ببخشید اره درست می فرمایید باید بیشتر در مورد خودم میگفتم:
خب ببینید من الان 29 سالمه،رئیس یه شرکت صادرات فرشم یعنی از لحاظ مالی و شغلی هیچ کم و کسری ندارم
اون دختر خانوم هم تقریبا هم سن خودم هستن و یه وکیل فوق العاده،البته بگم که اون شرکت در اصل برای پدرم بود که باتوجه به بازنشتگی ایشون من رئیس اونجا شدم ولی خودم بعد از فارغ التحصیلی با دوستانم یه شرکت در زمینه ی محصولات الکترونیکی تاسیس کردیم که هنوزم دوستانم رو کمک میکنم البته یعنی میخوام بگم خود من فارغ التحصیل مهندسی الکترونیک از دانشگاه تهرانم و تقریبا از لحاظ تحصیلی هم در شرایطی هستم که اون خانوم به این بهانه منو رد نکنه!
خلاصه من به واسطه ی شغلم با این خانوم اشنا شدم و تو این یه سالی که با ایشون ارتباط دارم و میشناسمشون تقریبا با شخصیتشون اشنا شدم و علاقه مند به ایشون.
میخواستم کمکم کنید که بتونم ایشون رو به خودم علاقه مند کنم چون ایشون از هر لحاظی کامل هستن طبیعتا پیشنهادات بسیاری بهشون میشه و امکان داره خیلی راحت بنده رو رد کنن پس به خاطر همین اول میخوام که یه جوری ایشون رو به خودم علاقه مند کنم که بتونم جواب مثبت بگیرم
البته اینم اضافه کنم که خداوند چهره ی دلنشینی بهم داده که به خاطر همین چهره از طرف دختر خانوما خیلی مورد توجهم ولی خب دختر مورد علاقه ی من فقط همون دختره که ایشون هم از لحاظ ظاهری کامل هستن و با همه ی معیارای من مطابقت میکنن ،مثلا 10 سانت از من کوتاه ترن و خیلی چیزای دیگه(قد خودم 186 هست البته)
خلاصه میخوام بگم خلاصه هیچ مورد ظاهری و مادی نیس که ایشون بخوان بنده رو رد کنن برای همینه که میخوام دل ایشونو بدست بیارم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)