خواهر خوبم،دوست عزیزم..برو خداروشکر کن که کنار چنین هرزه و بی وجدانی اتفاق بدتری برات نیافتاده که دیگه نتونی هیچوقت تا عمر داری جمعش کنی.به خدا بازم خدا کمکت کرده،ممکن بود هر اتفاق خییییلی بدتری هم بیافته،مگه از این آدما بعیده؟ هرچند من لفظ آدم رو مناسب این موجودات نمیبینم
خدا به همه ما عقل بده،خدا به همه ما رحم کنه که از شر این مخلوقاتش رها شیم.مگه همین جریان من نبود چند وقت پیش؟ آقای تمام عیاری که قول و قرار ازدواج با من ساده گذاشته بود ولی با یه اسمس رسوا شد و دستش رو شد...آره غصه داره،ناراحتی داره،ولی ممکن بود اتفاقات بدتری هم برای من هم برای شما بیافته که ناراحتی سهله باید میرفتیم خودکشی میکردیم،ما که مثل اینا بی آبرو نیستیم با هر اتفاقی راست راست بیایم و بریم..لحن نوشته هام تند بود میدونم ولی فقط یه چیزی میگم: مسئول نگهداری از آبرومون،ازآینده مون،از حیثیتمون واز فردامون فقط خودمونیم و خودمون...همه جا این موجودات هستن،تو فامیل،تو همسایه،تو دانشگاه،تو خیابون،تو اداره و صد البته در فضای مجازی که نه الا ماشالله. مراقب خودت باش،فقط خودت میتونی این کار رو بکنی...هشیار باش
اینم یادت باشه که :
سوزش شلاق هایی که بیدارت میکند بهتر از نرمی دستهایی است که خوابت میکند. پس ضربه الانت و غصه خوردنت بهتر از یه اتفاق ناگوار دیگه در فرداست..

علاقه مندی ها (Bookmarks)