سلام.
من نمی خوام به نوعی نا امیدت بکنم یا امید بدهم بهت . چون من در زمینه ازدواج تعادل فکری ندارم و گاهی مشتاقم و گاهی بیذار ، چون با ترس دارم با این موضوع برخورد می کنم و برام سخته این قضیه چون به نوعی ازدواج برای من بسیار استرس زا هست تا استرس زدا .
اما در وهله اول باید بدونی که چی میخوای ؟ کی میخوای بری سر خونه و زندگی ات . چه جوری میخوای میخوای هزینه هاشو تامین کنی و ...
باید دنبال دختری بگردی که کم توقع باشه ، نه از اینا که تا خرشون از پل گذشت شروع میکنن به غرغر کردن .
دخترخوب قاعدتا پیدا میشه ولی باید بگردی .
دقیقا هم سنیم اما من نمی دونم چقدر شور و شوق برای ازدواج داری ، فقط اینو بهت بگم که این شور و شوقت برای ازدواج در آینده شروع میکنه به کاهش .
اگر بتونی الان انتخاب مناسبی داشته باشی قاعدتا خیلی بهتر از اینه که ازدواجتو برای چند سال آینده بذاری .
اگر در زمینه ازدواج کم کاری کنی احتمالا در آینده ممکنه چنانچه خویشتنداری کرده باشی از این موضوع زده بشی و وارد روابط مختلف بشی و ... .
اما با توجه به وضعیتی که داری ، اگر بتونی شروع خوبی داشتی باشی بنظر من صبر کردن بیفایده است و الان زمان شروع فرایند ازدواجته .
این موضوع رو هم توجه داشته باش که الان 26 سالته تا عروسی شاید حدود 2 سال فاصله است که اگر بتونی بخوبی برای کارت برنامه ریزی کنی میتونی در این مدت درامد خوبی داشته باشی .
اما مشکل جامعه ما اینه که درامدت در پایان دو سال رو در نظر نمی گیرند و شرایط کنونی و پس انداز کنونی ات رو مد نظر قرار میدن احتمالا .
بنده خودم در زمینه ازدواج بسیار مشتاق بودم و در ابتدای سال یک سری گفتگوهایی رو با دختری رو که بهم معرفی شده بود رو داشتم اما در همون جلسه اول به علت پرتوقع بودن ایشون همه چیز کنسل شد . جالبه که ایشون از چندین فیلتر رد شده بود تا به من معرفی شده بود !
این موضوع انگیزه ازدواج رو در من به مقدار قابل توجهی کاهش داد .
اما اینکه بخوای همه دخترها رو با یک چشم ببینی عاقلانه نیست ، اما ممکنه نفر اولی که به تورت میخوره پر توقع از آب در بیاد ، نباید خودت رو از بابت این موضوع ناراحت کنی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)