اتفاقا یه سیستم گرفتیم خانومم میادش از هفته دیگه همدردی ولی تصمیم گرفتیم یکیمون عضویت بگیره.
ولی خواهشا بانو ستیلا خیلی خیلی مراقب باشن واسه تصمیمی که میگیرین اصلا هم خودت رو تحت فشار قرار نده 3جلسه شد یا 4تاش مهم نیست مهم اینه کامل بشناسیش.دیدی شک داری چیز یمونده شده برین بیرون با یه بزرگتر و همراه بشین دوباره باز باهاش حرف بزن.ولی خیلی هم سعی کن سخت نگیری عاقلانه تصمیم بگیر احساسات رو خواهشا بزار کنار.
یه ایاردی خانوما دارن به ظاهر بیش از اندازه اهمیت میدن.درسته ظاهر خوبه ولی نمیشه ملاک و معیار اصلی باشه و خیلی جلب توجه کنه.حواست به چرب زبونی آقایونم باشه اون مظلوم نمایی هم بدتر.مخصوصا اینکه یه مدلش میاد میگه نمیدونم بچه بودم بابام مرد یا مادرم مرد یا یکی از فامیلامون مرد و جو رو احساسی میکنه قبول دارم جوانمردانه نیست ولی برای رسید به هدف که همون گرفتن همسره یکم از روشهای احساسی استفاده کردن ایراد نداره.من خودم یکم جو رو احساسی کردم به خانومم گفتم مادرم چند سال قبل فوت کرده یکمم چاشنی مظلومیت روش گذاشتم.
خلاصه منظورم اینه احساسی اصلا تصمیم نگیر.به حرف پدرتون و تجربشونم احترام بزارین توی خواستگاری ولی مثلا دیدی 50 50 هستی نهایت بگو دوبارهب یاد شکت برطرف شد جواب مثبت یا منفی بده دودل بودی احترام به پدر یکچیزه و زندگی مشترک هم یه چیز دیگه حواست باشه![]()
شما دخترا خیلی تحت تاثیر پدرتون هستین این خیلی خوب نیست.سعی کن بجاش مشورت با دوستات با خانوم های متاهل که زندگی خبوی دارن و عاقل هستن مشورت کن.نوشته های تالار هم که جای خودش خیلی خوب هستش مثل همیشه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)