.بهتره برای درک بهترخودارضایی بریم سراغ یک اختلال مسلم که فرزند خودارضایی هست تا مثال نقض آشکاری بر بی اشکال بودن خودارضایی باشه؛درکتاب آسیب شناسی روانی مارتین سلیگمن ج دوم صفحه۱۹۳ چاپ ۱۳۸۹به بحث"یادگارخواهی"با عنوان لاتینfetishism،"هنگامی که لئو هفت ساله بود،خواهرناتنی بزرگترش ،استمناکردن رابه او آموخت،درحین آموختن این کار اوبه طورتصادفی بادم پایی خود آلت لئو رالمس کرد،ازآن زمان به بعد تنها مشاهده یک کفش زنانه برای ایجاد برانگیختگی جنسی و نعوظ درلئو کافی بود.اکنون او ۲۴ساله است،هنگام مدرسه نمیتوانست دربرابرمیل شدیدش به کفش های معلمش مقاومت کند وعلی الرغم تنبیه شدن بارهابه کفش های اوحمله برد.درمیان افراد یادگارخواه کم نیستندکسانی که مهارت اجتماعیشان درپایین ترین حدقراردارد.؛؛چرا اینجوری میشن چرایکی ازاین افراد بین ۱۵هزارتا۲۰هزارعکس ازکفش های مختلف رانگهداری میکند(همان ص۱۹۴) استمنا ،دیفالت ذهن روبالامیبره،شریک جنسی عینی وجود نداره، درموارد عینی که شریک وجود داره نمیتونه با اون واقعیت مچ بشه،نتیجه اینکه مردی همسرش اتاق دیگه خوابیده وخودش داره اتاق دیگه با دیدن فیلمهای پورنو خودارضایی میکنه(این مطلب بارها درتایپیکهای این تالارگزارش شده).حالامن نمیدونم برچه اساسی اون دکتر میادتوی یه سایت درجواب هفته ای سه بار میگه اشکال نداره حتی کم مونده مراجع روبه بیشترش هم تشویق کنه!البته تاییدنمیشه او قطعا دکتربوده باشه اونم توی فضای مجازی
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)