جدی سراسری.تبریک میگم بهتون.ممنون بابت روحیه ای که بهم دادید.
راستش میخوام یه سری چیز هایی بنویسم نمیخوام امیدواری الکی بدم یا بخوایم به اون استاد دید بدی داشته باشیم سه تا نظریه قبل گفتم که دو تاش بد بود ولی حالت خوب هم میتونه داشته باشه
دوست محترم لطفا تاپیکی رو که در انتهای این پاراگراف رو میزارم رو بخونید و به چیزایی که میگم بیش تر توجه کنید
ببنید استارترش شرایط مشابه شما داشته ایشون توی پست اولش (شماره پست ها سمت چپ نوشته شده) یه جا مینویسند که البته او گاهی رفتاری از خود نشان داده که من احساس کرده ام او هم به من علاقه دارد . مثلا یکبار که بیرون از کلاس خیلی ناگهانی به او برخورد کردم به من لبخند زد البته شاید به خاطر اینکه من هم نا خود آگاه به او لبخند زدم در حالی که همه بچه ها میگویند وقتی در بیرون از کلاس به او سلام میکنند او خیلی خشک به نظر می رسد. یا اینکه روزی که لکچر داشتم خیلی با دقت به لکچرم گوش میکرد .
بعدش تمام راهنمایی هایی که دوستان بهشون کردند رو بخونید ولی در همون تاپیک به پست 4 همون چند خط اولش (که نظر من هم هست) توجه کنید اون خانم ایشون رو راهنمایی کردند که
من اگر جای شما بودم بهش فکر نمی کردم. درسمو می خوندم. اگر واقعا استادتون علاقه ای به شما پیدا کرده باشد خودش قدم جلو می گذارد. به کار روش خودت ادامه بده. ساده و با وقار.
سایر نظر ها رو بخونید و ببنید هر فردی از نگاه خودش قضیه رو دیده یکی گفته برو بابا همش الکی و فکر میکنی و یکی یه چیز دیگه گفته
ولی قبل این که اخرین پست استارتر اون تاپیک رو بخونید بار دیگه میگم به این جملشون توجه کنید ایشون گفتند البته او گاهی رفتاری از خود نشان داده که من احساس کرده ام او هم به من علاقه دارد . مثلا یکبار که بیرون از کلاس خیلی ناگهانی به او برخورد کردم به من لبخند زد البته شاید به خاطر اینکه من هم نا خود آگاه به او لبخند زدم در حالی که همه بچه ها میگویند وقتی در بیرون از کلاس به او سلام میکنند او خیلی خشک به نظر می رسد. یا اینکه روزی که لکچر داشتم خیلی با دقت به لکچرم گوش میکرد .
و هر فردی یه تعبیری از این قضیه کرده
ولی در نهایت خودتون با خوندن اخرین پست اون خانمی که تاپیکشون رو شروع کرده بودند متوجه موضوع میشید و کاش هر فردی میومد مثل ایشون سر انجامشو میگفت..من که خیلی براش دعا کردم.
اینم لینکش :
عاشق استاد م شده ام
.
.
.
راستی منم به تاپیک زدم شرایط مشابهی دارم ممنون میشم نظر شما رو بدونم..منم با رفتار هایی به ایشون نشون دادم که بهش علاقه دارم درست مثل استادتون به نگاه ولی خیلی خیلی کم بوده و دوما رفتار های من یکم خاص تر بوده که قابل گفتن نیست و باید فقط توی شرایطش بود تا متوجه منظورم شید ولی به هر حال من بهش فهموندم ولی خیلی خیلی زیر پوستی شاید الان دقیقا این سوال هایی که توی ذهن شماست توی ذهن ایشون هم باشه من اگه میدونستم اونم از من خوشش میاد همین الان میرفتم خواستگاریش !! چون میدونستم برام صبر میکنه..یه بار یه کاری کرد در مقابلم که منم حس میکنم از من بدش نمیاد.. به هر حال من توی تاپیک خودم بزرگترین مشکلم رو گفتم ممنون میشم بگید شما جسارتا اگه جای اون خانم بودید قبول می کردید اون شرایطو یا نه وارززشو داشت به نظرتون یا نه..ممنونم..
اینم لینکش :
جواب اونا مثبته یا منفیه باشه برای شرایط من(دوران عقد ) + و چجوری بهش پیشنهاد بدم

).حل تمرین یکی از درساشون بودم.بهم اس ام اس میدادن.از استاد راهنمام زمان بودنمو تو دانشگاه میپرسیدن و ...حتی یه بار باهام تماس گرفتن و کلی صحبت که من میخوام برای ارائه ی مقاله م برم فلان کشور برام دعا کن و الان استرس دارم و این حرفا.منم کاملا عادی جواب میدادم.شاید تلنگری توی وجودم میخورد که آره خبریه.مدت زیادی گذشت و من به خاطر مشغله م کمتر با دخترای دانشگاه هم صحبت میشدم.یه بار فرصت پیش اومد و نشستیم صحبت کردن.اونجا بود که دیدم ای دل غافل.هر کی به اندازه ی یه شاهنامه از این آقا خاطره داره
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)