به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 19 اردیبهشت 93 [ 20:18]
    سطح
    25
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    خب اگه فکر می کنی داره از حدش فراتر می ره، کلا ارتباطت را باهاش قطع کن.
    منم همین کارو کردم.بهش گفتم ممنونم که خواستید کمکم کنید اما من نبایداز شما کمک میخواستم.

اگر مرد متاهلی به این شکل به شما چراغ سبز نشون می ده و شما برخورد تند می کنید اما ادامه می دید ( بهش می گی من به فکر شما نبودم، اما همچنان روابط کاری و ایمیلی نه چندان اجباری را ادامه می دید و قطع نمی کنید) می ذاره به حساب ناز کردن.یعنی برداشتش از رفتار من اینطور بوده؟

یوسف جان (خوشم می آد میشل با مزه صدات می کنه یوسف
    مرد متاهل به قصد ازدواج که نزدیک نشده، به قصد سواستفاده است.خب منم همین فکرو کردم اما شک داشتم که نکنه چون من نمیدونم اشتباه میکنم.
    وقتی برخورد تند شما را می بینه ( که همراهش رابطه را ادامه هم می دید ) فکر می کنه داری ناز می کنی.
    خوشحال هم می شه، رفتارش وقیح تر هم می شه.

پس اگر مطمئنی که منظوری داره
    و اگر تذکر هم دادی (به هر شکلی ) و اهمیت نداده،
    رابطه را باید صددرصد قطع کنی.

واله ما هم دانشگاه رفتیم درس خوندیم ( شدم مثل مامان بزرگها) اینقدر لازم نبود با همکلاسیها جیک تو جیک بشیم و کارهای مشترک بکنیم.
    کارهای مشترک را هم توی محیط دانشگاه انجام می دادیم، تمام می شد.
    مشکلات ما بیشتر کاری بود تا عاطفی.
    پروژه 4 نفره بود، یکی فقط حرف می زد و کاری ازش نمی دیدی، یکی غیب می شد، یکی دو نفر هم کار را انجام می دادن. آخرش موقع نوشتن اسامی که می شد تازه اونی که اصلا نبود می خواست اسم دوستش را هم کنار بقیه اسامی اضافه کنه. یکی کار می کرد 5 نفر نمره می گرفتند. ولی کسی عاشق کسی نمی شد. تازه روابط خصمانه هم می شد
    خاطره جالبی بود.
    نمیدونم.حس میکنم چون به پسرا توجه نمیکنم بیشتر دوست دارن نزدیک بشن.حوری پری که نیستم واسه خوشگلیم بیان جلو.ظاهر معمولی دارم وسعی میکنم ادبو رعایت کنم.
    آخه این آقا تو کلاس هم هروقت سوالی از استاد میپرسیدم زودتر از استاد جوابمو میداد.طوری که استاد یه لبخندی به من میزد وساکت میموند تا اون حرفشو بزنه.حس میکردم چون اطلاعات زیادی داره میخواد منتقل کنه.اما با ایمیلایی که فرستاد ومشورتی که با شماها کردم فهمیدم فقط به قصد کمک نیست.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_k نمایش پست ها
    سلام. سلام
    قطعا شما به خوبی از نیت اون فرد اطلاع دارید. اگر فرد متاهلی بیش از حد و خارج از چارچوب احترام و نزاکت رفتار کرد. بدون هیچگونه درنگی باید ترد بشه. هیچ توضیح و دلیلی هم نیاز نیست.
    شاید بهتر بود من نوشته خودم رو اینجور تموم میکردم که: در مقابل تشکر و احترام بهتره رفتار محترمانه ای داشت.
    نیاز نیست به افراد محبت کنید. اما لازمه به افراد پیرامون خود احترام بگذارید.
    گاهی برخی از اشخاص به میزان شما حساسیت رعایت بکار بردن کلمات مناسب رو در صحبت کردن بکار نمیبرن. به عنوان مثال هنگام صحبت کردن با خانمهای محجبه از الفاظی مانند عزیزم. قربان شما. جانم. و نمونه های مشابه استفاده میکنن. البته با اینکه تاکید میکنم که من هم بکار بردن اینگونه کلمات رو برای خطاب قرار دادن یک خانم نا محرم چندان صحیح نمی بینم. اما بد نیست به این مسئله هم اشاره کنیم که برخی از افراد بدون در نظر گرفتن شرایط ، و بدون هیچ نیت خاصی و تنها از روی عادت از این کلمات استفاده میکنن.اما همون افراد هم وقتی بخوان ادبو رعایت کنن میتونن از این الفاظ استفاده نکنن.یا حداقل میگن ببخشید عادت کردم.من دیدم که میگم.
    از اینکه ممکنه گای از اوقات کلامم موجب بوجود آمدن آرامشی هر چند کوچک برای شما شده باشه. خوشحالم و حس خوبی دارم. این حس خوب موجب میشه بهتر افکارم رو متمرکز کنم.
    آرزو میکنم در نوشته های بعدی خبر های خوبی از خود برای و دوستانتون داشته باشید.
    موفق ، سلامت و دلشاد باشید.
    ممنون.

2. 3 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

majid_k (چهارشنبه 11 دی 92), reihane_b (چهارشنبه 18 دی 92), شیدا. (چهارشنبه 11 دی 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)