سلام، ممنونم كه به مشكله من توجه كردين، من و شوهرگلم هنوز درگير اين تصميم گيري هستيم ، البته تمايل من بيشتر سمت كاره ولي تصميم گيري رو به عهده شوهرم گذاشتم، بهش گفتم هر چي تصميم بگيري من قبول ميكنم. اونم ميدونه كه من چي دوس دارم.
خونوادم به شدت مخالف ترك كارم هستن چون خانوماي خونواده ما همگي كارمندن يا فرهنگين مامان خودمم معلم بوده ميگه كارتو به هيچ وجه ول نكني كه بعدها پشيمون ميشي. و بابام كه باني اين كار بود ميگه حتي شده 6ماهم اصلا همديگرو نبينين كارتو ول نكن.
شوهرم به شدت مردده اوايل مخالف بود ولي حالا كه مخالفت هاي مختلفي از طرف خونواده من و حتي خونواده خودش ديده مردد شده ، من سه شنبه رفتم پيشش كه يه تصميمه اساسي بگيريم چون خيلي ناراحت بود و حتي چهارشنبه هم مرخصي گرفتم موندم ، بهش گفتم اگه ميخواي من كار نكنم ميرم استعفامو ميدم اولويته زندگيه من تويي وشرايطم اينه ماهي ..... تومن خرجم ميشه كه ميخوام از همين پول بيمه بازنشستگي بريزم ، اصلا نامعقول حرف نزدم كه ناراحت شه مبلغي كه گفتم واقعا كمه و تصميم گيري رو به عهده خودش گذاشتم، ديشب به من ميگفت من اصلا نميخوام ناراحت شي يا با خونوادت دربيوفتم البته با بابام يه بار دعواش شد سر اين مسئله.
ديشب بهم ميگفت كسي معني باهم بودنو نميفهمه كسي معني باهم بيرون رفتنو نميدونه معني دوس داشتنو احساس خوشبختي رو كسي نميدونه اينجا همه به فكر پولن حتي تو ، اما بهم گفت فردا برو منم صبح زود با بابام رفتيم يعني اومدم سركارم با تاخير.
asemaneabi222 تشكر ميكنم اره منم طاقت دوري رو ندارم و اولويت بندي زندگيم همسرداري خواهد بود
شیداي عزيز هر ادمي با ادمه ديگه فرق داره شوهرمنم خيلي خانومش براش مهمه كه اينو دوس دارم لااقل الان ميدونم چقد دوسم داره
از میشل و فرشته مهربان هم تشكر ميكنم
از alone_girl هم تشكر ميكنم منم هنوز يه ماه نشده با خودم فكر كه ميكنم چندسال ميخوام از 7 صبح تا 15 بعداز ظهر برم سركار حالم بد ميشه باخودم فكر ميكنم اصلا ميتونم 30 يا حداقل 20 سال كار كنم فك نميكنم بتونم خيلي پير ميشم نميدونم كار كردنو اين درامد اصلا ارزش داره اينجوري زندگي كني، برام سخت شده حتي برم ارايشگا يا به خودم مثله سابق برسم موهامو درس كنم يا غذاهاي جديد درس كنم از همه اينا ميمونم چون بعدازظهرا خيلي خسته ام
abi.bikaran نميدونم لااقل تصميمو به عهده شوهرم گذاشتم الان ديگه راحتم
toojih خيلي خوب شوهرمو شناختين اره واقعا نميخواد بهم سخت بگذره هميشه ميگه نميخوام حتي مغزتو يكي ديگه بكار بندازه ، يا مثلا به مامانم ميگه خانومم حيفه صبحا ساعت 6.30 بيدار شه ولي من اينجوري دوس ندارم فك ميكنم جلو پيشرفته منو ميگيره قبلا اينجوري نبود به مرور اينجوري شد، شايد پارسال انقد حساس نبود به من، همش منو برا خودش ميخواد بقوله خودش دوس داره مدام دورش بگردم، گاهي حس ميكنم دستو پاي منو بسته ، ما بيرونمون باهمه تفريحمون با هم استراحتمون باهم اينجوري نميشه كه.........
Aras مقدارش مثله ساير كارمندا ميشه
deljoo_deltang بايد به حرفاتون بيشتر فك كنم منو ميترسونين از كار كردن و درامد، اخه من كارم كه نميكردم تو اين يه سال چندبار باهاش سر پول دعوام شد چون ازش چيزي ميخاستم كه حدودا 2 ميليون مي ارزيد ولي به دلايل مختلفي برام نخريد

علاقه مندی ها (Bookmarks)