نقل قول نوشته اصلی توسط shahabextreme نمایش پست ها
با سلام.
حدود دو ماه پیش من با یه دختر دانشجو 21 ساله آشنا شدم
خودمم دانشجو و 22 سال دارم
اوایل ما باهم مثل دوست بودیم اما رفته رفته به هم علاقه پیدا کردیم...
تا اینکه من بهش ابراز علاقه کردم... ولی ناراحت شد و بهم گفت که نمیتونیم باهم باشیم. ولی من موضوعو جدی نگرفتم و اصرار کردم...
بعد از اولین بوسه مون اشک از چشماش سرازیر شد و بهم گفت من گذشته بدی دارم...
ولی روش نمیشد موضوعو بهم بگه...
تا اینکه دوستش واسطه شد و بهم گفت دختری که دوسش دارم قبلأ یه بار نامزد کرده و به خاطر پدر و مادر پسره که اذیتش میکرد از هم جدا شدن....
بعد با یه پسر دیگه آشنا شد و باهاش ازدواج کرد و پسره پرده بکارتش رو زد ولی بعد یه چند وقت پسره معتاد از آب دراومد و کتکش میزد تا اینکه از هم طلاق گرفتن...
دوستش بهم میگه که دختره علاقه خیلی شدیدی بهم داره و برای اولین باره که خودش عاشق یه پسر شده...
من هم بهش علاقه دارم ولی نمیدونم چیکار کنم!
در ضمن خیلی اصرار داشت که از هم جداشیم و بهم میگفت اگه از گذشتم باخبر بشی ولم میکنی!
حالا با توجه به گذشته تلخی که داشت و بلاهایی که سرش اومد به نظر شما من باید چیکار کنم؟؟
خواهشأ راهنماییم کنین...
دوستان منتظر نظراتتونم!
حالا نظر شخصی من اینه!!شاید هم قبول نکنید!!
من بهیچ وجه ایمان ندارم زنان امروزی عاشق بشوند ویه کسی را 100 درصد دوست داشته باشند یعنی حتما 5درصد هم دوست ندارند .متاسفانه مامردها هستیم که از ساده لوحی مون همیشه کلاه تو سرمون میره!!!!
اقای محترم!!!یه لحظه فکر کن !چرا تمام طلاق گرفته ها برین ادعا هستند که شوهرشون یااذیت میکنه یا معتاده!!!غیر این یه ایراددیگه برا شوهرنمیتونن بزارند..درحالیکه اکثرا مردای جامعه معتاد هستند واکثرا مردای ایرانی تا حدودی مرد سالار هستند پس چرااینهمه زندگانی ادامه دارد؟!!ویک عده اندک بااین وضع گرفتار طلاقند پس ایراد از زنهاست که نمیتونن تحمل کنند.میدونم باخوندن این مطالب یه خورده بخانوما برمیخوره!!ولی خب بخوره که بفهمن ما هم داریم میفهمیم!!
برادر محترم خانومی که نتونسته تا 21 سال پرده شو نگه داره خاک عالم تو سرش!!!!بعضی ها بعدازین کار اقدام به ازدواج سوری که درشناسنامه قید بشه وفرداادعا کنه که بعدازازدواج اتفاق افتاده ویه جوری ماس مالیش بکنه!!!ازبسا تو خونه های ماایرانی ها دخترانی با محدوده سن 35 انقد مباحند وپاک .مگه همچین چیزی میشه به ذهنش خطور کنه!!تو چطور غیرتتو میسپاری بدست احساساتت؟؟!!
یعنی چی دوست دارم؟؟برو خودتو دوس بدار که میری با یه دختر سابقه دار زاد ولد خواهی کرد ونسل خودرا با همچین دخترا قاطی وتحویل جامعه خواهی داد.یه دختر پاک بگیر !!!مثل اینه!!!نه اینکه هزاران مورد داشته باشد!!اشک زنان راباورنکن!!!خونه منو خراب کرد تا من می دیدم بغضشون گرفته خودم میگریستم وای چه احمق بوده ام؟!!
بنظر من خانمی که تو مجردی سوابق بد نداشته ماد ام العمر نخواهد داشت وهمچین خانمی را بجای کعبه بپرستی باور کن کفر نمیشه وخدای او از خشنودی دل پاکان لذت میبره!!!
ولش کن بزار بره پی کارش!!!حالا شتاید زده به سرت!!چیزی نفهمی ولی بعدها سرسخت پشیمون خواهی شد!!!سریع برای اینکه دردهجران وی را کمتر لمس کنی یه نفر پاک انتخاب کن وباش ازدواج کن !!ممکنه اول حس کنی دوستش نداری ولی پاکان رفته رفته جذابتر میشوند ودوست داشتنی تر میشوند واونموقع بعنوان یه مردبه غرورت خواهی نازید که من یک زن پاک دارم!!!
درعقاید من میلیاردر جهان کسانی هستن که یه زن پاک دارند وهمین.