عذر می خوام خانوم میشل میشه در مورد جمله ی بالا که نوشتید بیشتر توضیح بدین؟ مگر می شه در مورد امر مهمی مثل ازدواج فقط احساسی یا از روی شوخی برخورد کرد؟ درسته مسلمه باید احساس باشه وقتی که می خواهیم با کسی وارد پیوند ازدواج بشیم اما خانم اگر ببینه خواستگار داره منطقی سئوال و بررسی می کنه اتفاقاً باید براش جای خوشحالی باشه که این آقا با مسائل سرسری و غیرمسئوالانه برخورد نمی کنه. به نظر شما آقایون باید چطوری سئوال بپرسن که به مزاق خانم ها خوش بیاد؟ این حرفتون خیلی گیج کننده و عجیب بود به نظر من. آیا می شه در مورد مسئله ای مثل ازدواج سئوالات محکم و منطقی و صریح و بی پرده نپرسید؟ من شنیدم می گن هر جای زندگیت اگر مبهم و دو پهلو برخورد کردی باید در مسئله ی ازدواج رک و شفاف و منطقی صحبت و عمل کنی. به نظر من باید سئوال از بله یا خیر رو صریح پرسید و خانم ها هم شهامت بله یا خیر گفتن رو داشته باشند چون جواب از دو حالت مثبت و منفی در زمان خواستگاری نمی تونه خارج باشه. اینطور فکر نمی کنید؟؟ خوشحال می شم اگر بیشتر مسئله ای رو که فرمودید باز کنید. ممنون.بخاطر اینه که شما منطقی برخورد میکنید، و سوالات صریح و منطقی میپرسید، اینکارم به طبع ما دخترا خوش نمیاد...

علاقه مندی ها (Bookmarks)