به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها
    درسته ، در این شک نیست ، اجازه بدید یکمی روشن تر حرفای دلم رو بگم:

این رابطه فقط دوستی معمولی بود که همکلاسی بودیم ... و قراره دوباره بیاد آموزشگاه ما و کلاسش دقیقا بعد از کلاس ماست ، من رفتارم عادیه نه طوری که ضعف نشون بدم غش کنم و نه طوریه که بخوام توهینی کنم رفتارم سرد و عادیه ...

من در اشتباه بودن این رابطه شکی ندارم و قبول کردم اشتباه کردم و برای من تموم شده است ، اما نتایجی که گرفتم آزار دهنده بود و باعث شد من این تاپیک رو بزنم ..
    نیاز ما دخترا نیاز عاطفیه و من وقتی میگم ممکنه تنها بمونم به این خاطره که میترسم هیچ مردی پیدا نشه که بتونه یه خانوم رو کامل درک کنه و تنها وابستگی که مرد به زن داره نیاز جنسی هست ، بارها شده آقایون میگن ما با دوستای همجنس خودمونم خوشیم چرا نیاز عاطفی رو از زن دریافت کنیم... ، یعنی ما باید معامله کنیم؟ نیاز جنسی در برابر نیاز عاطفی خب این یکمی فکر ادم رو ازار میده

همین آقایی که احساسات منو مسخره میکرد ، میل شدید جنسی داشتند و هنوزم دارند و احساس میکنم به این خاطر منو تحقیر کرد که من پا به پاش راه نیومدم و جلوش گارد گرفتم که در مورد این مسائل حریم حفظ کنه اما اون تنها موضوعی که خوشش میومد همین چیزا بود ، و من از این بابت ناراحت بودم که ایشون به من رک و غیر مستقیم فهموند که در صورتی نیاز عاطفی برطرف میشه که نیاز ایشون برطرف بشه و من از این بابت ناراحت بودم ...

و قبول کردم که اشتباه کردم و خوشحالم به خاطر یه مدت کوتاه وابستگی ارزش تن و روحم رو پایین نیاوردم ..

مشکل دیگه من در واقع همینه من میترسم همه مردا اینطوری باشن ، والا من داداشم رو دیدم ، پسر دایی ها پسر عمو هام رو دیدم اقایونی که اینجا پست میزارن رو دیدم و به این نتیجه رسیدم تقریبا آقایون اصلا و ابدا نمیتونن درک کنن احساسات خانم ها چگونه است و چه انتظاراتی دارند ولی در مقابل انتظارات خودشون بایستی در اولیت باشه و یا حتی از نون شب براشون واجب تره ، وقتی خانومی از شوهرش دلگیره و انتظاراتش برآورده نشده چطور میتونه تن به خواستش بده ، این یکمی ننفرت انگیز و خودخواهانه به نظر میرسه.

البته شاید فقط من اینطوری فکر میکنم... میشه جواب این حرف ها رو بدید..
    خانوم النا خب قضیه اگه این بوده که خب خیلی طبیعیه اگه از همون اول دلیل طرز برخورد ایشون با خودتون رو میگفتید منم از همون اول میگفتم که::
    همه ی خانوما توجه توجه: اگه تو دوستی با یه پسری از حالت عادی خارج بشین و اینقد باهاش صمیمی بشین که کار به موضوعات جنسی کشیده بشه و اون وقت شما به این نتیجه برسید که دیگه خیلی داره میره جلو و اونجا جلوی پیشرفت تو موارد جنسی رو بگیرید،میشه گفت وحشتناک ترین کار ممکن رو با اون پسر انجام دادید که اون پسر 100 درصد بسیار بسیار بد باهاتون برخورد میکنه، اصن شک نکنید!! و در این مورد یا باید باهاش تا ته خط برید که بازم آخرشم ازتون زده میشه یا اینکه باید دیگه بی خیالش بشی!!
    خانوم النا نمیدونم شما با این ایشون تا کجای این موضوعات جنسی(شامل خیلی چیزاس)پیش رفتید ولی در هرصورت حتما یه جورایی ابتدای کار راه رو برای ایشون باز گذاشتید که آخرش باهاتون بد رفتار کرد:تو روابط بعدیتون به پسرا در این مورد هیچ راه عبوری نشون ندید و همون اول راهو قطع کنید وگرنه بازم نتیجه همینه حتی اگه پاک ترین پسر دنیا رو با خودتون همراه داشته باشید!!!
    پس به نظر من بهتره دیگه نگید که پسرا جنبه ندارن درمورد ابراز علاقه ی ابتدایی دختر خانومااا،چون موضوع شما هیچ ربطی به این مورد نداشت که این طور نتیجه گرفتید!!بلکه چیزی بود که بالا گفتم و اون نقطه ضعف هر پسریه از لحاظ عاطفی که وقتی به اون نقطه برسه دیگه باید احساسات و نیاز عاطفی خودتون رو فنا شده بدونید،(یه توصیه::حتی اگه دوباره برگشتو بهت التماسم کرد دیگه باهاش رابطه نداشته باش)
    اگه به شخصیت طرفتون دقت کنید راحت میتونید پا پیش بزارید بدون هیچ مشکلی

2. 2 کاربر از پست مفید reza 12 تشکرکرده اند .

Elena1994 (دوشنبه 23 دی 92), simai (دوشنبه 23 دی 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)