والا من که حوصله ام نرسید همش پست ها رو کامل خونم
ولی از همون یه مقدار که خوندم به نظرم اومد شما تکلیفت درست با خودت روشن نیست
خوب اینجوری که شما گفته بودین
ایشون ازشما جدا نشده
شما ازش جدا شدی
خوب دیگه حرفت چیه؟
وایسا زمان تنبیهت تموم شد بعد برمیگردید دیگه
خودت کردی خوب خواهر من
بعدشم اون بدبختم مرده ها
حرف میزنه "ارزش کافی" (به کلمه "کافی" توجه وی|ژه بکنید لطفا) نمیذاری
بعد توقع داری هیچی نگه؟
بلاخره حرف زده گل که لگد نکرده
فکر کن
یه مرد 29 ساله میخواد اب بخوره بهت خبر میده
بعد میگه توهم """متقابلا""" همین کارو بکن
بعد این کارو که نکردی ( حالا شارژ نداشتیاز خونه زنگ بزن) خواسته یه جذبه ای نشون بده هم که باهاش بهم زدی
بعدم میگی من بدخبتم و نمیتونم خوشس حال باشم و برم خودمو بکشمو ...
مثله اینه که من یه وقتی که خیلی خوشحالم برم دستم و بکنم تو چشمم چشم رو کور کنم بعد بگم من هروقت میام خوشحال شم یه چیزیم میشه
- - - Updated - - -
ملتم که خوششون میاد
تا تَقی به توقی میخوره سریع درمیان میگن "جدا شو" , "تمومش کن این روابط سیاه رو" , "پناه ببر به خدا از شر شیطان رانده شده"
والا دیگه
بابا من خودم یه زوج رو میشناسم که باهم دوت بودن و الان هم ازدواج کردن و دارن بچه دار هم میشن
حالا از ریز زندگیشون باخبر نیستم ولی
از اون طرف کسایی هم میشناسم که رفتن خواستگاری و بدون این روابط ازدواج کردن الان انقدذ گند هست زندگیشون که دیگه به قول معروف "بوش در اومده"
من چشم بسته حاضرمجاس اون دوتا که باد.وستی ازدواج کردن باشم نه جای اون که رفت خواستگاری
حالا نمیشه به همین یه مورد اکتفا کرد
ولی هی میان میگن دوست بده دوستی بده
انگار نمیشه با دوستی ازد.واج خوب داشت
میدونید بحث چیه فاطمه خانوم؟
کسایی که اینجا مشاوره میدن خوب اکثرون به نظر من باید ادمایی باشن که خودشون شکست عشقی خوردن و از روابط ضربه دیدن
ادمیزاد هم مدلش اینجوریه که سعی میکنه شرایط رو برای خودش یه مقدار اروم تر بکنه
پس چ میکنه؟
میاد میگه من کار درست رو کردم (اینکه جدا شده)
بعد میان من و شما رو هم نصیحت میکنن
نیت خیره ها
ولی خوب نمیدونم کاملا درسته یا نه
اخه
پسر به این خوبی و وفا داری که همه چیش رومیاد بهت میگه کجا میخوای پیدا کنی؟
پسر به این با ملاخحظه ای که با وجود اینکه حرفش رو نمیخونی بازم به جای ترک کردنت میاد فقط تنبیهت میکنه
پسری که با وجود مشکلاتتون و با وجود این که شرایط بدی هم نداره (هم کار داره هم باسواده ...) میاد باهات میمونه
حتی وقتنی میخوای ترکش کنی اون با امید برگشتنت تلفن رو قطع میکنه
بابا من نمیدونم
دوستان نهایت تجربه ان دیگه
شاد اونا درست میگن
ولی خوب
به نظر من ادما وقتی تو یه چیزی شکست میخورن سعی میکنن حتی شکستشون رو پیش خودشون به پیروزی بدل کنن
شاید اگه خیلیهاشون با عشقشون یا دوستشون ازدواج میکردن الان نمیومدن اینجا بگن اینکارا بده و زشته و اخر و عاقبت نداره
شاید منظورشون از اینکه اخر و عاقبت نداره اینه که "عاقبتی مثل عاقبت مارو در پی نداره"
به هر حال
اینا نظر شخصیه یه پسره 21 ساله است
اگه دوست داشتیبذار به حساب بچگی و بهشون توجه نکن
چون من هرچی دختر بزرگتر از خودم دیدم (حتی یکی دوسال)
تا میایم ما حرف بزنیم میگن تو بچه ای نمیفهمی
باشه ما بچه
ویرایش : فرشته مهربان >>> خلاف روندتخصصی و کارشناسی همدردی و ساده انگارانه . مخالف همدردی با این نوع روابط از سوی شکست خورده های عشقی نیست ، بلکه مبتنی بر نظر علمی و تخصصی هست . راهنمایی ها در همدردی باید همسو با متخصص این تالار یعنی مدیر همدردی که روانشناس هستند با سالها تجربه کار مشاوره . پستهای غیر همسو و آسیب رسان ویرایش و حذف می شوند و در صورت اصرار راهنمایی دهنده به ادامه روند آسیب زا، مسدودی حساب کاربری پیش خواهد آمد . پس لطفاً دقت فرمایید و پستهای کارشناسان و بخصوص مدیر همدردی را در این موضوعات مطالعه فرمایید و اگر مایل به راهنمایی دادن هستید همگرا با آن باشد . همچنین تاپیکآفت های احتمالی در کار مشاوره را نیز مطالعه فرمایید
ضمناً وقتی عده زیادی تجربه شکست در این روابط را دارند ، و تجربه خود را رایگان در اختیار دیگران قرار می دهند تصور اینکه نباید به حرف آنها اعتنا کرده چون خودشون شکست خورده اند جنین می گویند حرف بسیار ناپخته ای است چون عقل می گوید از تجربه دیگران باید بهره برد تا راهی که دیگران رفتند و به شکست منجر شد دیگری نرود . تجربه ازدواجهای از راه این نوع روابط تحقق یافته و داوم دار تجربه های بسیار معدود و استثناء هست . و اساس کار همدردی هم مبتنی بر استثنائات نیست بلکه با نظر بر فراوانی های غالب هست

"

علاقه مندی ها (Bookmarks)