نوشته اصلی توسط
newfolder
دوستان ممنون از راهنمایی تون، اتفاقا نظر من هم اینه که مشاوره قبل از ازدواج خیلی مفیده نه فقط مشاوره بلکه خوندن کتاب ها و مقالات توی این زمینه هم خیلی به کمک آدم میاد.
فرشته مهربان من خانوادم در جریان هستند تنها مشکلم مسئله کار هست که کار دائم با حقوقی که بشه خرج خانواده رو تامین کرد کم گیر میاد، و به محض اینکه کار پیدا کنم و پس اندازی جمع کنم حتما سریع اقدام میکنم.
ولی گفتم که ایشون از من ناراحت هستند، شخصی که از من ناراحته چطور میتونم بهش بگم میخوام با خانواده بیام؟ چطور باید از دلشون در بیارم؟ یه زمانی ایشون به گفته ی خودشون حس تنفر به من داشتن و حالا هم بیشتر از یه سال از اون زمان میگذره. پیامم رو چطور شروع کنم؟
فرشته مهربان گفتند که بابت اینطور ارتباطات مشاوره داده نمیشه،ولی من منظورم دوستی نیست و هیچ اعتقادی هم به اینجور ارتباطات ندارم که به نظرم بیشتر به خاطر نیازهای عصبی هست که شکل میگیرن و اعتقاد دارم آدم باید بعد از ازدواجش با همسرش دوست باشه نه قبل از ازدواجش. بلکه یه ارتباط فقط برای شناخت هم و گرفتن اطلاعات بیشتر از خودمون و خانواده هامون هست، اطلاعات قبل از خواستگاری خیلی مهمن روی همین اطلاعات به دست اومده است که تصمیم میگیریم اقدام کنیم یا نه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)