به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 35
    عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام برادر محترم.ببخشید نمیخوام تاپیکت رو به چالش بکشونم اما لازم دونستم از حق پیام نوری ها دفاع کنم.دوست خوب که تو دانشگاه دولتی درس خوندی شما تو دانشگاه دولتی کلی امکانات ازمایشگاهی و تحقیقاتی داری پس صاف میری دانشگاه و برمیگردی هرچی بخوای برات حاضر بدون هیچ سختی و تهشم به خودت حق میدی بگی شاید پیام نوریها ضریب هوشیشون پایینه... . نه عزیز ماهم به اندازه ی تو و بقیه حق درس خوندن تو دانشگاه دولتی و فول امکانات رو داشتیم منتهی بنا به یکسری دلایل و مشکلات افتادیم تو پیام نور بدون امکانات و به خاطر همین امکانات نداشتن بچه های پیام نور کلی کلاس فنی و غیره میرن تا درمورد همه چی انلاین باشن اگه بچه های پیام نوری از شما بهتر نباشن بدتر نیستن.خود من تو مدرسه تست ای کیوم شد130 میگفتن تو نابغه ای و بکوب خوندم برای کنکور اما بعد عید حال پدرم بدشد و منم پراز اضطراب قید درس و زدم و سه ماه اخر رو از دست دادم و حالا افتادم تو پیام نور و حداقل تا الان 70 درصد بچه های ما مشکلی مثل من داشتن که رسیدن به اینجا... .
    دقيقا منم ميخواستم همين رو بگم

• اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري

http://www.hamdardi.net/thread-32764.html

خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
    که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

2. 5 کاربر از پست مفید صبوری تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 26 بهمن 92), rain boy (یکشنبه 27 بهمن 92), فرهنگ 27 (شنبه 26 بهمن 92), yerahgozar (جمعه 22 فروردین 93), ستیلا (شنبه 26 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 تیر 93 [ 16:36]
    سطح
    22
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 188 در 61 پست

Array
    دوست عزيز من خلاصه ميكنم : تا ترديد داري جلو نرو!!
    ببين حتما به جنسيت كساني كه اينجا مشاوره ميدن دقت كن!!
    يه خانم ميگه ظاهر درست ميشه و ... چون ظاهر واسشون خيلي مهم نيست...
    ولي يه آقا محكم تر رو ظاهر وايميسته
    منم ميگم ظاهر خيلي مهم نيست اما نشه كه حسرت و افسوس بخوري!!
    سعي كن الان چشماتو باز كني ولي ازدواج كه كردي ببندي!!!

4. 9 کاربر از پست مفید Mosbatfekrkon تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (شنبه 26 بهمن 92), ayda86 (شنبه 26 بهمن 92), khaleghezey (شنبه 26 بهمن 92), rain boy (یکشنبه 27 بهمن 92), shabnam z (شنبه 26 بهمن 92), فرهنگ 27 (شنبه 26 بهمن 92), پونه (شنبه 26 بهمن 92), ستیلا (شنبه 26 بهمن 92), شیدا. (شنبه 26 بهمن 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    اگر ظاهرش را دوست نداری و نمره 50-60 از 100 می دی بهتره دیگه جلوتر نری.
    ایشون قرار نیست بعد از این سفید بشه یا ....
    سنش بالا می ره، زایمان می کنه و ...
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

6. 10 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (شنبه 26 بهمن 92), ayda86 (شنبه 26 بهمن 92), hanie_66 (شنبه 26 بهمن 92), khaleghezey (شنبه 26 بهمن 92), mohammad6599 (سه شنبه 06 اسفند 92), rain boy (یکشنبه 27 بهمن 92), فرهنگ 27 (شنبه 26 بهمن 92), پونه (شنبه 26 بهمن 92), ستیلا (شنبه 26 بهمن 92), صبوری (شنبه 26 بهمن 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    سلام
    اگه میگفتی حافظه اش ضعیفه و نمیتونه خوب حفظ کنه دلیل منطقی تری بود تا اینکه بگی دختر باهوشی نیست
    همه میدونن که قبول شدن توی دانشگاه سراسری فقط با خوندن زیاد و حفظ کردن بدست میاد

من خودم بعضی از افرادی رو که رتبه های پایین کنکور رو بدست آوردن بررسی کردم متوجه شدم چقدر زندگی کسالت بار و بی روح و یک بعدی دارند

متاسفانه باید بگم ضریب هوشی با مدرک دانشگاهی هیچ ارتباطی نداره و اگرم داشته باشه رابطه عکس داره

بیل گیتس یا استیو جابز و مایکل دل وخیلیای دیگه که از مدیران و بنیانگذاران شرکت های مشهور هستند ترک تحصیلی هستند

انیشتین بیشتر نمراتش پایین بوده و یبار هم از دانشگاه اخراج شده بخاطر این موضوع (این سیستم آموزشی رو قبول نداشت و از حفظ کردن متنفر بود )
    خوشحال میشم یک فردی رو مثال بزنی که دانشگاه خوبی درس خونده و ضریب هوشی بالایی داره (یه مثال از کاری که کرده بزنی)

ولی من منکر این نمیشم که مدرک رو ملاک انتخابت نکنی حتی تشویقت میکنم که به این معیارت پایبند باش
    چون کسی که سراسری خونده طرز فکر و روحیات و خیلی چیزای دیگه اش به تو میخوره
    اما کسی که پیام نور خونده اینطوری نیست
    پس بهتره دنبال دختری باشی که سراسری درس خونده
    مطمئنم اینطوری بهتر با هم جور میشید

معیار مدرک میتونه تعیین کننده تلاش فرد برای بدست آوردن جایگاه اجتماعی مناسب باشه

اگر واقعا علاقه به دختر نداری همین الان همه چیزو تموم کن
    آینده ممکنه علاقه ات رو افزایش بده ،ممکتن هم هست همین درصد کم علاقه ات رو هم از بین ببره
    ولی ما در حال زندگی میکنیم
    نقد رو بچسب و نسیه رو فراموش کن

8. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

ayda86 (شنبه 26 بهمن 92), rain boy (یکشنبه 27 بهمن 92), فرهنگ 27 (شنبه 26 بهمن 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بر دوستان عزیز

یکچیز در مورد زیبایی میگم دوستان خیلی جالبه شبکه آی فیلک یا نمایش فیلم های سالهای دور نشون میده بازیگرا رو خدا وکیلی من فکر میکردم مثلا کتایون ریاحی خیلی خانوم زیبایی هستش یه فیلم چند سال پیشش رو نشون میدادن.همسرم واسه اینکه دستم بندازه اذیت کنه میگه برو با اون دماغ شبیه کتایون ریاحیت نیگاشون نکن فدات شم خوشگل شدن خیلی هاشون عملی هستن و با آرایشه.

از سلون دیون که خوشگلتر نداریم یا کترین زتاجونز یا نیکول کیدمن یا کامرون دیاز با اون چشمای شبیه اقیانوس آبیش شما اگه اینا هم همسرت باشنا بازم توی خیابون راه میری یکهو چشمت به یه خانوم میوفته پیش خودت میگی این که از همسرم خوشگلتره نمیگم ایشون خوبه یا بده یا بگیرش و یا نگیرش حرف اینه یکم معیارهات رو مناسبتر انتخاب کن توی تالار بچرخ و بخون ببین چه مشکلاتی دارن زن و شوهرها بعد تازه متوجه میشی چه خبره دنیای متاهلی

بقول راننده مغازه بابام میگه نیگاه نکن بیرون خوشگلن مهم اینه وقتی صبح بیدار میشه بدون آرایش چجوریه

راستی اینم یادم رفت داداشی ناراحت نشیا فدات شم ولی یه سر برو جلو آئینه بد نیست یه نیگا بخودتم بندازی

10. 7 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

rain boy (یکشنبه 27 بهمن 92), sanjab (سه شنبه 06 اسفند 92), فرهنگ 27 (شنبه 26 بهمن 92), پونه (شنبه 26 بهمن 92), ژینا (پنجشنبه 08 اسفند 92), دختر بیخیال (شنبه 26 بهمن 92), ستیلا (شنبه 26 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام دوست عزیز،

این تاپیک ها رو مطالعه کنید:

http://www.hamdardi.net/thread-28015.html

http://www.hamdardi.net/thread-31616.html

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

12. 6 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

ayda86 (شنبه 26 بهمن 92), Elena1994 (جمعه 09 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 26 بهمن 92), rain boy (یکشنبه 27 بهمن 92), فرهنگ 27 (شنبه 26 بهمن 92), ستیلا (شنبه 26 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 خرداد 95 [ 21:46]
    سطح
    32
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    132

تشکرشده 135 در 56 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط rain boy نمایش پست ها
    مرسی از لطف شما و پاسخویی تون
    در مورد دانشگاه، تقریبا همیشه برام مهم بوده ک از یه دانشگاه معتبر فارغ التحصیل بشه، چون فک میکنم سطح هوش این افراد بالاتره
    در مورد آرایش هم ، نه اصلا آرایش نکرده بود و ظاهر عادی و حجاب کامل و چادر اومده بود
    فکر نمی کنم دانشگاهی که طرف درس می خونه بتونه نقشی در تعیین کردن ضریب هوشی فردی باشه. یکی رو می بینید که هوش بالایی داره ولی علاقه ای به درس نداره و برای گرفتن مدرک وارد پیام نور میشه (که مسلما کارش نیست و بیخیالش میشه و به دانشگاه آزاد متواری میشه!!) و یکی هم کاری به جز درس خوندن از دستش برنمیاد و دانشگاه دولتی قبول میشه. ضمن اینکه دوست گرامی باید بگم که قبول شدن توی پیام نور از آب خوردن هم راحتتره ولی گرفتن مدرک کارشناسی پیام نور مرد کهن می خواد! پس به هیچ عنوان پیام نور رو دست کم نگیرید و این مورد رو از لیستتون فاکتور بگیرید!

14. 4 کاربر از پست مفید برسرک تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 27 بهمن 92), rain boy (یکشنبه 27 بهمن 92), sanjab (سه شنبه 06 اسفند 92), فرهنگ 27 (شنبه 26 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 تیر 00 [ 10:36]
    سطح
    67
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 147
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    388

تشکرشده 576 در 165 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط rain boy نمایش پست ها
    از همه دوستانی که سعی می کنن کمکم کنن واقعا ممنونم.
    در مورد اخلاق، مهربونی هاش و همه خصوصیات باطنی خیلی خوبه و قبولش دارم. در مورد نوع ساخت و ترکیب صورت خوبه منتها فقط سفید نیست، خیلی سبزه نیست، رنگ پوستش معمولیه. شیطنتهای دخترانه هم نداره، اخمو هم نیست. خوش رو و خندونه.
    فقط تردید دارم نکنه فردا بعد عقد دلم بهونه بگیره بگه این اونی نیست که میخواستی یا وقتی تو خیابون دختر می بینم بگم ای کاش...!
    سلام
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    من اگه پسر بودم و مردد اقدامی نمی کردم وجلو نمیرفتم.من از حال و هوای مردونه ی شما و معیاراتون خبر ندارم.میدونم خانوم ها و آقایون تعاریف متفاوتی از زیبایی و پذیرشش دارن.با خودتون فکر کنید که آیا مهربونی هاشون،خوشرو بودنشون،خانواده دار بودنشون میتونه ظاهرشون هم براتون دلچسب تر کنه یا نه!اما بازم تاکید می کنم با تردید جلو نرین چون یا اینکه مسئله براتون حل نمیشه ولی توی رودربایستی قرار میگیرین و ازدواج می کنین که عاقبت خیلی خوشی رو نمشه متصور شد.یا اینکه بعد کشمکش های زیاد و بالا و پایین رفتنای زیاد با صرف وقت(بعضا طولانی) بالاخره میگین نمی خواین که وجدانتون و اعتبارتون به خطر میفته که چرا نمی خوای و چرا زودتر نگفتی.خوش بینانه ترین حالتشم حل شدن مسئله س
    اما دید مدرکیتونو درست نمیدونم
    شاد باشین و خوشبخت

16. 5 کاربر از پست مفید hanie_66 تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (شنبه 26 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 27 بهمن 92), rain boy (یکشنبه 27 بهمن 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 27 بهمن 92), مصباح الهدی (شنبه 26 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 آذر 93 [ 16:04]
    سطح
    20
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    تشکرها
    20

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    سلام دوستان من هنوز تو آمپاسم. خواهشا کمکم کنید.
    دختر خانم گفته ک تو رشته ای درس خونده خیلی موفق نبوده و علاقه ای هم به این رشته نداره. و میخواد برای ارشد رشته ی دیگه ای بخونه. این موضوع هم منو دچار تردید کرده چون فک میکنم دانشگاه هم خیلی کمکی بهش نکرد!

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 اردیبهشت 94 [ 17:59]
    سطح
    20
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    76

تشکرشده 54 در 16 پست

Array
    دوست عزیز منم مشکلی شبیه مشکل شما داشته و دارم با این تفاوت که من دختر هستم و در مورد خواسگارانم به این مشکل بر میخورم
    ببینید معیار و ملاک رو قبول دارم نمیشه از افراد گرفت اما بهتره به سمت درست هدایت بشن و عقلانی باشن
    من خودم ازاد درس خوندم اما کاملا حرفتون رو در مورد نوع دانشگاه رد میکنم اخه ببخشیدا این دیگه چه نوع ارزیابیه؟پس اگه اینجوری بخواین فکر کنید باید بگیم اونایی که دیپلمه هستن کلا تعطیلان!اره؟
    من بعد اینهمه مدت به این حرفا رسیدم که این حساسیتا نمیگم بده اما جز اتلاف وقت و یا حتی گرفتن شانس خوشبختی ازمون نتیجه دیگه ای ندارن،من خیلی ساله خودمو گرفتاره این خط قرمزا کردم و خیلی موقعیتهای خوب رو از دست دادم در صورتی که می بینم همسن ها یااطرافیانم خیلی راحت ملاکهای این مدلی رو کنار گذاشتن و ازدواج کردن و خداروشکر صاحب زندگی خوبی هستن اما من چی شدم؟فقط عمرم گذشت اینو فقط به عنوان کسی که شرایطش شبیه شماس عرض میکنم که بدونین اخرشم چی شدم
    2*اینکه منم قیافه بسیار واسم اهمیت داشت چون خودم رو محق میدونستم اما الان فهمیدم چه ضربه ای به خودم زدم نمیگم بی خیال قیافه باشین اما خب همینم که 50% نظرتون رو جلب میکنه خیلی خوبه بنظرم معیارهای ازدواج تنها 20%قیافه طرفینه(اینم این سالا بهش رسیدم)اخه اگه طرف قیافش زیبا باشه اما فهم و شعور نداشته باشه یا خونواده خوبی یا اصن ی مرض صعبل العلاج داشته باشه دیگه اون زیبایی به چه دردی میخوره؟ضمن اینکه من تحقیق کردم روانشناسا معتقدند قیافه ادمها واسه همدیگه بعد از 9ماه کاملا عادی میشه
    حالا شما فک کن کسی رو پیدا کردی واجد همه شرایط اما بخاطر این موضوع که بعدها هم واست عادی جلوه میکنه میخوای دستی دستی ایموقعیت رو از دست بدی!!!

3*اینکه می فرمایید امادگی پذیرفتن مسئولیت باید بگم منم اتفاقا این مشکل رو داشتم یعنی همیشه دلم میخواس ازدواج کنم اما همین که اسمش میومد یا اصن خواسگاری پیداش میشد صدبار تو دلم میگفتم خدایا غلط کردم دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم چرا؟چون ی ترس واهی داشتم شماهم تا کی میخوای خودتو گول بزنی یهو نیگا میکنی می بینی شدی40ساله
    شوخی که نیس عمر ادم به سرعت باد میگذره
    ببخشید دخالت میکنم اما فک کنم بهتره معیاراتون رو تصحیح کنید یک احظه تصور کنید دختری که مثلا رتبه 1 دانشگاه ملی هست اما عاطفه نداره یا نجابت واقعا می تونه خوشبختت کنه؟دختری که زیبایی مد نظرتون رو داره اما اخلاقش اونقدی بده که خونه و زندگی رو واست تبدیل به جهنم کرده واقعا می تونه بهت آرامش بده؟
    دوستان عذرخواهی میکنم زیاد حرف زدم چون دلم خیلی از این موضوع پُره و دلم نمیخواد یکی دیگه هم مثه من بیچاره شه

19. 3 کاربر از پست مفید خیال تشکرکرده اند .

amirmahmood (جمعه 09 اسفند 92), rain boy (چهارشنبه 07 اسفند 92), صبوری (چهارشنبه 07 اسفند 92)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)