سلاااااااااااااااااااام اوووووووووووووووه ماشالا 11 تا مدرک
خوب اوضاع شخصیت خوبه خداروشکر
به درس علاقه نداشتی رفتی پی کار فنی خیلی هم کار خوبی کردی
ببین یه چیزی بهت بگم درسته که مادرت مشکل افسردگی داشتن و رو شما باردار بودن. اما این مساله رو واسه خودت حجت ندون و روش تاکید نداشته باش. چون اگر هم رو تو تاثیر نداشته به خودت تلقین روانی میکنی که: نه! حتما منم زمینه شو دارم
نمیگم نداری یا داری .. من چیزی از شما نمیدونم اما میگم روش تاکید نداشته باش . بعدشم خیلیا تو همین سایت مشکلاتی دارن با خودشون خانواده شون و... اما کسی نباید بگه مشکل من لاینحله خوب با این دید که معلومه به نتیجه نمیرسی
واسه چی عید ندارین میشه توضیح بدی؟
ببین من یه خانومی رو میشناسم بازیگرم هست پدرش اسکیزوفرنی داره و میدونی که این بیماری وراثتی همم هست اما این خانوم یه ازدواج موفق و فعالیت اجتماعی خوب داره و مثل یه ادم نرمال زندگیشو میکنه
خوب هر کسی یه جور مشکل داره مالی فرهنگی و... شما مادرتون و پدرتون با هم بحث دارن ولی
شما تو همین زندگی تونستید شغل و مدرک و غیره داشته باشید اگه ادم ضعیفی بودین که الان هیچی تو زندگیتون نداشتین
رویای بودن در کنار کسیکه دوستش داشته باشین کی گفته دیوانگیه؟ هر کسی یه رویایی داره این واکنش روان شما به فشاری هست که روشه . البته بهتره برای حل مساله اقدام کنید یا خیلی هوشمندانه زندگیتون رو رو تعادل حفظ کنید و قبول کنید که بالاخره مشکل خانواده شما هم مشاجره والدینتونه
فکر کنم شما از اضطرابه که رویاسازی میکنید اما این رویا بدتر باعث میشه که تنهاییتون رو عمیقتر از اونچه هست ببینید و اذیت بشید
چرا دوست و رفیق خوب ندارید؟ پسرا تو این سن نباید انقد تنها باشن شما که ادم اجتماعی هم هستید یه نفر رو حداقل، به عنوان دوست انتخاب کنید یه تفریحی گردشی چیزی برید باهم .. حرف بزنید باهاش
فکر نکنید ما دخترا خیلی کامل و خوب و فرشته ایم.. ما هم ممکنه بشیم قوز بالا قوز! همونطور که شما پسرا ممکنه بشید
منظورم اینه که تا با مواردی که فکرتو درگیر کرده کنار نیای با کسی هم باشی لذت نمیبری
سعی نکن خودتو افسرده و تنها و زندگیتو سیاه ببینی خطای شناختی داریاااااااا
همه چی که بد نمیشه اخه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)