سلام واقیعتش فعلا عنوان دیگه ای به ذهنم نمیرسه موضوع هم تقریبا داره تموم میشه
باز اگه نیاز بود خودشون تغییر میدهند ممنون
نه واقعا از شخصیتشو ن خیلی خوشم می امد قبلا هم عرض کردم ما روابط خیلی صمیمی نداشتیم ولی من از متانت ایشون خیلی خوشم می امد
یک جورایی برام خاص بودند هنوز هم واقعا دوستش دارم وارزوی خوشبختیشو میکنم چطور میشه ادم یکی رو دوست داشته باشه وارزوی خوشبختیشو نکنه به هر حال اتفاقی بود که افتاد واقعا هم شرایط طوری بود که بعد از فهمیدن موضوع دیگه نمیشد چیزی بهشون گفت
درسته که گفتم از حدود 17 -18 سالگی به ایشون علاقه مند شدم ولی او موقع هم فقط بر اساس احساسات تصمیم نگرفتم یک مدت سعی کردم تمامی اخلاق ورفتار ایشون رو تحت نظر داتشم وبعد از اون به این نتیجه رسیدم که واقعا دختر خوبی هست وروز به روز این موضع داره بیشتر بهم ثابت میشه
واقعا برای خودم خیلی خوشحالم که توی اون سن کم تونستم همچین انتخابی داشته باشم درسته بهش نرسیدم ولی انتخابم عالی بود
سعی کردم توی زندگی ام تا جایی که میتونستم بر اسا س منطق حرکت کنم
نگفتن علاقه من هم به ایشون هم فقط بر اسا س این بود که خوب اون موقع مخصوصا از نظر مالی قدرت مدیریت یک خانواده رو نداشتم
چون نظر من ایه که ادم باید تا جایی که می تونه تعهد داشته باشه همین طوری بدون فراهم کردن پیش نیاز ها جلو رفتن شاید زیاد درست نبود البته باید میگفتم ولی ازشون فرصت میخواستم حالا یا قبول میکرد یا قبول نمیکرد ولی خوب ای کاش بهش میرسدیم حالا هر چی بود گذشت شاید مصلحتی تو کار بوده
البته من هم طبق برنامه ریزی که کرده بودم زندگی ام رو ادامه میدم
به امید اینکه همه به اونی که دوستش دارن برسن
ممنون از همه دوستانی که نظر دادند

علاقه مندی ها (Bookmarks)