به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    سلام یکتای تنها

احساس تلخت رو درک میکنم.فروریختن یک بنای ۵ساله دریک ثانیه و یک آن.اون حس تلخ ودردناک مقدس ترین وحقیقی ترین حسی بودکه این ۵سال تجربه کردی،اگه دقت کنی اون لحظه باوجود تلخ بودن،سرشارازحضوروبودن بودی،حس بیدارشدن وحس متصل شدن به حقیقت،شایدحس حقارت ورودست خوردن هم بهت دست داد...

ولی فراموش نکن این آقا همون کسی بود که دم خونه تون کشیک وایساده بود تاسوظنش روبهت ثابت کنه ولی اون موقع توخواب بودی وتوی خونه نه توی خیانت

.عشق حقیقی اعتمادمیاره،نه سوظن این در زبور حضرت داوود هم آمده،

عشق حقیقی حیا وادب داره نه بیشرمی وفحش

عشق حقیقی پاکی و نجابت داره نه هوس وهم خوابی قبل ازعقد

بذاراین دردمقدس کارشوانجام بده،باتمام وجود همین حالاجام درد روسربکش چون از زیرش در رفتن باعث میشه هر روز یک جرعه ازش بخوری،(منظورم اینه هراحساس تلخی بهت دست داد ازتجربه کردن وچشیدنش نترس وانکارنکن هم تلخیش زودترتموم میشه هم معناشو درآینده بیشترمتوجه میشی پس بااحساسات خودت باصداقت ووضوح رفتارکن )

این نتیجه نهایی یک انتخاب اشتباهه پس خودت سرزنش نکن،رابطه ای که ازسر نوجوانی ونپختگی وترس و وابستگی شروع شد،حالابه اینجارسید.دانشگاه زندگی همین زخمهاودردهاست.اگه پسری دختری رو قبل ازعقد لمس کرد باهرشرایط واسمی روش بذاری،نامزدی بدون عقد،عشق،شرایط خاص،دوستی بیشتر،تخلیه روانی پسریاهردو، دیگه اون دختر ازچشم پسرافتاده چه اون پسر ودخترباورکنن یانه چه اون پسردانشمندباشه چه بیسواد..یعنی رابطه یک سطح ویک پله تنزل میکنه..ولی بسیاری ازکلمات وتعبیرقبلی عاشقتم دوست دارم وتو بهترینی دیگه خاصیت شعاروتلقین پیدا میکنه

.وقتشه عشق حقیقی روبشناسی،عشقی که خودنمایی واسارت نداره، یعنی هر روزچهره ای ازخودش رو نشون بنده اش میداد میگفت اینوبپرست،

دیگه به فکر این نباش که بیادبگه اشتباه کردم..قدرتو ندوستم وازاین حرفاکه بعدش تو تخلیه روحی بشی (شایدبیاد شاید نیاد دیگه مهم نیست)..

بعدمتعالی خودتوپرورش بده بذارهمسایه هاوفامیل هرچی میخان بگن..الان نوبت وارستگیه که نقطه مقابل وابستگیه (مطمئن باش خواستگار اصیل دنبال این وارستگی در دخترهست واین دخترروجذاب میکنه جذابیتی که افول نمیکنه؛البته بخاطر دل خودت وارستگی روپیش بگیر)

جای خالی با اوبودنها روبا کارهای اصیل وخودسازی پرکن..موسیقی آرام وبیکلام گوش کن..

سلام
    آقای امین هرچقدر بگم عالی بود کم گفتم...

یکتا جان شک نکن این اتفاق خواست خدا بوده،میدونی خدا هوای بنده هایی که هفت خط نیستن رو حسابی داره...
    هرچقدر از این جدایی 5 ساله عذاب بکشی یا دچار خشم بشی به خاطر خیانتی که دیدی،ولی هزاران بار ارزش داره که عمرتو به پای آدمی که خودشو دلش آلوده هست بکنی،بهترین کارو میکنی هدیه هاشو از خودت ور کن،کل آثارش رو از بین ببر،سعی کن اصلا تنها نشی که فکر و خیال و غم و غصه بیاد سراغت ،وقتت رو با دوستات و خانواده بگذرون،چند وقت دیگه به شرایط عادی برمیگردی به امید خدا

2. 5 کاربر از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 23 اسفند 92), ammin (سه شنبه 20 اسفند 92), khaleghezey (سه شنبه 20 اسفند 92), پونه (سه شنبه 20 اسفند 92), شیدا. (سه شنبه 20 اسفند 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 تیر 97 [ 11:22]
    سطح
    47
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 294 در 130 پست

Array
    سلامammin گرامی‌
    مثل همیشه به دادم رسیدید. این جملتون رو ۳،۴ بار خوندم...دقیقا توصیف حس و حالیه که من داشتم
    فروریختن یک بنای ۵ساله دریک ثانیه و یک آن.اون حس تلخ ودردناک مقدس ترین وحقیقی ترین حسی بودکه این ۵سال تجربه کردی،اگه دقت کنی اون لحظه باوجود تلخ بودن،سرشارازحضوروبودن بودی،حس بیدارشدن وحس متصل شدن به حقیقت،شایدحس حقارت ورودست خوردن هم بهت دست داد...
    بذاراین دردمقدس کارشوانجام بده،باتمام وجود همین حالاجام درد روسربکش چون از زیرش در رفتن باعث میشه هر روز یک جرعه ازش بخوری،(منظورم اینه هراحساس تلخی بهت دست داد ازتجربه کردن وچشیدنش نترس وانکارنکن هم تلخیش زودترتموم میشه هم معناشو درآینده بیشترمتوجه میشی پس بااحساسات خودت باصداقت ووضوح رفتارکن )
    یعنی‌ واقعاً مشخص که دارم احساساتم رو مخفی‌ می‌کنم؟!! آخه چاره‌ای جز این ندارم توی این خونه من گریه هم نمی‌تونم بکنم چون باید واسعش توضیح بدم و از اینکه سرزنش بشم میترسم...و در کّل عدم توی داری هستم مجبورم احساساتم رو سرکوب کنم...

الان شرایط روحیم خیلی‌ بده ،بد تر از اونی که بخوام خط به خط نوشته‌ها رو جواب بدم چون دارم با گریه مینویسم عذر می‌خوام از همه کسایی که واسم وقت میذارید

شیدا جون
    مرسی‌ که اینقدر خوبی‌ خدا رو شکر که هیچ وقت تاپیکی ازت اینجا ندیدم که بتونم زحمت هاتو جبران کنم .
    شما راست میگی‌ ،الان که مامانم برگشت خونه راجع مشاوره باهاش حرف میزنم فکر کنم اونم موافق باشه.آخه مشکلم اینه که نمی‌خوام مامانم بفهمه تا چه حد ناراحتم سعی‌ دارم یه جور وانمود کنم که یعنی‌ زیادم مهم نیست در حالی‌ که بیش از این حرفا برام مهمه...

آیا واقعا باید تمام بشه؟ جای بخشش نداره؟ یک خطا و اشتباه است یا اون آقا تنوع طلب و خیانت پیشه است؟ و خیلی موارد دیگه.

شما 5 سال رابطه نزدیک داشتید. حتی فراتر از نامزدی. جدا شدن از این رابطه آسون نیست.
    شاید بشه بهش جهت داد، اصلاحش کرد، به مسیر درست برش گردوند.

نمی گم به هر قیمتی باید بمونی. اما فکر می کنم باید به کمک مشاور بررسی کنی که آیا تحمل ضربه این جدایی برات آسون تره و به صلاحت هست
    یا تحمل بخشش و شروع دوباره و البته درست!! (منظورم این هست که رابطه را از دوستی با اطلاع خانواده ها، به ازدواج و ... برسونید ).
    حسن نیتتون رو میفهمم و اینکه شما بالاخره چند سال از من بزرگترین و طبیعتاً با تجربه تر اما من خیلی‌ چیزا بین پدر و مادرم دیدم،خیانت کردن هاش ... لو رفتن‌های هر بار، استرسی که روی مامانم و ما بود و اینکه یه مدت کار مامانم شده بود تعقیب کردن این زن و اون زن خیابونی...من نمی‌خوام با مردی شبیه بابام زندگی‌ کنم و اونو هر بار از چنگ این زن و اون زن در بیارم... تنها چیزی که از خدا می‌خوام زندگی‌ در کنار مردیه که بهم آرامش بده همین...

بچه‌ها تا چند وقت حالم بده؟ چقدر زمان لازم دارم؟

- - - Updated - - -

یکتا جان شک نکن این اتفاق خواست خدا بوده،میدونی خدا هوای بنده هایی که هفت خط نیستن رو حسابی داره...

شاید درست میگی‌ هرچند من هیچ وقت بنده خوبی نبودم برای خدا که حالا لیاقتشو داشته باشم اما چه میدونم؟ شاید دلش واسم سوخت... دید گناه داره این بی‌چاره کلی‌ تیپ زده بره بیرون بعد اون پسره داره تو خیابون با یکی‌ دیگه میتابه! کلا الان تو برزخم، همش میگم چرا؟ چرا این کارو کرد؟ مگه من چی‌ کم گذاشته بودم و ...

حس می‌کنم خوابم .دارم خواب میبینم مثلا ، امیدوارم فقط این روزای بد زود تموم بشن...

- - - Updated - - -
    با هیچکس بر سر باورش نمى جنگم؛

خداى هر کس همان است که؛

درون او با وی سخن مى گوید ...
    ویرایش توسط yektaye tanha : سه شنبه 20 اسفند 92 در ساعت 20:23

4. 7 کاربر از پست مفید yektaye tanha تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 23 اسفند 92), ammin (سه شنبه 20 اسفند 92), asemaneabi222 (سه شنبه 20 اسفند 92), khaleghezey (سه شنبه 20 اسفند 92), پونه (سه شنبه 20 اسفند 92), zendegiye movafagh (چهارشنبه 21 اسفند 92), شیدا. (سه شنبه 20 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    زمان خودش همه چی رو حل میکنه.

بزار این مسیر خودش بطور طبیعی طی بشه مدتی که طول میکشه مهمه ولی از اون مهمتر اینه که آخرش حس خوبی داشته باشی پس خیلی بخودت فشار وارد نکن
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

6. 4 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 23 اسفند 92), ammin (سه شنبه 20 اسفند 92), asemaneabi222 (سه شنبه 20 اسفند 92), شیدا. (سه شنبه 20 اسفند 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط yektaye tanha نمایش پست ها
    حسن نیتتون رو میفهمم و اینکه شما بالاخره چند سال از من بزرگترین و طبیعتاً با تجربه تر اما من خیلی‌ چیزا بین پدر و مادرم دیدم،خیانت کردن هاش ... لو رفتن‌های هر بار، استرسی که روی مامانم و ما بود و اینکه یه مدت کار مامانم شده بود تعقیب کردن این زن و اون زن خیابونی...من نمی‌خوام با مردی شبیه بابام زندگی‌ کنم و اونو هر بار از چنگ این زن و اون زن در بیارم... تنها چیزی که از خدا می‌خوام زندگی‌ در کنار مردیه که بهم آرامش بده همین...

بچه‌ها تا چند وقت حالم بده؟ چقدر زمان لازم دارم؟

-
    یکتا جان،

همه خیانت ها یک علت ندارند، یک جور هم نباید باهاشون برخورد بشه.
    این را برای مورد خاصی که برات اتفاق افتاده نمی گم. چون از قبل هم خودت کمی تمایل به تمام کردن رابطه داشتی و حتما دلایل دیگه ای برای خودت داری.
    بعضی ها در اثر یک اشتباه پاشون می لغزه و خیانت می کنند
    بعضی ها بیمارند، عادت کردن به رابطه های متعدد. همین حالا تاپیکی در جریان هست که خانمی همسرش بارها قول داده و باز خیانت کرده. خانمش را هم دوست داره، دلش نمی خواد ناراحتش کنه و اصلا قصد جدایی یا ... هم نداره. خب این آقا احتمالا مشکل روانی داره که خیانت می کنه.
    یکی ممکنه هوسران باشه و به همه خواسته ها و هوسهاش جواب مثبت بده.

اینه که نمی شه همه خیانتها را یک جور دید و یک جور برخورد کرد و همه خائن ها را با یک چوب زد.
    البته احتمال این که کسی که خیانت کرده باز هم تکرار کنه یا قبحش براش بریزه زیاد هست.

یکتا جان، لازم نیست خیلی به خودت فشار بیاری و غمت را پنهان کنی. می تونی یه مدت راحت گریه کنی و با مامانت درد دل کنی.
    زیاد به خودت فشار نیار. اما نذار این ماجرا هم خیلی طولانی بشه.
    مامانها بچه هاشون را خوب می شناسن. حتی اگه حرفی هم نزنی می دونه تو دلت چی می گذره.
    برو بغل مامانت و گریه کن. اشکالی نداره

پرسیدی چقدر طول می کشه؟
    مگه همه ما وقتی سردرد می شیم مث هم درمان می شیم و خوب می شیم؟
    مگه همه طول سرماخوردگیمون یه جوره؟ شدتش یه جوره؟

بستگی به مقاومت بدنت داره، به شدت و قدرت اون ویروس و نحوه مراقبت از خودت برای بهبودی و ....
    معمولا برای بیماریها و ضربه های جسمی جوان تر ها مقاوم ترند و راحت تر درمان می شن.
    فکر می کنم در مقابل ضربه های روحی هم همینطوره. هر چی جوان تر باشی راحت تر و زودتر بهبود پیدا می کنی.
    مقاومت و آمادگی بدنت و روحت را هم در نظر بگیر.
    اگر در اثر بیماریهای مختلف ضعیف شده باشه، ممکنه بیشتر طول بکشه.
    یه متخصص می تونه کمکت کنه که زخمت را اصولی درمان کنی که بعدها با هر ضربه و تلنگری سرباز نکنه و دوباره خونریزی نکنه.

آروم آروم بهتر می شی.
    شاید شش ماه دیگه، شاید کمی بیشتر یا کمتر.
    اما باید به خودت برسی.
    ورزش کنی. غذای خوب، خواب خوب و ...
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

8. 2 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 23 اسفند 92), asemaneabi222 (سه شنبه 20 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    یکتا جان من حالت و درک میکنم کامل کامل
    اول اینکه به توصیه شیدا عزیز عمل کن حتما مشاوره برو،اصلا خودم یادم نبود اینو بگم،واقعا مفیده مشاوره حضوری،بعد از چند جلسه میبینی چقدر حس و حالت بهتر شده.
    برای رسیدن به آرامش و اینکه این چند وقت یکم آسون تر بگذره ارتباطتت رو با خدا قوی کن،ببین عزیزم من یه چیزی رو با تمام وجود باور دارم که دل شکستن رو خدا محاله ازش بگذره.
    آهنگ های غمگین گوش نکن،دوش آبگرم بگیر حتما ورزش کن،راستی نیازنیست به خودت فشار بیاری که خوشحالی و مشکلی نداری،برعکس اگه لازمه اشک بریزی و با صدای بلند گریه کنی این کارو بکن(شایدم اشتباه باشه ولی من معمولا خندون و شاد هستم اما وقتی لازمه گریه کنم و بغض داره خفه ام میکنه حتما اینکارو میکنم و سبک میشم)بلاخره ناراحتی برای همه پیش میاد.زیاد بهش فکر نکن،زیاد تنها نمون مخصوصا توی این چند مدت،هرزمان این سوال اومد توی ذهنت چرا اینکارو کرد؟چرا اینجور؟یا سریع تمرکزت رو از این موضوع بردار یا برای خودت دلیل منطقی بیار که از اول اشتباهاتی وجود داشته و شما نادیده گرفتی.احساس خشم به اون آقا داری ولی به روح و روانت آسیب نزن،هرچی خشم داری و هرچی دلت میخواد بهش بگی رو روی کاغذ بنویس و بعد ازبین ببر اون کاغذ رو.با کسی که قبولش داری و محرم خودت میدونی صحبت کن ،دوست و همدم خوب واقعا توی این شرایط حال آدم رو خوب میکنه،خداروشکر اصفهان هم از زیباترین شهرهای ایرانه پس جاهای خوشگلی هم داره با دوستات برنامه بذار و خونه نشین نشو.
    راستی حتما گوشیت رو خاموش کن،کل راههای ارتباطی که باهاش داشتی رو قطع کن،این برای آرامش خودت واقعا خوبه،برای این میگم چون احساس شکسته شدن داری و انتظار داری تماسی برقرار کنه و عذر خواهی کنه یا هرچیزی،بهش این فرصت رو نده چون خودت آسیب میبینی و روند بهبودت به مشکل میخوره.

10. 4 کاربر از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 23 اسفند 92), ammin (سه شنبه 20 اسفند 92), پونه (سه شنبه 20 اسفند 92), شیدا. (سه شنبه 20 اسفند 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط yektaye tanha نمایش پست ها
    .من نمیخوام بامردی زندگی کنم واونوهربارازچنگ این زن واون زن دربیارم...تنهاچیزی که ازخدامیخام زندگی درکنارمردیه که بهم آرامش بده همین...‏ .‏ ‏
    خودت سرنخ شکست ومشکل درآینده روبخوبی تشخیص دادی

.گریه واشک واکنش صحیح وطبیعی انسان هست بخصوص دراین شرایط. هیچ اشکالی نداره بذارخوب خوب خالی بشی.وقتی تخلیه شدی وقت ساختنه وقت بلندشدنه.....

اراده انسان معجزه میکنه به شرطی که به باورهای سطحی عادت نکرده باشیم..ماه رمضان تلوزیون دختری رو نشون میداد که پاهاش فلج بود وباقدرت دستهاش وفقط دستاش خودش روپله به پله بالامیکشید، بیش ازهزاروصد(شایدم بیشتر)پله ازبرج میلاد رو درتایمی خاص بالارفت.

.بارهاوبارهادیدیم که بیماران سرطانی چطوربا باورهای نو وروح بخش وحقیقی سرطان روبه زانو درآوردند..شماکه سالم وباهوشی ،استعداد ازجابلند شدن رو هم داری ،یک فکروباوراشتباه که براحتی میتونه روزگارت روسیاه کنه حتی برای خواستگار دیگه ای درآینده؛اینه که فکرکنی بدلیل اعتیادپدر باید باکسی به صورت باج گونه ازدواج کنی واین فکربه یک باورتبدیل بشه ومبناومحور انتخابهاوتصمیمت باشه

.فداکاری اشتباه ونابجاازموضع ضعف وانتظارقدردانی ودرست شدن اوضاع هم یکی از نکاتی بود که توروبه نتیجه نرسوند

"بزرگترین دشمن توجهل توست"قوی وپرتوان بلندشو،دروقت مناسبش آثارش رواز زندگیت پاک کن وبرای زدودن آثارش خساست به خرج نده

..هروقت قلبت توانشو داشت اوروببخش(نتونستی ببخشی هم مهم نیست)

..اون یه انسان مث بقیه امابیمارواگه بیمارنبودازیه رابطه وارد رابطه ای دوم نمیشد هرکاری میخاد کنه به خودش مربوطه دیگه بحثی باهاش نداری که بعداباجملات وتوجیهاتی ارادت روشل کنه.

...تمرین شکرگزاری کن هر روزصبح و هروقت دوس داشتی خداروبه خاطرنعمتهای که تاحال کمترشکرکردی شکرکن...

از شانس خوبت خوردی به فصل بهار وشکوفه وطراوت جون میده برای نوشدن وتولد دوباره... ‏ ‏.

12. 5 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 23 اسفند 92), asemaneabi222 (چهارشنبه 21 اسفند 92), khaleghezey (چهارشنبه 21 اسفند 92), پونه (سه شنبه 20 اسفند 92), شیدا. (جمعه 23 اسفند 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 تیر 97 [ 11:22]
    سطح
    47
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 294 در 130 پست

Array
    سلام
    بچه‌ها تصمیم داشتم چیزی ننویسم ولی‌ دیدم بی‌ ادبی‌ به همه کسایی هست که برام وقت گذاشتن...و در ضمن داشتم خفه میشدم از بس صدام در نیومده بود این ۲،۳ روز.

حالم زیاد خوب نیست...
    حالِ کسی‌ رو دارم که سرش کلاه رفته،کسی‌ که ۵ سال با تمام خوبی‌ و بدی‌های یکی‌ ساخته و حالا رفته کنار...
    من براش مثل یک لباس بودم،لباسی که عیباشو جلوی همه میپوشوندم حالا حس سر خوردگی و شکست دارم دوست نداشتم هیچوقت اینجوری از هم جدا بشیم.
    از اون تو ذهنم یه بت ساخته بودم بتی که چون من همه کاری براش انجام دادم دیگه نمیره با کسی‌...ولی‌ اشتباه کردم، شاید اگه اینقدر از خودم مایه نذاشته بودم الان حس بهتری داشتم...
    خیلی‌ دوست دارم کارشو جبران کنم یا نفرینش کنم یا انتقام بهترین سال‌های عمرم رو ازش بگیرم ولی‌ هیچ کدوم از این کارا رو هم حتی نکردم...
    یه حسی بهم میگه تا آخر عمر روزای خوبی که باهم داشتیم میاد جلوی چشمم ...
    حس می‌کنم دیگه نمی‌تونم تظاهر کنم که خوشحالم دوس دارم برم جایی که هیچ کس نباشه و اونقدر بمونم تا بالاخره جواب سوالامو پیدا کنم...

پ‌ن: این پست فقط جنبه‌ درد و دل داشت، اگه خلاف قوانین هست گزارش کنید تا حذف بشه.
    با هیچکس بر سر باورش نمى جنگم؛

خداى هر کس همان است که؛

درون او با وی سخن مى گوید ...

14. 3 کاربر از پست مفید yektaye tanha تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 23 اسفند 92), sevil73 (چهارشنبه 19 آذر 93), شیدا. (جمعه 23 اسفند 92)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)