جواب برای اقا/خانومه بینهایت:
البته توی شبکه اجتماعیه کلوب بود نه فیس بوک ولی به هر حال
در ضمن صحبت هایی که در اینباره باهاشون میکردم رو حواسم بهش بود
که به بیراهه نره و حرفای نامربوط و همراه با گناه زده نشه
مث یه خواهر و برادر نه مثل یه دوست دختر و دوست پسر
این که میگید فکرت رو رها کن خیلی جلبه
چجوری مثلا؟ مطمئنننننننننا اگه میدونستم تاحالا اینکارو کرده بودم
من الان با اینکه دانشگاه دارم ولی میرم سر کار
دلیل اصلیم هم همینه که این فکرا رو ول کنم وگرنه نیاز مالی ندارم
توی خونه هم سعی میکنم سرم رو به درس یا فیلم و سریال گرم کنم
ولی همین فاصله ی رفت و امد که متاسفانه یه دو سهساعتی میشه مغزم رو کامل داغون میکنه
کار به جایی میکشه که از شدت عصبانت ( به خاطر اینکه به جواب نمیرسم) انچنان محکم مشت میکوبم تو پیشونیم که سرم درد میگیره
درباره ی اینکه فاکتورهای مهمتری از عشقم هست باید بگم که من خودم حاضر بودم همه چیزم رو بدم چون عاشق بودم
پسر اگه واقعا عاشق باشه همه چیزشو میده
نمیدونم شایدم بعدا تغییر بعضیا کنهن یا پشیمون بشن ولی من خودم حداقل تغییر نمیکردم چون همچین ادمی نیستم که وقتی خرم از پل گذشت بزنم زیر حرفم
در مورد تعریفم از عشقم نمیدونم کجاش سوال بر انگیز بوده بگید تا بهتون جواب بدم
در اخرم ممنون بابت لطفتون

- - - Updated - - -

ببینید مرجان خانوم
اول از همه بگم که این حرفتون خیلی جالب بود که عشق فامیلی گیدا میکنن
چون هم خودم نصبت به دختر عمه ام حس دارم هم دختر عمه ام نصبت به یکی از فامیلای نصبتا دورشون
ولی خوب
چ فرقی داره
اینجوری که شما میگی باید زودم تموم شه دیگه
برا شما خودت تموم شد رفت
دخترعمه ام 16 سالش بوده حدودا عاشق شده الان 22 سلاشه تقریبا هنوز عاشق همونه
هیچکس دیگه هم اونقد نمیخواد تا اونجا که من میدونم( در ضمن ماباهم خیلی یکی هستیم و هممممممممممه چیزمون رو به هم میگیم پس اگه بود احتمال خیلی قوی من میدونستم)
در ضمن ترس من از این متنه:

ضمنا خصلتی که من توی خانومها سراغ دارم چون خودمم از اون جنس هستم اگر واقعا عشق جدی توی زندگیشون نباشه و وارد رابطه با کسی نشده باشن (تا قبل از ازدواج فقط از کسی خوششون اومده باشه و فراتر نرفته باشن و رابطه نداشته باشن) سازگاری بیشتری با زندگی و همسر آینده دارن چون مزه اینجور روابط رو تجربه نکردن و حتی اگر هم تجربه کرده باشن بعد ازدواج سعی می کنن به همسرشون وفادار باشن و فراموش کنن
من حرفم همینه دیگه
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااگر عشق جدی تو زندگیشون نباشه
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااگرش خیلی مهمه خوب
این که 6 سال پای عشقت وایسی و حتی به خاطر اینکه نمیتونی باهاش ازدواج کنی و دارن به زور شوهرت میدن رگتو بزنی این عشق واقعی نیست؟
اون که من میخواستمش به خاطر عشقش اینکارو کرد دیگه
در اخرم خیلی ممنون بابت لطفتون ممنون میشم اگه جواب این یکی رو هم بیگید

- - - Updated - - -

ببینید مرجان خانوم
اول از همه بگم که این حرفتون خیلی جالب بود که عشق فامیلی گیدا میکنن
چون هم خودم نصبت به دختر عمه ام حس دارم هم دختر عمه ام نصبت به یکی از فامیلای نصبتا دورشون
ولی خوب
چ فرقی داره
اینجوری که شما میگی باید زودم تموم شه دیگه
برا شما خودت تموم شد رفت
دخترعمه ام 16 سالش بوده حدودا عاشق شده الان 22 سلاشه تقریبا هنوز عاشق همونه
هیچکس دیگه هم اونقد نمیخواد تا اونجا که من میدونم( در ضمن ماباهم خیلی یکی هستیم و هممممممممممه چیزمون رو به هم میگیم پس اگه بود احتمال خیلی قوی من میدونستم)
در ضمن ترس من از این متنه:

ضمنا خصلتی که من توی خانومها سراغ دارم چون خودمم از اون جنس هستم اگر واقعا عشق جدی توی زندگیشون نباشه و وارد رابطه با کسی نشده باشن (تا قبل از ازدواج فقط از کسی خوششون اومده باشه و فراتر نرفته باشن و رابطه نداشته باشن) سازگاری بیشتری با زندگی و همسر آینده دارن چون مزه اینجور روابط رو تجربه نکردن و حتی اگر هم تجربه کرده باشن بعد ازدواج سعی می کنن به همسرشون وفادار باشن و فراموش کنن
من حرفم همینه دیگه
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااگر عشق جدی تو زندگیشون نباشه
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااگرش خیلی مهمه خوب
این که 6 سال پای عشقت وایسی و حتی به خاطر اینکه نمیتونی باهاش ازدواج کنی و دارن به زور شوهرت میدن رگتو بزنی این عشق واقعی نیست؟
اون که من میخواستمش به خاطر عشقش اینکارو کرد دیگه
در اخرم خیلی ممنون بابت لطفتون ممنون میشم اگه جواب این یکی رو هم بیگید