درود بانو هم آوا
بنظر من باید به تلاشت ادامه بدی ایشالله به نتیجه میرسی فقط ناز اومدن(میو میو مثل پیشی)خودتون رو لوس کردن رو بیشتر نشون بدین مسئله طرز فکر ایشون که نمیخواد پول مفت بده.خوب همه تمرکزتون رو اول بزارین روی عروسی(از نظر یه زن خیلی مهمه آرزوی هر دختری گرفتن یه عروسی مجلل و باشکوهه)نشدم خیلی مهم نیست بلاخره عروسی معمولی هم خوبه.
دوم:خوب میخواد ببره مسافرت یکی از گزینه هاشه ببین اگه شووهرت مذهبی هستش بنویسین واسه کربلا برین با همدیگه که اینجوری خیلی عالیه بنظرم.
ولی درکل کاری که میشه کرد واسه گفتن عروسی.
بعضی تالارا ورودی نمیگیرن یا کمتر میگیرن
توی یه روزی باشه که مثلا مناسبتم نباشه اونجوری فکر کنم بهتره و حداقل ورودی نمیگیرن
سعی کنین بیشتر بدون بچه دعوت بشه چون اکثرا بیشتر از 25یا 30 نمیندازن در صورتی که هر نفر حداقل 17تا 20 تومان هستش
اینجوری نصف بیشتر پولم برمیگرده.
در مورد فیلم و عکس هم بچه ها توضیح دادن یه دوربین فیلمبرداری خوب فول اچ دی از آشنا و فامیل بگیرین.بعدش برین خودتون گالری عکاسی چنتا عکس عروسی بگیرین.
اینجوری هم نشد همون با دوربین عکس خانوادگی و دونفره بگیرین کافیه فکر کنم خوب باشه.
نشد همون رو کربلا زوم کن فکر کنم ایده خوبی باشه.
در کل هرچی باشه مهم نیست حتما حتما حتما یه دوربین هم شده از فامیل بگیرین چنتا عکس بگیرین و فیلمبرداری حیفه بخدا آدم بعد مثل 20 سال یا 15 سال میبینه.
دو هفته قبل عقد خواهر زادم بود نشستیم آلبوم عکسای عقد و عروسی رو دیدیم خیلی کیف داد.حداقلش عکس و فیلم رو حتما بگیرین یه آرایشگاه و لباس سفید عروس نشدم حداقل یه رنگ شاد بگیرین .
ولی من فکر میکنم خودشوم میدونه حق با شماست ولی در کل دوست نداره پول الکی بده.
راستی تا یادم نرفته چند روز پیش خانومم میگفت سر عروسی یکی از آشناهامون مادر بزرگ و پدربزرگ عروس بزرگای فامیلشون اومدن با اینکه عروسی هم نبودن نفری 200 یا 500 تومان دادن شیرینی عروسی یه پاتختی کوچیک دایره و چشن خانوادگی گرفتن همونجا سه چهار میلیون جمع شد.ببین اگه این پتانسیل توی خانوادتون هست خوب ازش استفاده کنین
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
ویرایش توسط khaleghezey : دوشنبه 19 اسفند 92 در ساعت 08:49
علاقه مندی ها (Bookmarks)