به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array

بنام یکتا آفریننده هستی

سلام گل گیسو عزیز

موضوع تاپیکتو دیدم ؛ یاد چند ماه پیش خودم افتادم . چند ماه پیش منم 22 سالم بود ، درست مثه تو همین حس و حال و داشتم. واقعا هم راست میگن آدم ها هرچی بزرگتر میشن؛ پخته تر میشن. من الان تازه یه ماهه رفتم تو 23 الان که موضوع تورو خوندم دیدم چه جالب که قبلا هم همین فکر و میکردم. ولی الان نه دیگه خیلی اون احساس منفی نسبت به ازدواج کمرنگتر شده.

احساس منفی من کمرنگتر شد بخاطر اینکه فهمیدم همونطور که همه ی ما دخترا مثه هم نیستیم همه آقایون هم مثه هم نیستن.

یکم منطقی تر نگا کردم دیدم :

ایی دل غافل ماشالله چه همه دختر هم هست که دوست پسر دارن، چه همه دختر هم هست قبل ازدواج رابطه جنسی دارن؛ چه همه هستن که بشوهراشون خیانت میکنن.

گفتم دختر بیخیال یکم چشاتو بازتر کنی میبینی

درکنار تاپیک هایی که خانوم ها میزنن جهت خیانت شوهراشون ، آقایونی هم هستن که تاپیک میزنن که خانومشون بهشون خیانت کرده.

یا درکنار تاپیکهایی که دختران مجرد میزنن که از ازدواج میترسیم چون فکر میکنیم همه آقایون خیانت کارن.
    آقایون مجردی هم هستن که تاپیک میزنن و دنبال دختر با حیا و پاک میگردن. و فکر میکنن همه خانومها قبلا رابطه هایی درگذشتشون داشتن.

خب وقتی من تاپیک این آقایونو میخونم میگم نه همه دخترا که اینجوری نیستن ؛ دخترای پاک هم وجود داره. پس در کنارش به اینم فکر میکنم وقتی منم فکر میکنم همه آقایون خیانت کارن ؛ اونها هم درمورد خانوم ها ممکنه اینگونه فکر کنن.اما آیا واقعیت داره؟؟؟ آیا همه اینگونه اند؟؟ مسلما نه؛ همه اینطوری نیستن حتی کلمه اکثرا هم نمیتونیم بکار ببریم . آخه رو چه حساب و منطق و آماری اینو میگیم؟؟؟

پدر من ؛ شما ؛ دورو اطرافیان؛ یا دایی و عموی من و شما و.. خدایی نکرده جز اون دسته اکثرا هستن؟؟ نگین دوره شون گذشته ، رو چه حسابی اینو میگیم آخه؟ مگه ما تو گذشته ها بودیم ؟

دوره بزرگتر امون نگذشته ؛ دوره جوونای کم توقع و صبور گذشته.

خداییش بریم پای حرفای بزرگترامون بشینیم ببینیم چطوری خودشون به تنهاایی این زندگی ای که الان ما شاهدش هستیم و با عشق علاقه و تلاش و صبر ساختن.

از اول همینطوری بودن؟ مشکلات تازه عروس ها و تازه دامادارو نداشتن؟ حالا چه اقتصادی چه معنوی.

والا من یکی میشینم پای حرفای مامانم میبینم همچین زندگی آرومی هم نداشته. اما خیلی صبوری کرده خیلی گذشت کرده خیبلییی مهربونی بی منت کردن . که حالا حقشونه که
    پدرم همچین احترام و زندگی براش درست کردن . الان والا کسی حق نداره به مامان من بگه بالای چشمش ابرویه.

عزیزم منو تو و کلا همه ما بچه ها ؛ حاصل عشق پدر و مادرمونیم
    نه حاصل رابطه جنسیشون !!!! اصن آدم شرمش میاد این حرفو بزنه!

الهییی ,طفلی آقایون اسمشون بد در رفته تو اینجور موارد؛ کی گفتی اینا میخواین ازدواج کنن فقط بخاطر این مسله؟؟؟
    تو همین تالار خانوم هایی بودن که درست مثه آقایون تاپیک زدن بخاطر فشار جنسی و روحی ؛ فکر میکنن نیاز دارن ازدواج کنن. تعداد تاپیک ها برابر نباشه کمتر نیست.

اصن رابطه بدون عشق معنایی نداره این عشقه بین زن و شوهر که این رابطه رو ایجاد میکنه.

عزیزم تو دوست نداری خوشگل کنی خودتو لباس های خوشگل بپوشی خودتو خوشگل آراسته کنی؛ بعد ازت تعریف کنن؟؟؟

وایی من عاشق اینم که خودم و درست کنم لباس های خوشگل و تمیز و مرتب بپوشم و همیشه هم متنوع باشم. اتفاقا من این تنوع و بیشتر تو خونه انجام میدم. ما با پدربزرگ مادربزرگمون یه خونه زندگی میکنیم پیششون که میرفتم همیشه خودمو آراسته میکردم بعد میرفتم . همیشه هم تعریف میکردن. جتی یبار یادمه حوصله نداشتم مثه همیشه نرفتم بابابزرگم خدا بیامرز فکر کرده بود مریض احوالم.(الهی یادش بخیر)

اصن آراستن خودت برای همسر, یه حس لذت خاصی بخودت میده ؛ اصلا از رو اجبار نیست. اینکارا تو ذات ما دخترا هست. اگه خوششون نیاد لذت نبرن و تعریف نکنن. من یکی دق میکنم. همینجا بازم تاپیک هایی من خوندم که از سردی شوهرشون میگفتن. اصن توجه نمیکنن به دکوراسیون خونه که این همه زحمت کشیدن تا تغییرش بدن؛ به لباسی که پوشیدن و وقت گذاشتن که ببینن کدومش و بپوشن که شوهراشون خوشش بیاد.به ارایشی که کردن و.... (یه سرچی بکنی حتما پیدا میکنی.)

درکل عزیزم ؛ باید قبل ازدواج ؛ حتما حتما تفاوت های زن و مرد خوب بشناسی تا بتونی ازدواج موفقی داشته باشی.
    مقالات این سایت و بخون حتما؛اول

1.سعی کن با معیارات درست آشنایی پیدا کنی.
    2.سعی کن مراحل شناخت و خوب طی کنی.

تا یه انتخاب درست داشته باشی

دوم

1.حالا مقالات سایت بخون تا بتونی
    2.خوب وظایف همسریتو رعایت کنی.

3.سیاست های زنانه و یاد بگیری

4.یاد بگیر که با یه مرد چطور باید رفتار کنی.
    5.یاد بگیری حتی چطور باید با خانواده شوهر رفتار کنی.

6.مهارت های ارتباطیتو قوی تر کنی.

شما اینکارارو بکن مطعن باش زندگی موفق تری خواهی داشت تا اینکه زانو غم بغل بگیری کل آقایون جامعه رو بد بدونی.

نه عزیز هیچوقت جز و به کل نسبت نده .قضاوت عجولانه نکن که کار دستت میده اساسی.

اما آدم هایی با ذات بد هم وجود دارن. اون هارونمیشه انکار کرد. اما وقتی ما تو انتخابمون سعی کنیم نهایت دقت لازم و انجام بدیم مطمعنا کمتر دچار شکست میشیم؛ حتی اگه هم شدیم ؛ حسرت نمیخوریم ؛ چون ما نهایت تلاشمونو کردیم حالا اگه شکست خوردیم و به پستمون به احتمال حتی 1 درصد آدم بد افتاد. اشکال نداره قبولش میکنیم ، سعی میکنیم بهترین راه حل و انتخاب کنیم ولی از الان که هنوز اتفاقی نیوفتاده زانو غم بغل نمیگیربم ؛ چون الان زمان پیش گیریست نه درمان!

وایییی چقد نوشتم ؛ الان آقای خاله قزی میاین میگن چه خبره این همه !! خب چکار کنم خلاصه نویسیم افتضاحه!!

سال نو هم پیش پیش مبارک ؛ امیدوارم سالی پر از خبرهای خوب و امیدوارکننده داشته باشی.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : جمعه 23 اسفند 92 در ساعت 14:44

2. 8 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 23 اسفند 92), asemaneabi222 (جمعه 23 اسفند 92), e-lampard (جمعه 08 فروردین 93), kiann (جمعه 23 اسفند 92), meinoush (جمعه 23 اسفند 92), فرهنگ 27 (جمعه 23 اسفند 92), گل گیسو (جمعه 23 اسفند 92), مصباح الهدی (جمعه 23 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)