شما به بنده لطف دارید.باور کنید این قدر تعریف کردین از خجالت آب شدم رفتم تو زمین!!!
بابا من هم قبلا مثل همین خانم گل گیسو بودم.یعنی نداشتن اطلاع باعث می شد که نتونم فلسفه این تفاوت های بین زن و مرد را بفهمم و گاهی هم پیش خودم از اینکه مردا چرا اینجورین.یا اینکه چرا خدا گفته باید احترام شوهر را تا این حد حفظ کرد؛ناراضی بودم. یک جورایی افکار فمینیستی داشتم.
اصلا اون موقع اگه با من صحبت می کردین؛می گفتین بیچاره شوهر آیندت!!!!
اما من یک خصوصیت مثبتی که دارم و این خصوصیت باعث می شه خصوصیات مثبت دیگر را در پی داشته باشه اینه که من انتقاد پذیر هستم.یعنی هروقت اشتباهم را بفهمم ،اون را قبول می کنم و هیچ پافشاری رویش نمیاورم.
خب من بعد از مطالعاتم کل اشتباهاتم را فهمیدم و خیلی هم خدا را شکر می کنم اون موقع ازدواج نکردم.
این خیلی خوبه که آدم تنها به فکر خودش متکی نباشه و همیشه این احتمال را بده که شاید من دارم اشتباه می کنم و شخص مخالفم شاید داره درست میگه!!! و اینکه ما برای کنکور این قدر مطالعه و برنامه ریزی می کنیم.دیگه برای ازدواج که از کنکور هم در تعیین سرنوشت مهم تره،چرا نباید مطالعه و تفکر کنیم؟
و یک مطلبی که این را به خوبی فهمیدم اینه که خدا تو تمام دستوراتش و خلقتش یک حکمتی است و خدا بیشتر از من جنس مذکر را می شناخته که مثلا تو دین این قدر تاکید شده احترام شوهرتون را حفظ کنیدو یا اینکه جلوی هر مرد نامحرمی حجاب و حیا را رعایت کنید.و خدا بیشتر از مردها جنس مونث را می شناخته که این قدر تاکید کرده به زنانتان محبت کنید و از زنانتان حمایت کنید و...
تمام حرفای خدا و خلقت خدا یک حکمتی داره.اگه ما نمی فهمیم دلیل نمی شه که بگیم اشتباهه.یا چرا خدا این جوری خلق کرده.
خدا بیشتر از هر کسی ما را دوست داره و بهتر از هرکسی مصلحت ما را می دونه.
راستی آقای تهمتن کلا خیالتون راحت باشه. اگه بعدا نظر مخالفی داشتین،خیلی هم خوشحال می شم که بخونم.هر جور راحتین بعدا با من بحث کنید!!! اصلا ناراحت نمی شم!
آقای کیان خیالتون راحت.من خودم این قدر عیب و ایراد دارم که باید برای هر کدوم یک تاپیک بزنم.
اصلا همه عیب دارن.اگه هیچ عیبی نداشتم که نباید می رفتم سراغ مطالعه!!! و اصلا نباید میومدم اینجا از دوستان خوب همدردی مشورت بگیرم!!!
همه چیز را همه گان دانند!
من اینجا از همه خیلی چیز یاد گرفتم.حتی اتفاقا از کسایی که بیشتر اشتباه می کردن،بیشتر چیز یاد گرفتم.
بازم خیلی از لطفی که داشتین ممنون.به حرف جناب فرهنگ توجه کنید و بیشتر از این منوخجالت ندین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)