به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 33
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    مرسی از همه دوستان .
    خانمها سارا ، مصباح ، شیدا ، دلجو واقعا خوب تونستند من رو از لابلای همین چهار تا جمله ای که نوشته بودم بشناسند. چیزهایی رو گفتید که خودم هم به این دقت بهشون هرگز فکر نکرده بودم و شاید گذری از ذهنم رد شده بود. اما الان احساس می کنم تونستم خودم رو بهتر بشناسم
    سارا واقعا ممنونم. کاملا فهمیدی که من چی می خوام . دلم واقعا جذب اون دسته ای که گفتم نمیشه .

مصباح جان
    احساس می کنم تو از خودمونی بودن و سخت نگرفتن و ادعای خوبی و مداوم دم از اظهار دانش و... نکردن خوشت میاد.

فکر می کنم دوست داری همسرت آدم خیلی منعطف و راحتی باشه.خط قرمز داشته باشه ولی خیلی پررنگ نباشه.خیلی سخت گیر نباشه.اظهار فضل نکنه و آدم شیطون و شوخ طبعی باشه.کنجکاو باشه.اما نه کنجکاوی علمی؛کنجکاوی از روی شیطنت و سر به سر گذاشتن.

کاملا درست گفتی. می دونی راستش یه مدتی خواستگاری داشتم که بچه مثبت ++++ بود . ببین من با این آدم سه چهار ماهی آشنا شدم . بیرون می رفتیم و .... ولی من اصلا حس نمی کردم که با یه مرد بیرون رفتم. انگار با یه بچه بیرون بودم. این ادم کلی ابراز احساسات می کرد و دوستت دارم می گفت . اما فقط یه بار نه از من تعریف می کرد و .... مثلا یه بار بر نگشت بگه اندام خوبی داری یا مثلا من دو ساعت حاضر می شدم و به خودم می رسیدم اصلا انگار نمی دید . (فقط یه بار بعد از برگشتن با یه حالت خجالت ده بار اس ام اس داد که یه چی بگم ناراحت نمیشی و همش می گفتم بگو . می گفت آخه روم نمیشه و می گفتم خب نگو و میگفت آخه دوس دارم بگم و می گفتم بگو و .... خلاصه منو جون به لب کرد و بعد اس ام اس داد که امروز خیلی خ... شده بودی ! :| :| (منظورش خوشگل بود ، حتی روش نشد کامل بگه) . آی بدم اومد . آی بدم اومد ....
    خب مرد رو چه به خجالت !! مرد باید پررو باشه و زن خجالتی . والاااا
    دوس دارم بیرون که میرم تو سر و کله هم بزنیم . نه اینکه این مدلی ....

شیدا جان این رو هم درست فهمیدی. علاقه زیادی به کمک کردن به دیگران دارم که همیشه برام مساله ساز میشه . پس احتمال داره این موضوع هم تو این طرز فکرم موثر بوده باشه .
    اگر ما همیشه برنده باشیم خسته می شیم
    اگر همیشه بازنده باشیم هم ناامید می شیم و دیگه تلاش نمی کنیم.
    نمی دونم چیکار کنم . ولی انگار خودآزاری دارم . دوس دارم توی نوسان گرفتن و نگرفتن محبت باشم. از آدمهایی که مدام بهم محبت کنن زده میشم و فراری. آدمایی هم که محبت نبینم ازشون رو سریع دورشون یه خط می کشم . نمی دونم اینجای کار برام مساله ساز خواهد شد یا نه . الان مساله اصلیم این موضوع شد !!!

دلجو جان از تو هم ممنونم .
    از اون اول که جمله اول پستت رو خوندم فکرم مشغول شده که والد ، بالغ یا کودکم فعاله و هنوز به نتیجه نرسیدم . احساس می کنم هر سه به یه اندازه فعالن.
    اولا که تمایل زیادی برای کمک به دیگران و حمایت اونها دارم که این انگار والدم فعاله
    دوم اینکه با بچه ها بودن رو فوق العاده دوس دارم و خودمم قاطی شون میشم .و بر عکس پدر و مادرها که بچه ها رو دعوت به مودب بودن و ... می کنن من ازشون میخوام بپرن و بدواند و شیطنت کنند و جیغ و داد و بچگی کنن و واقعا لذت می برم و همیشه ام بهشون میگم سخت نگیرن و .... که همه اینا هم نشون میده کودکم فعاله
    و از طرف دیگه هم اون قدر عاقل شناخته شدم که حس می کنم بالغم فعاله .
    در واقع رسما گیج شدم .

و اما اعداد 1 الی 7
    این بار از حضورت خوشحال شدم. مرسی که با وجود برخورد بد من باز هم به تاپیکم اومدی . من از رفتار بدم معذرت میخوام. خوشحال شدم نظرت رو خوندم.
    و در جواب حرفات هم دوستان باید نظر بدن. چون روی صحبتت تا حد زیادی با اونها بود. در هر حال از اومدنت خوشحال شدم .

2. 3 کاربر از پست مفید veis تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 18 بهمن 92), فرشته اردیبهشت (جمعه 18 بهمن 92), شیدا. (شنبه 19 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 اسفند 94 [ 22:55]
    سطح
    27
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    120

تشکرشده 214 در 50 پست

Array
    سلام

از خانم های محترم سایت درخواست می کنم نظر شخصیشونو در این مورد بگن تا ببینیم تو این جامعه آماری چه طرز فکری حاکم است . شخصا خیلی علاقمند شدم بدونم .

4. 2 کاربر از پست مفید mehdi1392 تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 18 بهمن 92), veis (جمعه 18 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 اردیبهشت 95 [ 21:48]
    سطح
    30
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    230

تشکرشده 223 در 59 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام به همه دوستان
    خانم veis بنظرم مساله ای که مطرح کردین خیلی جالبه و جای بحث داره و من فکر میکنم نه تنها شما بلکه همه ما انسانها حسی شبیه به حس شما داریم و یا خواهیم داشت و این مرحله رو دیر یا زود تجربه میکنیم.
    ( کسایی که ضریب هوشی بالاتری دارند و مسائل زندگی رو با کنجکاوی و کنکاش عمیق تری مطالعه میکنند زودتر به این مرحله میرسند.)
    من به این حالت میگم " بلوغ حس هنری"
    هنر یعنی چیزی که ما رو تحت تاثیر قرار میده و حس تحسین ما رو بر می انگیزه. مثل یک نقاشی زیبا و رمز آلود یا یک آهنگ یا فیلم تاثیر گذار و یا یک حرکت آکروباتیک گروهی که ما رو به هیجان میاره.

سوال اصلی اما چیز دیگری است: راز جذابیت افراد {و پدیده ها} در چیست؟؟؟؟

به نظر شما جواب این سوال چی میتونه باشه:
    تحصیلات عالی؟
    وضعیت مالی؟
    خانواده فرهیخته و متعالی؟
    قدرت ادراک و فهم قوی؟
    تیپ و مشخصات ظاهری فرد؟
    و . . . . . . . . . . .
    راز جذابیت رو نویسندگان ، هنرمندان و کارگردانان زیادی کشف کردن و با تکیه بر همین اصل است که آثار تاثیرگذاری رو میتونن خلق کنن.

مثلا شما به عنوان یک بیننده کدوم یک از سناریوهای زیر رو جالب تر میدونین؟

1- داستان زندگی یک برنامه نویس کامپیوتر بسیار ماهر و باهوش که به هیچ عنوان فانون شکنی نمیکند ، فردی پر تلاش ، با گذشت ، کسی که به همه کمک میکند ، از درگیری و زد و خورد دوری میکند و از هوشش برای رفع مشکلات جامعه اش استفاده میکنه و همیشه در آرامش است.
    2- داستان زندگی یک برنامه نویس و هکر قانون شکن بسیار باهوش که از هوشش برای سرقت از جاهای خطرناک و پرمخاطره استفاده میکنه و همیشه در حال تعقیب و گریزه؟

جواب مشخصه، به همین خاطر این همه فیلم از ماجراهای سرقت و تعقیب و گریز ساخته میشه.

اما در نهایت سوال اصلی اینه که راز جذابیت واقعی چیست؟ و اون چیه که ما رو مسحور خودش میکنه و باعث میشه تا قوی ترین ابزار تصمیم گیری خودمون یعنی عقلانیت و منطق رو نادیده بگیریم؟

من نظر خودم رو در ادامه خواهم گفت، فقط بهتر دونستم تا قبلا نظرات دیگه رو هم بدونیم.

6. 2 کاربر از پست مفید kiann تشکرکرده اند .

veis (جمعه 18 بهمن 92), شیدا. (شنبه 19 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام ویس جان خوب درکت میکنم و دوستان هم خوب توصیفت کردن

فقط یه تجربه میگم:

من همیشه دنبال همچین کسی بودم که برام جذاب باشه و نتونم بفهمم که دوسم داره یا نه و شیطون باشه واونایی که عاشقم میشدن یا میگفتن دوست دارمو برام جالب نبودن

تا اینکه برادر یکی از فامیلامون که خیلی خیلی جذاب بود هم از نطر ظاهری هم رفتارش خیلی شیطون بود ازم خاستگاری کرد

رابطم باهاش انقد برام جالب بود که عقلم رو از دست دادم و میخاستیم باهم ازدواج کنیم وقتی دیدم دارم میرسم به ایستگاه اخر دیدم چقدر وحشتناکه زندگی با باهمچی کسی

کسی که اصلا باهاش به ارامش نمیرسی فقط به درد شهر بازی و کوه و تفریح و دوستی میخورن رابطه ای که همش توش ترس داری و دردسر و مدت زیادی نمیتونی دوام بیاری

طوری بود که من واقعا اخراش عصبی شدم خیلی حالم بد بود حالا نیازی نیست که خیلی توضیح بدم ولی برا زندگی دایم خوب نیست این مدلی هیجانی ...

البته هنوزم با مثبتا مشکل دارم و کسایی که ازم خاستگاری میکنن و دوسشون ندارم جالب نیست دوستام میگفتن خودت باید استینارو بزنی بالا و بری از پسری خاستگاری کنی اونم

برات ناز کنه بلکه تو خوشت بیاد
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

8. 6 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 18 بهمن 92), shabnam z (شنبه 19 بهمن 92), فدایی یار (جمعه 29 آبان 94), مصباح الهدی (جمعه 18 بهمن 92), veis (جمعه 18 بهمن 92), شیدا. (شنبه 19 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

ویس جان همان طور که گفتم اگر منظورت شوخ طبعی و گرم و صمیمی بودن و خجالتی نبودن و... خواستگارت هست این یک سلیقه است و مشکلی نیست.همه آدم ها با هم فرق می کنند.

اما حواست باشه که از اون ور بوم نیفتی!!! خیلی مهمه ها!!!

حداقل تو قضیه خواستگاری کاملا مثبت باش!اگر با مثبت بودن مشکل داری،فقط برای خودت یک چند تا خط قرمز پررنگ بذار.بگو این ها در هر شرایطی باشه.

اصلا و اصلا خوب نیست که احساس کنی که دوست داری همسرت قبلا یک بار دوست دختر داشته باشه.این احساس را در خودت پرورش نده!

باید این خط قرمز روابط با جنس مخالف را در هر شرایطی در نظر بگیری.یعنی طرفت باید تو این زمینه باهات هم کفو باشه.

پسرایی هم هستند که اصلا سیگار نمی کشن،دوست دختر ندارن،اما آدمای باحال و پرجنب و جوش هستند و خجالتی هم نیستند.

می دونی ویس جان به نظر من تو باید با کسی که رشته MBA خونده ازدواج کنی!من یک خواستگار از این رشته داشتم که خیلی مذهبی و... بود اما همون طور که تو می خوای پررو و بااعتماد به نفس بود.از اون آدمایی که چایی نخورده فامیل می شن!!!!.که من نمی پسندیدم.

کلا بچه های MBA تقریبا این تیپ شخصیت را دارند.

آقای Mahdi1392 من خودم از مردایی خوشم میاد که صادق هستند .اونایی که خودشون هستند.چون به سرعت حس مصنوعی بودن را دریافت می کنم.و بدم میاد.

اگه خودمون باشیم بالاخره کسی پیدا میشه که همین خودمون را دوست داشته باشه!واین خیلی مهمه.

اما من خودم تقریبا دختر مثبتی هستم.بهم می گن خیلی پاستوریزه ای!اما شوخ طبع و با نشاط هم هستم و با تمام آدما چه مثبت چه منفی می تونم ارتباط برقرار کنم. دوست دارم همسر آینده من هم این طوری باشه.اتفاقا اصلا دوست ندارم پررو باشه .حجب و حیا در ارتباط با بزرگترها و خانم ها برام خیلی مهمه.

مودبانه صحبت کردن و هر شوخی را نکردن و اهل مطالعه بودن هم برام خیلی مهمه.همین طور مهربونی و صمیمیت و حس حمایت (کلا همون بچه مثبت باشه اما خشک نباشه)

بالاخره هر کس سلیقه ای داره و محترمه.مهم اینه که چارچوب ها حفظ بشه.مثل ارتباط صحیح با جنس مخالف و نحوه صحیح خواستگاری و آشنایی.پاک بودن و صادق بودن و...

مادامی که اصول حفظ بشه اختلاف دیدگاه و سلیقه مانعی نداره.

10. 7 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

capitan (شنبه 19 بهمن 92), mehdi1392 (جمعه 18 بهمن 92), فدایی یار (جمعه 29 آبان 94), فرشته اردیبهشت (جمعه 18 بهمن 92), veis (جمعه 18 بهمن 92), ستیلا (جمعه 18 بهمن 92), شیدا. (شنبه 19 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 31 خرداد 94 [ 03:56]
    سطح
    17
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 20.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    49

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    ی سووووووال: من چرا دوس دارم شوهرم بهم کتک بزنه؟
    نمیدونم ولی خیلی دوس دارم عصبی باشه!

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 94 [ 05:39]
    سطح
    19
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 13 در 8 پست

Array
    سلام.بنظر من آدم سخت گیر نباشه تو کنکاش خوب بودن و بد بودن و جدا کردن اینا...ویژگیهای خود واقعیتو وقتی منطقی هستی ببین و متناسب با اونا انتخاب کن...به داستانا و فیلما هم اصلا اعتماد نکن! من موافق اینم نیستم که مرد فوق العاده مثبت و با ایمانم خوشبخت میکنه...همه رو دیدم...بنظر من با کسی باش که از لحاظ احساسی آزاد باشه بتونی خودتو رها کنی تو آغوشش(از لحاظ روحی)...تمیز زندگی کنه...مشکل بد روحی نداشته باشه...نون حلال خورده باشه و اهل نون حلال باشه با همت باشه .خودتو ببین و طرفو انتخاب کن...سخت هم نگیر...هرکس که انتخاب کنه از 1 چیزایی ممکنه شاکی باشه...اون که شوهرش مثبته ممکنه از 1 سری ویژگیهاش بدش بیاد اونم که منفیه 1 چیز اونم که متوسطه 1 چیز دیگه...

13. 2 کاربر از پست مفید sogoloooo تشکرکرده اند .

veis (جمعه 18 بهمن 92), شیدا. (شنبه 19 بهمن 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    مرسی از همه دوستان
    بی صبرانه منتظر شنیدن بقیه نظرات و همین طور تحلیلی که آقای کیان وعده دادند هستند.

همه حرفها رو با دقت چند باره می خونم. اگه حرفی نمی زنم به این خاطره که سکوت کردم و دارم فکر می کنم
    مرسی از همگی

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 اردیبهشت 95 [ 21:48]
    سطح
    30
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    230

تشکرشده 223 در 59 پست

حالت من
    Shad
    Array
    در ادامه بحث جذابیت و اینکه چرا افراد شر و متشخص برای ما جالب هستند باید بگم:

دلایل کشش ما به سمت اشخاص با مشخصه های منفی میتونه القا خصوصیات زیر باشه:

1- قدرت، شجاعت و القا حس متفاوت بودن.
    آدمهای ساختارشکن این حس رو به ما القا میکنند که افرادی شجاع ، قوی و منحصر به فرد و متفاوت هستند. البته اینها همگی خصوصیات ظاهری هستند که اگه عمیق تر نگاه کنیم خواهیم دید که جذابیت چنین افرادی بسیار زودگذر و موقتی است و شاید برای زندگی مشترک گزینه مناسبی نباشند.

در جواب خانم سمیرا200 باید بگم که این حس شما کاملا طبیعیه و در واقع شما میخواید که این حس قدرت رو در مرد خودتون ببینید، غافل از اینکه همون بار اولی که همسرتون به ناحق اینکار رو بکنه متوجه خواهید شد که این خواسته یک فانتزیه نادرسته و جذابیت واقعی همسرتون برای شما زمانی خواهد بود که وقتیکه به حق باید با شما با خشونت رفتار کنه بتونه شجاعانه و با قدرت جلو خودش رو بگیره و به خشم خودش غلبه کنه. اگه به مسائل سطحی نگاه کنیم فقط ظاهر زودگذر اونها برامون جالب خواهد بود ولی اگه عمیق تر نگاه کنیم متوجه واقعیت مسئله خواهیم شد.

قدرت "قدرت" راز اصلی جذابیته - زیبایی قدرت زنان است و قدرت جاذبه مردان"
    شجاعت
    زیبایی
    رازآلود بودن
    و متفاوت بودن

رازآلودگی پدیده ها و افراد باعث میشه تا ذهن خلاق ما مسائل رو بگونه ای رمانتیک یا دراماتیک آنگونه که خوشایند ماست برای ما به تصویر بکشه. همچنین وقتی ما رازی رو کشف میکنیم احساس قدرت و منحصر به فرد بودن میکنیم ، کاری که دیگران قادر به انجام آن نبوده اند.

معمولا توانایی هایی رو که خودمون داریم برامون عادی میشه و افرادی با تواناییهای مشابه زیاد برامون جالب نیستند. و همیشه دنبال افرادی با تواناییهای متفاوت میگردیم.
    (مثلا احتمالا خود شما تا حد زیادی مثبت هستید.)
    اما ( آواز دهل شنیدن از دور خوش است )
    قدرتهای اصلی قدرتهای باطنی هستند نه آنهایی که ما به ظاهر میبینیم.

قدرت واقعی زمانی است که شجاعانه در مقابل خواسته ها و احساسات خود بایستیم.

بزرگان عصرهای گذشته و بخصوص عصر حاضر خیلی از سوالات امروز ما رو به زبان امروزی پاسخ داده اند:

انسان زاده شدن، تجسّد وظيفه بود
    توان دوست‌ داشتن و دوست‌ داشته‌ شدن
    توان شنفتن
    توان ديدن و گفتن
    توان اندُه‌گين و شادمان‌ شدن
    توان خنديدن به وسعت دل، توان گريستن از سُويدای جان
    توان گردن به غرور برافراشتن درارتفاع شُکوه‌ناک فروتني
    توان جليل به دوش بردن بار امانت
    و توان غم‌ناک تحمل تنهايي
    تنهايي
    تنهايي
    تنهايي عريان
    انسان دشواری وظيفه است.

آری اینها قدرت واقعی و جذابیتهای اصلی هستند.

16. 2 کاربر از پست مفید kiann تشکرکرده اند .

مصباح الهدی (شنبه 19 بهمن 92), برسرک (شنبه 19 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط veis نمایش پست ها
    دوستان کسی حرفی نداره ؟؟
    یعنی اوضاعم وخیمه ؟ :|

- - - updated - - -

گفتم من با پدرم مشکل نداشتم. هرچند دوست و صمیمی هم نبودیم.
    اما اون قسمت جذب که گفتین همیشه در من صدق می کنه .
    و فکر می کردم در مورد همه این طور باشه
    همیشه آدمهایی که مغرور تر و سر سخت تر هستن برام جذاب تر هم هستن و سعی می کنم به نوعی وارد رابطه بشم باهاشون . البته نه رابطه دوستی و نه احساسی . کلا روابط اجتماعی منظورمه.

جذب کسی می شه که می دونه توجه و محبت گرفتن ازش سخته.
    یعنی این موضوع در مورد شماها صدق نمی کنه ؟؟؟!!!
    نه وخیم نیست، دلیلش هم برمیگرده به نداشتن شناخت از خودتون
    بچه + داریم تا + مثل نمره a با a+ جفتشون خوب اند ولی چیزیکه شما ملاک قرار دادید جز ارکان اصلی بچه های - نیست، غرور در همه هست، خود شما هم دارید ولی تکبر یه چیزه احترام به خود یه چیز دیگه.

سر سخت در چه مورد ؟ میشه بازش کنید ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سمیرا200 نمایش پست ها
    ی سووووووال: من چرا دوس دارم شوهرم بهم کتک بزنه؟
    نمیدونم ولی خیلی دوس دارم عصبی باشه!
    چون تابه حال یه دل سیر کتک خوردن برات آرزو شده و موقعیتی نبوده که متوجه بشی که نفس کشیدنت هم میتونه برات سخت بشه (بهش میگیم هواگیری هم نمیتونی بکنی) ، جنس شما لطیفه کدوم مردی پیدا میشه که ضعیف کشی کنه ؟ اگر دست بلند کرد روی زنش دیگه نمیتونه به خودش بگه مَرد!

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)