خانم گل گیسو
مرد ها و زن های زیادی رو به خیانت میارند
هر وقت میگند فلان زن خیانت کرد من به دید خیلی بد بهش نگاه نمیکنم و درصدی از گناه رو از طرف مرد میدونم
چون اگه مردها به همسرشون محبت کنن اگه با همسرشون رفیق باشن اگه بهش توجه کنن حتی اگر بدترین و پلید ترین زن دنیا رو داشته باشند باورکنید زنشون بهشون خیانت نمیکنه یا اگرم یکبار خیانت کنه طوری دچار عذاب وجدان میشه که دیگه سمت این اتفاقات نمیره
من صحبت های خانم های زیادی رو خوندم که بعد از اینکه به همسرشون خیانت کردند و محبت و مهر همسرشون رو به یاد آوردند خیلی نادم و پشیمان شدند
مشکل از خود شماست
عجولانه و با پیشداوری دارید مردها رو قضاوت میکنید
مردها با اینکه ممکنه ظاهری سخت و خشن داشته باشند تشنه محبت هستند
شما و هر زن دیگه ای اگر همسرتونو درست انتخاب کنید واز لحاظ عاطفی تامین کنید باور کنید اون مرد هرگز به شما خیانت نخواهد کرد
درسته بعضی از مردها و زن ها ذات بدی دارند و به خیانت کردن طوری نگاه میکنند انگار نشانه زیرکی و زرنگی اونهاست
ولی من بهتون قول میدم مردی که پاک وسالم و خداجو باشه حتی اگر شما بهش نرسید بازم تن به خیانت نمیده
به طور کلی به شما و هرکسی که این پست رو میخونه توصیه میکنم که موقعی ازدواج کنید که تامین خواسته های همسرتون رو وظیفه بدونید نه منت
بلوغ فکری ازدواج از نظر من در این خلاصه میشه که نیازهای همسرمون رو نیازهای خودمون بدونیم و از برآورده کردن خواسته های طرف مقابل لذت ببریم
و مهمترین مسئله در خصوص شما اینه که سعی کنید بیشتر از ظاهر و ثروت به فضایل اخلاقی همسر آیندتون بها بدید و دنبال پسر معمولی ولی پاک باشید تا معنای واقعی لذت بردن از زندگی رو بچشید
همسر بد معنا نداره وقتی که ما قدرت انتخاب داریم

علاقه مندی ها (Bookmarks)