به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Less Than Nothing نمایش پست ها
    با عرض پوزش ایشون این چیز هایی که شما میفرمایید رو دیده بعد عاشق شده ؟ بعد میگه حجابتون رو درست کن خواهر !؟ عجب معیاری !

طرف ثبات اخلاقی نداره.

درود بانو خیلی حرفتون مسخرست فوق العاده مسخرست حرفتون ثبات اخلاقی نداره یعنی چی؟

اتفاقا خیلی هم پسر خوبیه که میخواد تکلیف خودش و دختر مورد علاقش رو روشن کنه داره معیارهاش رو صادقانه میگه.
    من خودم همین مسئله رو داشتم واسه منم دقیقا طرف مقابلم همین وضعیت رو داشت تلاشش رو کرد ولی نتونست رابطمون رو کات کردیم تموم شد رفت زندگیه بچه بازی نیستش که انسان ازدواج میکنه تا همراه زندگیش همسرش رو خوشبخت کنه و خوشحال ببینش نه اینکه ناراحتیش رو ببینه.

طرز فکر خودم رو میگم احتمالا شبیه همون آقایی هست که باهاشون هستین از نظر من اگه بقیه اخلاقش رو میپسندی و خانواده خوبی داره اینکارش رو دوس دارم که خواسته تکلیفتون مشخص بشه و مسئولیت پذیر هستش. اگه یمبینی خوبه تلاشت رو کن ارزشش رو داره واقعا هم ارزشش رو داره ولی باید ببینی طرفت که میگه حجاب آیا خودش مراعات میکنه یا نه ؟

میشه یکم بیشتر در مورد خصوصیات خوب و بدش بگی اینجوری بهتر میتونیم راهنماییت کنیم

ولی بازم میگم همه چی بخودت بستگی داره من پیش وجدان خودم راحتم چون تلاشمو کردم ولی نشد یعنی نخواست که بشه گچره اونم تلاشش رو کرد ولی میدونستم به مشکل میخوریم.

حجاب خانوم من الان چادر کامله یه تار موی سرشم بیرون نیست حتی توی خونشون و توی جمع فامیلاشون که میبینیم بعضی ها بیرون حجاب دارن ولی توی خانواده جلوی نامحرم اصلا مراعات نمیکنن.مادرم و 4 تا خواهرام هم اینجوری هستن توی این محیط بزرگ شدیم و عادت کردیم.مثل خانواده همسرم.

تا وقتی با تمام وجودت حس نکردی که میخوای حجاب رو انتخاب کنی و اینم مدنظر قرار بده واسه همیشست بهش جواب مثبت نده نه خودت رو اذیت کن نه گلپسرت رو.

حجاب یعنی موهاتون بیرون نباشه و لباس مناسب بپوشین.یعنی عروسیتون جدا باشه و مراعات کنین.یعنی توی فامیلای خودتون و نامحرم ها مراعات کنین. این موارد حتمی هستش

ولی نظر من بشخصه که خدارو صدهزار مرتبه شکر همسرم همش رو داره: کسی که چادر میپوشه چادی که حضرت زهرا و حضرت خدیجه سرش میکردن باید خیلی چیزا رو مراعات کنه مهمترینش اخلاقیاته غیبت نکنه دروغ نگه حرف زشت نزنه مودب باشه سعی کنه اجتماعی باشه و تحصیلاتش رو بالا ببره خدایی نکرده اهل دزدی و ربا و اینکارای ناپسند نباشه و یکسری اخلاقیات دیگه.

اینم بگم منم که از همسرم این انتطارات رو دارم خودمم باید انسان باشم که خداروشکری دارم تلاشم رو میکنم تق و لق هست ولی سعیم رو میکنم.

اینم بگم بنده تفکرات سکولار میهن پرستانه دارم مذهب شیعه رو هم خیلی دوس دارم.

شما هم میتونی تلاشت رو کن اگه دوسش داری و فکر میکنی همون گلپسری هستش که منتظرش بودی همه تلاشت رو کن بخدا حیفه اگه دوسش داری و اونم دوست داره راحت جا بزنی

ایشالله که راه درست رو انتخاب میکنین

2. 5 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

bkaf38 (سه شنبه 22 بهمن 92), capitan (چهارشنبه 18 دی 92), hanie_66 (جمعه 25 بهمن 92), Less Than Nothing (پنجشنبه 19 دی 92), rainbow69 (جمعه 20 دی 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)