بانو رخا از تون خواهش میکنم به زندگی مشترک اینجور ینگاه نکنید ما اینجا جمع نشدیم که به کاربرا بگیم شما مقصری یا شوهرت مقصره یا بخوایم درصد تعیین کنیم اصلا و ابدا.
حالا من که اول راه هستم ولی مدیران و مشاوران عزیز سایت همدردی بیشتر دنبال بیشتر شدن عشق و محبت و همدلی و آرامش در زندگی زوجین هستند.
خواهشا این دیدتون را عوض کنید
خوب شما اشتباه نکردید فقط یه ایرادی که به شما وارده اینه که شما میخواید همه عشق و علاقه ای که لازم داریم از شوهرتون دریافت کنید.بزار یکجور دیگه به شما بگم زمان مجردی این انرژی و عشق را از چه کسانی دریافت میکردید.
خدا
پدر
مادر
خواهر
برادر
فامیل های نزدیک
دوستان صمیمی
از علایقتون
و.....
البته این مشکل نه تنها شما بلکه بسیار از نوعروسان هم هستش.شاید برای شما تعجب بر انگیز باشه و این سوال پیش بیاد پس واسه چی من ازدواج کردم؟بزار اینجوری برای شما توضیح بدم
شما همه عشقتون را به شوهر انتقال میدید و انتظار دارید که شوهر شما هم همینکار را انجام بده.ولی این موضوع را فراموش کردید که ما مردا با شما بانوان یکمقدار در بیان احساسات و عواطف متفاوت هستیم.
ما مردا دوست داشتنمون و عشقمون را نسبت به همسر بطور عملی نشان میدهیم همانند صحبت ایشون که گفتند از صبح میرن سر کار روزی هشت ساعت شاید این موضوع از نظر شما وظیفه باشه ولی از نظر ما مردا نشانه عشق و محبت و اهمیتیه که برای همسر قائل هستیم.
به همین راحتی تفاوت در دیدگاههای زن و مرد هستش بانو مشکل خاصی نیست
خواهشا از واژه های خیانت سعی کنید کمتر استفاده کنید.هر مردی علایق خاص خودشو داره یکی با دوستاش یکی با باشگاه رفتن یکی هم اینترنت یکی هم رفتن خانه مادرش و طرق مختلف
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)