سلام
به نظر منم رک گفتن بهتره. الان اگه اینو نتونید ازش بخواید دو روز دیگه بقیه خواسته هاتونم نمی تونید
ولی خب اگه بیشتر تمایل دارین غیر مستقیم بگین می تونید مثلا در مورد استحمام عصر روزی که قصد دارین برین خونشون مثلا اس ام اس بدین که :"بدو برو حموم و آماده شو که دارم میام خانم ترگل ورگلم رو ببینم " یا مثلا بهش بگین که خیلی دوس دارین با موهای نم ببینیدش. بگین مثلا موهات رو که خشک می کنی بذار یه ذره نم بمونه و ...
در مورد مسواکم به شوخی بگین : پاشو مسواکت رو بزن دختر بد . زن نگرفتم که ، بچه دو ساله گرفتم و این طور شوخیا ...
اما مساله اینجاست که اینا بستگی به عادات شخصی یه نفر داره . حالا تو دوران نامزدی که خانما کلی خودشونو ترگل ورگل نگه میدارن و کلی به خودشون و پوستشونو و بهداشتشونو و آرایششونو و لباساشونو و شیک بودنشون... می رسن ، بعد عروسی این حالات خیلی کمتر میشه و خلاصه میشه به بهداشت و والسلام. حالا ایشون ممکنه بعد عروسی کمتر مراعات کنه .
به خاطر همین به نظر بنده رک و راست و با احترام خواسته هاتونو از هم بگین و منفعلانه عمل نکنید. اونم اگه به مرور ببینه شما خواسته هاتو رک و راست میگی ، اونم راحت تر خواسته هاش رو میگه. اما اگه ببینه شما توو رو در واسی هستین و به مرور چیزی نمیگین ، اونم ممکنه نتونه خواسته هاش رو بگه.
به نظر من که یک بار که خیلی تمیز و مرتب بود و استحمام کرده بود ، خیلی آروم و جدی و مهربون بهش بگین وقتی این طور به خودت می رسی خیلی حس خوبی رو بهت دارم . چون می بینم خودت رو برام آراسته کردی احساسم بهت فوق العاده میشه. همیشه همینجوری به خودت برس و ترگل ورگل باش.
(فقط حواستون باشه وقتی تر و تمیز بود اینو بگین ، نه وقتی که حموم نکرده ، چون اونجوری خجالت می کشه و معذب میشه)
راستی یه آقایی ام بود چند ماه پیش مشکلش همین بود. همون که خارج از کشورم بودن. دوستان اگه یادتونه لینکش رو بذارید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)