به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Hybrid View

  1. #1
    عضو فعال

    آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    تاریخ عضویت
    1391-2-26
    نوشته ها
    2,672
    امتیاز
    25,995
    سطح
    96
    Points: 25,995, Level: 96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

    تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

    Rep Power
    354
    Array
    پونیو ادم حرفا و کارای کسایی که براش مهمنو خیلی اهمیت می ده. وقتی پدرت باهات یه جوری رفتار می کنه که برداشت تو اینطوری میشه که تو به اندازه کافی خوب نیستی (ممکنه اون فقط قصدش این باشه که بگه با من مهربون تر باش. نه اینکه بگه تو خوب نیستی . فقط شاید همونطوری که تو می گی کمبود محبت داری یه سری رفتارارو بلد نیستی اونم بلد نیست بهت طوری بگه که تو درست بفهمیش) به هر حال وقتی پدرت طوری رفتار می کنه که حس می کنی به اندازه ی کافی خوب نیستی تا ته قلبت تا ته ذهنت این به اندازه ی کافی خوب نبودن فرو می ره. حالا استادت همکلاسیت بیان بگن تو خوبی باور نمی کنی. چون اونا برات اونقدرا مهم نیستن. بابات مهمه. بعدا عاشق شی یا ازدواج کنی هم همینطوری میشه. ادم یه نگاه طرف براش مهم میشه ولی هر کس دیگه ای جز اون بیاد دنبالت خوشو برات بکشه هم برات مهم نیست.
    دلیل ناراحتیت اینه که پدرت و نظر پدرت نسبت به تو برات مهمه. سعی کن هزاران بار به خودت بگی که تو خودت خوبی. اصلا لازم نیست که کسی بیاد با کاراش و رفتاراش تاییدت کنه. این میشه یه قسمتی از دوست داشتن خودت. روی این موضوع کار کن. خیلی هم وقت میبره چون بیس کار (واسه من ) درست نبود. چون کسی توی کودکی تا بزرگی من بهم نشون نداد که خوبم اما زیاد بهم نشون دادن که بدم. خیلی. انقدر که دیگه ناخواگاهم قبول کرد. اما باید سعیمو بکنم تا به خودم بقبولونم نه من به ذات خوبم. من فارغ از تمام ادمایی که برام مهم بودنو به من و قلب و روح و روانم ارزشی ندادنو هر وقت به هر دلیلی که خواستن لگد مالش کردن خوبم. من (تو و همه ی ادما) بدون وابستگی به نظر دیگران و برداشت دیگران از خودمو خوبیم. نیازی هم نداریم که کسی تاییدمون کنه تا اینو باور کنیم.

    عذاب وجدانو کلا توی هر چیزی بذار کنار.
    جراتمندی خیلی هم خوبه. اینکه با احترام به خودت و طرف مقابلت چیزی که لازمه رو بگی. فقط توی این موقع نیازه که احساساتی نباشی تا بتونی روی رفتارات مدیریت کنی.
    هیچ کس به هیچ کس دینی نداره. لازم نیست فکر کنی مسوولی که خوب باشی تا حس کنی دختر خوبی نیستی. برای خودت بار بزرگ تعیین نکن چون ممکنه اون بارو هر کسی نتونه روی شونه هاش تحمل کنه چه برسه به تو که سنت خیلی کمه.

    وقتی بابات عصبانیه که کلا ولش کن نزدیکش نرو. اما بعدش که اروم شد اگه خواستی می تونی عذرخواهی کنی یا هرچی. توی اوج عصبانیت تو دست و پاش نباش.

    برعکس اونچه که همه می گن به نظر من همونقدر که بچه باید به والدیتش احترام بذاره و نذاره می گن نفرین و از این چیزا و عاقبت نابه خیریه والدین هم مسوولیت دارن. همیشه هم بچه نمی تونه بدهکار باشه.
    در مجموع من با توجه به پست این تاپیکت قبلی ها رو درست یادم نیست به نظرم میاد پدر زیاد بدی نداری. قلق داره. قلقش دستت بیاد که مامانت ظاهرا دستش نیومده تا حالا می بینی هر کاری واست می کنه. البته می گم براساس این پستات نظر می دم که کلا نوشتی بعضی وقتا داد می زنه. اگه دست بزن داره یا بیشتر که دیگه قضیه فرق می کنه.

    یه بار دیگه می گم. بابت هیچی تو زندگیت احساس عذاب وجدان نداشته باش. سعیتو بکن هر کاری که می کنی تا حدی که می تونی درست معقول باشه اما وقتی نتیجه اش یه جور دیگه شد خودتو سرزنش نکن. نهایتا می تونی دنبال راه حل جدیدی باشی. تو خوبی. بی اینکه نیازی به این داشته باشی که مهم ترین ادمای زندگیت بهت اینو بگن. باور کن که خوبی.
    ویرایش توسط meinoush : شنبه 02 فروردین 93 در ساعت 10:55

  2. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

    پونیو (شنبه 02 فروردین 93), مصباح الهدی (شنبه 02 فروردین 93)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تصمیم گرفتم عوض بشم و منفعل نباشم به کمکتون احتیاج دارم
    توسط E_Aysan در انجمن شوهران و زنان از یکدیگر چه انتظاراتی دارند
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: پنجشنبه 20 اسفند 94, 10:07
  2. زندگی با همسر مهندس کشتیرانی و عوارض آن
    توسط فرگل در انجمن درگیری و اختلاف زن و شوهر
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: سه شنبه 22 دی 94, 19:29
  3. پشتیبانی بیش از حد و عواقب آن
    توسط مو فرفری در انجمن درگیری و اختلاف زن و شوهر
    پاسخ ها: 9
    آخرين نوشته: یکشنبه 16 شهریور 93, 13:59
  4. +دعواهای بی نتیجه
    توسط tarlan در انجمن درگیری و اختلاف زن و شوهر
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: سه شنبه 28 اسفند 86, 19:06

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 14:21 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.