سلام
اگر اجازه بدید منم چند تا نکته بگم شاید بدرد بخورند.
1 – یک بچه 19 ساله اصلا قابل اعتماد نیست پس زیاد بهش اعتماد نکنید چون حداقل تا رسیدن به بزرگی دو سه سال راه واسش مونده(البته چون پسره) و با توجه به نوشته های شما میشه چند تا از خصلت های ایشون رو متوجه شد مشخصا براتون با توجه به نوشته های خودتون میگم:
- ایشون برای رسیدن به اهدافشون دروغ میگند -> (در اويل رابطه سنشون و دانشگاهشون رو به من دروغ گفتن ... ) به این نکته دقت کنید که چه تضمینی وجود داره که در آینده باز برای رسیدن به خواسته هاش این کار رو نکنه.
- توانایی مواجه با مشکلات در ایشون دیده نمیشه چون خیلی راحت با به وجود امدن شرایط جدید صحبت هاشون نیز تغییر میکنه -> (واست قسم خوردم كه حتي اگه از خانواده ام هم طرد بشم باز هم با تو ازدواج ميكنم) و (قولم واسه ازدواج با تو 100% نيست البته خودم تورو واسه ازدواج ميخوام 100% ولي از خانواده م مطمئن نيستم و واسه اين ميگم كه قول 100% بهت نميدم .) دقت کنید چه تضمینی وجود داره در اینده با به وجود امدن شرایط جدید باز هم صد در صد شما را برای ازدواج بخواهند وقتی قسمشون را راحت زیر پا میزارند.
- ایشون حتی توانایی پایبند بودن به حرف های خودش را هم نداره که دلیل هاش هم می تونه احساسات ، صداقت نداشتن و ... باشه -> (يك مهلت 4 ماهه بدم تا خوب فكرهاشو بكنه) و (قضيه ما هم به چهار ماه نكشيد پنج شنبه بهم زنگ زد) . یکبار دیگه از شما می خوام که توجه کنید که این اقا حتی به راحتی به شما برای اینکه شما به حرفش گوش ندادید فحش میده - > (هم يك اس ام اس داد و بهم فحش داده بود) و بعد خودش حرف خودش را زیر پا میزاره. الان که هیچی نشده فحش میده وای به حال بعده ها که روشون بهتون بیشتر باز شه .
2 – زیاد به نحوه فراموش کردن ایشون فکر نکنید چون همینکه یک خواستگار براتون بیاد که شرایط ازدواج را داشته باشه چند بار با هم برید بیرون بگید بخندید و یکم رابطتون باهم خوب بشه همچین قشنگ آقا عرفان را فراموش میکنید که خودتون هم نفهمید(چرا ؟ چونکه عشق واقعی اول منطق توش هست و بعد احساس اما برای شما احساسات داره منطقتون رو کنترل میکنه و ...).
3 – خواهشا به خانوادتون بیشتر اعتماد کنید.
4 – متنی را که در امضاتون گذاشتید را چند بار بخونید و روش فکر کنید . اگر موقعیت خوبی برای ازدواج براتون به وجود امد منتظر عشقتون!! نمونید چونکه همزمان دو چیز را از دست خواهید داد:زمان و موقعیت ها را .
و ... .
در آخر بگم زیاد به نوشته های من توجه نکنید !!!!؟؟؟؟؟
امیدوارم سربلند و خوشبخت شوید