در مورد من جنگل درسته احساساتم رو بیان میکنم و وقت خوشحالی و ناراحتی خیلی راحت خودشو نشون میده
- - - Updated - - -
سپاس بانو شیدا و بانو میشل![]()
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
در مورد من جنگل درسته احساساتم رو بیان میکنم و وقت خوشحالی و ناراحتی خیلی راحت خودشو نشون میده
- - - Updated - - -
سپاس بانو شیدا و بانو میشل![]()
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
سلام.
شیداجون جواب تست هاروکه نگاه میکردم به اسم بقیه دوستان هم توجه میکردم.گزینه 2 واقعابه شخصیت خودت نزدیکه. من که اینطورفکرمیکنم.
دوستانی هم که گزینه 3روانتخاب کردن مثل میشل عزیزو صبوری جان وهمچنین آقای روزنه وخاله قزی وبقیه دوستان ازروی نوشته هاشون میشه فهمیدکه واقعا اینطورهستن.
اما
خودمن اصلا اینطورنیستم.هیچ استعدادی ندارم چه برسه به خلاقیت ودانش و....اوووه. به هرحال جواب من که اشتباه بود.![]()
منتظرتست بعدی هستیم....
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
abi.bikaran (پنجشنبه 22 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 24 اسفند 92), kiann (جمعه 23 اسفند 92), terme00 (جمعه 23 اسفند 92), پونه (پنجشنبه 22 اسفند 92), میشل (پنجشنبه 22 اسفند 92), ستیلا (شنبه 24 اسفند 92), شیدا. (جمعه 23 اسفند 92)
تشکرشده 2,768 در 697 پست
پاييز68 جان ديگه شكسته بندي نكن لطفا .اما
خودمن اصلا اینطورنیستم.هیچ استعدادی ندارم چه برسه به خلاقیت ودانش و....اوووه. به هرحال جواب من که اشتباه بود.![]()
منتظرتست بعدی هستیم....![]()
- اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري
http://www.hamdardi.net/thread-32764.html
خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
که جواب برخی دعاهایم؛
«صبر» و «انتظار» است ...
abi.bikaran (پنجشنبه 22 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 24 اسفند 92), paiize (پنجشنبه 22 اسفند 92), terme00 (جمعه 23 اسفند 92), پونه (پنجشنبه 22 اسفند 92), میشل (پنجشنبه 22 اسفند 92), ستیلا (شنبه 24 اسفند 92), شیدا. (جمعه 23 اسفند 92)
تشکرشده 223 در 59 پست
ای خدا .... من که گفتم "گزینه چهار رو هم دوست دارم"
آخه چرا به علایق مراجعین اهمیت نمیدین!!؟ چرا فرق قائل میشین.
من اینهمه زحمت کشیدم و تصورات بافتم به همهمش پشم؟؟
الان چیکار کنم من که یه پای تستتون در مورد من میلنگه. چرا منو آویزون نگه داشتین.
چرا اسم منو تو لیست چهار تایی ها نذاشتین شیدا خانم.
حالا میفهمم
همین کارارو میکنین که ملت میرن تو تاپیک شما از بانو میشلسپاسگذاری میکنن.
انسانی که هدفش خدمت به خداست ممکن است انسان خوبی باشد
اما انسانی که هدفش خدمت به انسان باشد حتما انسان خوبی است.
abi.bikaran (پنجشنبه 22 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 24 اسفند 92), paiize (دوشنبه 26 اسفند 92), terme00 (جمعه 23 اسفند 92), پونه (پنجشنبه 22 اسفند 92), میشل (پنجشنبه 22 اسفند 92), ستیلا (شنبه 24 اسفند 92), شیدا. (جمعه 23 اسفند 92)
تشکرشده 2,695 در 688 پست
سلام شیدا جان ممنونواقعا بجز دشت گل زرد هیچی ندیدم چون جایی که ما زندگی میکنیم همچین مناظری زیاد جلو چشممه
تقریبا توضیحات گزینه 4 در موردبنده صدق میکنه
- - - Updated - - -
سلام شیدا جان ممنونواقعا بجز دشت گل زرد هیچی ندیدم چون جایی که ما زندگی میکنیم همچین مناظری زیاد جلو چشممه
تقریبا توضیحات گزینه 4 در موردبنده صدق میکنه![]()
مرا با حقیقت
بیازار
اما،
هرگز با دروغ
آرامم نکن.
تشکرشده 1,769 در 422 پست
استعداد و خلاقیت و دانش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این منم آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید این بار که شوهرم نبود چه شکوفا شدم ....
اصلا مردا همینجورین نمیذارن استعداد و خلاقیت و دانش ما خانوما خودشو نشون بده ... بله
آدمک آخر دنیاست بخند
آدمک مرگ همین جاست بخند
دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...
abi.bikaran (جمعه 23 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 24 اسفند 92), kiann (جمعه 23 اسفند 92), sara 65 (شنبه 24 اسفند 92), میشل (شنبه 24 اسفند 92), ستیلا (شنبه 24 اسفند 92), شیدا. (شنبه 24 اسفند 92)
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
بازی شماره هشت - کیف پول
در حال قدم زدن در خیابان یک کیف سامسونت پیدا می کنید .
کسی اون اطراف نیست. کیف را برمی دارید و باز می کنید تا شاید مشخصات یا نشانی صاحب کیف را پیدا کنید.
کیف پر از بسته های اسکناس است
اولین عکس العمل شما در مقابل این ثروت باد آورده چیست؟
1- هوراااا امروز روز خوش شانسی منه !
2- وای خدای من! حالا چیکار کنم با این؟
3- بهتره امشب در موردش فکر کنم.
4- خدا خواسته که این پول به من برسه.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : شنبه 24 اسفند 92 در ساعت 01:25
abi.bikaran (شنبه 24 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 24 اسفند 92), kiann (شنبه 24 اسفند 92), sara 65 (شنبه 24 اسفند 92), پونه (شنبه 24 اسفند 92), میشل (شنبه 24 اسفند 92), ستیلا (شنبه 24 اسفند 92)
تشکرشده 851 در 242 پست
سلام به شیدا جان و بقیه دوستان .
میگم به این مدرکنیاز دارم باورتون نمیشه
حالا که جواب گزینه ها با جوابتقریبا همزمان هست بریم واسه جواب
با اجازه بزرگترهای همدردی/ مدیر همدردی /فرشته مهربون و طراح کوکولژیستها شیدا جان .صبوری جان(اه اینقدر حالم بد میشه وقتی تصورت میکنم که هنوز نتونستم ردت کنم) .میشل .و ....
![]()
گزینه3. خدایش من در گزینه به دنبال این بودم که فقط صاحب پول رو پیدا کنم و بهش بدم یا اینکه بدمش بهفکر نکنید من به مال مردم چشم درما.
من که از این شانسها ندارم یه کیف پر پول پیدا کنم .فقط دوران مدرسه گاهی وقتا یه صد تومنی ناقابل پیدا میکردم که از ترس جهنمجرات نمیکردم بهش دست بزنم.چه برسه به اینکه یه کیف پر اسکناس اونم واسه من .نه بابا حتی نمیشه تصورش کنم
و اما در مورد تست قبلی .چی بگم اخه این همه احساسات رو باید چکارش کنم.ولی خوشم اومد عین حقیقته.جدی میگما![]()
فرو افتادن در مقابلِ خدا ؛ تنها راه برخاستن است …
ویرایش توسط ستیلا : شنبه 24 اسفند 92 در ساعت 09:20
abi.bikaran (شنبه 24 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 24 اسفند 92), kiann (شنبه 24 اسفند 92), paiize (دوشنبه 26 اسفند 92), میشل (شنبه 24 اسفند 92), شیدا. (شنبه 24 اسفند 92), صبوری (شنبه 24 اسفند 92)
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
درود
من یکی شما 2
یکدونه هم محکم میزنم توی سرم میگم بدبخت شدی سید حالا باید بدویی دنبال صاحب کیف
آخه اینم شد سوال بنویسین حداقل توی حسابتون 100 میلیون برنده بشی چیکار میکنیاز این قسمتاش بزارید بانو شیدا
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
تشکرشده 2,695 در 688 پست
سلام گزینه 2
چون واقعا پیدا کردن این همه پول و بعد پیدا کردن صاحبش یعنی شروع دردسر بزرگپس اولین عکس العملم همون گزینه 2 میشه
![]()
مرا با حقیقت
بیازار
اما،
هرگز با دروغ
آرامم نکن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)