به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط armin-1 نمایش پست ها
    ممنون از همه راستش این چند روز که گذشت حالم خیلی بهتر شده و با قضیه کنار اومدم ولی روز اول واقعا حالم گرفته بود
    پاسخ همه دوستان رو خوندم خیلی نکات خوبی گفتین اما در جواب بعضی ها

نمیگم اینها ضامن خوشبختیه. ولی داشتن این چیزا شانس خوشبختی رو میبره بالا
    در ضمن من پسر خوبیم مطمئنم با هر کسی باشم خوشبختش میکنم
    فقط یه اخلاق بد دارم اینه که در رابطه با جنس مخالف مغرورم و میدونم صفت خوبی نیست ولی هستم دیگه !!! مثلا چند نفر رو واسه ازدواج بهم معرفی کردن . منم نشناخته و فقط از روی وضع مالی و قیافه گفتم به من نمیخورن (که میدونم کار درستی نبود)

راستش دلم واسه دختره میسوزه. آخه زود تصمیم گرفت و مطمئنم اگه به این پسره جواب مثبت نمیداد طی دو سال آینده موقعیتهای خیلی بهتری براش پیش میومد. نمیدونم شاید از ترس بی شوهری این تصمیم رو گرفته.

شاید قسمته که یک دختره دیگه رو خوشبخت کنم !!!

با این حرفت اصلا موافق نیستم
    متاسفانه یا خوشبختانه تو جامعه امروز ما دقیقا اینجوریه
    اینم شاید از روی غرورم باشه ولی تقریبا مطمئنم دست رو هر دختری بذارم میتونم به دستش بیارم مگه مثل این یکی از قبل با کسی باشه

در ضمن من خیلی خوش اخلاقم به خصوص با خانواده و دوستام
    سلام دکتر،
    خوشحالم که بهتری! داشتم از اینجا رد میشدم گفتم غلط هات رو برات قرمز کنم!

چند تا نکته:

۱- داشتن این چیز‌ها هیچ تاثیری در خوشبختی‌ ندارد.

به نظر من هر انسانی‌ در زندگی‌ به نوعی به دنبال برطرف کردن دو نیاز اساسی‌ هست؛ اول آسایش (پول کافی‌ برای غذا، سقف روی سر، لباس، ...) و دوم آرامش. داشته‌های تو که قاعدتا خیلی‌ هم برایشان زحمت کشیده‌ای و خیلی‌‌ها هم به آنها غبطه میخورند، شاید نیاز اول تو را پوشش بدهند، یعنی‌ شاید آسایش تو را تضمین کنند. اما با اطمینان بگویم، الزاما تامین کننده آرامش، احساس خوشبختی‌ و ازدواج موفق برای تو نیستند. در واقع آسایش (که اتفاقا نسبی‌ هم هست و هر کس تعریف خود را از آن دارد)، شاید شرط لازم برای رسیدن به پله بالاتر یعنی آرامش در زندگی‌ باشد، اما بدون شک شرط کافی‌ نیست.

۲- با توجه به یک، شاید بتوان فردی را پیدا کرد که از نظر مالی‌ یا حتی ظاهر ایده‌آل تو نباشد، اما به تو کاملا آرامش و احساس خوشبختی‌ بدهد. از طرف دیگر، شاید هم فردی باشد که همه ایده‌آل‌های تو را داشته باشد، مردم عادی آرزوی ازدواج با او را داشته باشند، و همهٔ پسر‌های عالم به تو غبطه بخورند که با چنان دختر پولدار، زیبا و تحصیل‌کرده‌ی ای ازدواج کرده ای، اما تو با او احساس بدبختی کنی‌!
    متأسفانه، اینکه دیگران به ظاهر زندگی‌ ما غبطه بخورند یا حتی حسادت کنند، تاثیری در آرامش ما در زندگی‌ ندارد! یعنی شاید در ظاهر بهترین‌ها را داشته باشیم، اما از فقیر‌ترین مرد شهر غمگین تر باشیم.

خلاصه همه اینها یعنی اینکه، با رد کردن افراد تنها بر اساس ظاهر یا وضعیت مالی‌، شاید صرفاً شانس خود را برای خوشبختی‌ و آرامش کاهش داده ای، چرا که شاید در میا‌‌ن این افراد، فردی وجود داشت که از نظر روحی‌ مناسب تو بود و می‌توانست به تو آرامش دهد.

۳- بزرگترین مشکلی‌ که من در شما میبینم، اطمینان هست، اطمینان تا به این اندازه زندگی‌ شما را به طور ویژه مستعد شکست می‌کند. مطمئنم اگر افکارت را تغییر ندهی، این "مطمئنم"‌ها آخر کار دست تو میدهد.

۴- به نوعی برای تو متاسفم، متاسفم چون به نظرم ارزش تو به عنوان یک انسان خیلی‌ خیلی‌ بالاتر از اینهاست. اما واقعیت این هست که خود تو، همه ارزش خودت را در مسائلی‌ خلاصه کرده‌ای و گنجانده ای، که اگر جمعشان بزنی‌، یک دهم ارزش کّل تو را نخواهند داشت! یعنی واقعا اگر مدرک تحصیلی‌ تو را از تو بگیرند، دیگر هیچی‌ نداری که ارائه بدهی‌؟

نمی دانم چطور به این راضی‌ هستی‌ که فرد مورد نظرت برای ازدواج، معیار اولش در انتخاب تو این چیزها باشد. شخصاً هیچوقت دوست نداشتم که دختر مورد علاقه و مورد نظرم برای ازدواج، جذب ظاهر، تحصیلات و وضعیت مالی‌ من بشود، تا شخصیت و تفکراتم به عنوان یک انسان. تفکرات تو متأسفانه به این سمت گرایش دارد، که البته اگر با این مساله که ۹۰% بله دختری به تو صرفاً به خاطر وضعیت مالی، تحصیلات یا ... تو باشد مشکلی‌ نداشته باشی‌، به نظرم مشکلی‌ نیست. اما مساله اساسی‌ اینجاست، که چه میشود اگر روزی با این همه بالا پایین‌های روزگار، این ۹۰% مثلا برسد به ۴۰%!

خوشبخت و موفق باشی‌،

کامران
    عاشق همه سال مست و رسوا بادا

ديوانه و شوريده و شيدا بادا

با هوشياري غصه هر چيز خوريم

چون مست شديم هرچه بادا باد

ویرایش توسط kamran2007 : چهارشنبه 25 دی 92 در ساعت 00:14

2. 6 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

ayda86 (چهارشنبه 25 دی 92), deljoo_deltang (چهارشنبه 25 دی 92), simai (چهارشنبه 02 بهمن 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 25 دی 92), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 02 بهمن 92), شیدا. (چهارشنبه 25 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 02 اسفند 92 [ 13:54]
    سطح
    4
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    21

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    قبلا معذرت خواهی می کنم چون می خوام دق و دلی خودمم سر تو خالی کنم خبر مرگتون با این دوس داشتنتون آدم باشین یه خورده می میرین ؟؟؟؟؟ یعنی یکی رو دوس داری می میری بری مثل آدم بگی می شناسم این جنس مزخرف دکتری تونو . مرغ از قفس پرید . تازه آدم تو این سن مطمئن باش بیخودی یه چنین احساسی پیدا نمی کنه و درسته که ممکن دیگه چنین حسی نداشته باشی و کسی نباشه که این طوری بتونه روت اثر بزاره

دخترا اینقدر از این پسرا متنفر می شن درسته که تو از اون پسره خیلی بالا بودی آلن دلون ولی اون واسه عشقش قدم برداشته ولی شما تماشا کردی فقط

4. کاربر روبرو از پست مفید simai تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 03 بهمن 92)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)