درود بنو پشیمون گرامی (( ببخشید نوشته هام توی هم هستش مشکل خورده واسه من )) چیزایی که نوشتین با احترام باهاتون رفتار کنه و بقیه حق مسلم هر زنیه که اینا رو از شوهرش بخواد و شوهرشم انجامش بده خواسته های زیادی ندارین شما بانو. من فقط در مورد طلاق رو میگم بهتره با وکیل مشورت کنین واول اطلاعاتتون رو کامل بالا ببرین مهریه حقتونه و تا قرون آخرش رو از حلقوم شوهر بکشین بیرون(اینو کلی میگم به همه خانوم ها) من موندم چجوری بعضی ها بدون گرفتن مهریه حاضر به طلاق میشن بنظرم یکی از دلایل طلاق همینه تو سن کم ازدواج میکنن دختر مردم رو طلاق میدن مهریه هم نمیدن این اشتباهه برو پیش یه وکیل خوب مهریه رو بگیر و تناهی تنها در صورتی بگو مهریه نمیگیرم که اولا بچه رو خودت بزرگ کنی و حق نداشته باشه ازت بگیرتش اینا رو وکیل ها بهتر میدونن.من فکر کنم ایشون واسشون زود بود ازدواج کنن هنوز مثل بچه ها فکر میکنن.خوب منم مردم مثل تو سیبیل دارم کلفترم هستش ولی لجبازی با همسرم نمیکنم تازشم لجبازی کنم حدی داره با تحقیر و توهین فرق داره.دوستانی که راهنمایی کردن از جمله خود من دلیل اصلی اینه که شما همه تلاشتون رو برای ادامه این زندگی انجام بدین که پسفردا خدایی نکرده طلاقی رخ بده پشیمون نباشی.اینو از همین الان با خودت تکرار کن تا قرون اخر مهریه رو بگیر حتی یک تومانشم نگذر بزار بفهمه بچه بازی نیست مسولیت از بچتونم نترسین اتفاق خاصی نمیوفته.پیش وکیل حتما برو واسه مشورت در مورد گرفتن مهریه و نفقه و بچه شوهرتم در مورد طلاق گفت اذیتت میکنم خودت درخواست بدی واسه طلاق باهاش محکم برخورد کن بگو مهریت رو کامل میخوای و سر حرفتم وایسا ولی قبل برو یه مشورت بگیر تا مثلا گفت نمیدم و نمیتونی و طلاقت نمیدم بتونی جوابی بهش بدی بدونه تصمیمت قطعیه بزار بفهمه چه خبره.زن دستمال نیست هرجور دلش بخواد مرد باهاش فتار کنه بعدش بندازتش دور.دفعه قبلی هم گفتم شوهرت داره سواستفاده میکنه از عشق مادر و فرزندی حتما برو پیش وکیل. ولی قبلش بازم تلاشت رو کن خدا خودش میبینه و بهت کمک میکنه.فشار عصبی داغونت میکنه میندازتت پس سعیت رو کن درستش کنی زندگیت رو نشد راه قانونی رو ادامه بده با حق و حقوق کامل کامل کامل از هیچیش نگذر هیچیش

علاقه مندی ها (Bookmarks)