به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 61
    Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    من فکر نمیکنم شما اعتماد به نفس نداری
    من بهت توصیه میکنم هر روز طوری زندگی کن که انگار آخرین روز زندگیت هستش و از زندگی لذت ببر

به چه فعالیتی علاقه داری
    در چه زمینه هایی استعداد داری

درساتو یکم سبک تر کن مثلا این ترمی که داره میاد 12 تا 14 واحد بردار و در کنارش به فکر کارهایی باش که بهشون علاقه داری

راستی در مورد جراحی زیبایی هم بعد از تعطیلات عید از چند تا دکتر جراح پلاستیک وقت بگیر و باهاشون این مسئله رو مطرح کن و نظر اونا رو جویا بشو

یه موقعی هست که بینی یه نفر بزرگه اما به صورتش میاد و اگه دستکاریش کنن زیباییش کمتر میشه ، بعضی اوقات هم بعضی افراد صورت زیبایی دارن اما حس میکنن ظاهرشون خوب نیست که وقتی به جراح پلاستیک مراجعه میکنن خود جراح این مسائل رو باز میکنه و بهشون میگه که ظاهرشون زیباست

ظاهرا جراح باید به فکر جیبش باشه اما چون با جراحی زیبایی نمیتونن تغییر خاصی توی چهره این افراد اعمال کنن و اکثرا این افراد بعد از جراحی ناراضی خواهند بود پس همون اول کار بهشون میگند که صورت شما هیچ ایرادی نداره

اما افرادی هم هستند که ظاهر خوبی نداشتند و سر این موضوع افسرده و گوشه گیر شدند ولی با جراحی پلاستیک اعتماد به نفس خوبی پیدا کردند و بیشتر و با نشاط تر در جمع حظور پیدا کردند و بعد ها به موفقیت رسیدند

یکسری سایت های مشاوره در خصوص جراحی پلاستیک هستند که بصورت آنلاین مشاوره میدن میتونی عکستو بفرستی و از اونا نظر بخواهی

بحر حال اگه خودت حس میکنی اعتماد به نفست بخاطر زیباییت کم شده میتونی از این افراد مشورت بگیری و نظرشون رو جویا بشی

ولی در خصوص درس و ادامه تحصیل من اگه جای تو بودم واحد کم بر میداشتم و درسامو میخوندم ، چون فشار پیدا کردن شغل مناسب برای دختر ها خیلی خیلی کمتر از پسر هاست

و معمولا پسرا برای ازدواج دنبال دختری هستند که شاغل نباشه
    پدر مادرت هم فکر نکنم از تو انتظار داشته باشن که بلافاصله بعد از درس بری سر کار وقتی اینهمه جوون تحصیلکرده بیکار وجود داره

شما هم اگه نتونی شغل مناسب رو پیدا کنی چندان ضرر نمیکنی

ولی من اگه جای شما بودم توی این سن سعی میکردم خودمو کشف کنم

هر انسانی استعداد خاص خودشو داره و خدا بصورت خدادادی به هر آدمی یک استعداد خاص داده فقط باید به خودمون رجوع کنیم و اون استعداد رو کشف کنیم و برنامه ریزی کنیم و تلاش خودمونو بکنیم تا از اون استعداد و ویژگی خودمون بتونیم بهره برداری کنیم

شما در چه زمینه هایی استعداد داری ؟
    به چه فعالیتی علاقه داری ؟

2. 2 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

پونیو (جمعه 08 فروردین 93), yerahgozar (جمعه 08 فروردین 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 فروردین 93 [ 16:20]
    سطح
    11
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    47

تشکرشده 38 در 17 پست

Array
    زیاد حساس نباش که دیگران راجع بهت چی فکر می کنن
    خودت باش
    خودتو پیدا کن
    --------------------
    حتی از حضرت علی (ع) هم ایراد می گرفتن
    -------------------
    سعی کن در ابعاد مختلف زندگی مطالعه داشته باشی و رشد کنی
    -------------------
    ورزش کن
    به سلامتیت برس
    به خودت برس
    شادابیت رو حفظ کن
    --------------------------------
    راه درست رو درهر زمینه ای بشناس و بر مبنای اون رفتار کن دیگه با بقیه ش کاری نداشته باش . یعنی برای خودت توی هر زمینه ای آرمان داشته باش.
    -----------------------
    زیاد نگران نباش.
    امیدوار باش .
    توکل کن و یکم تلاشتو بیشتر کن.
    ---------
    راهدان گر صد هنر دارد توکل بایدش.
    ----------
    از شکست درس بگیر
    -------
    شکست را باید شکست.
    -------
    تعادل بین خواب و کار
    --------
    برنامه ریزی هدفمند با زمانبندی مفید
    ----------
    بگرد ببین برای چی ساخته شدی و به چی علاقه داری.

هدفاتو بنویس روی کاغذ و برنامه ریزی کن مطمئن یه آدم باظاهر معمولی اما هدفدار خیلی خیلی خیلی زیباتر از یک آدم ظاهرا زیبای بی هدفه.
    آدمای هدفدار چشماشون یه برق عجیبی داره

می دونم سخته اما محکم باش

معجزه ای که دنبالش هستی خود تو هستی

- - - Updated - - -

برخی می گن میخوای بدونی دیگران درباره تو چطوری فکر می کنن ؟
    ببین خودت درباره خودت چطوری فکر می کنی .
    پس خودتو دوست داشته باش
    و به خودت افتخار کن

- - - Updated - - -

راستی یادم رفت بگم که قرص و کپسول و ... رو بریز دور

مهارت هاتو زیاد کنی اعتماد به نفست هم صد برابر بیشتر میشه
    چمیدونم زبان نقاشی کامپیوتر ورزشی مباحث روانشناسی و تغذیه و ...
    صلا برو بشو رتبه 1
    اگرم نمی دونی می خوای کدومو بری اولا هر چی به ذهنت می رسه رو بررسی کن

فقط تو بلند شو و شروع کن
    اما اول برای خودت بعد دیگران

4. 2 کاربر از پست مفید yerahgozar تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 08 فروردین 93), پونیو (جمعه 08 فروردین 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مهر 94 [ 18:50]
    سطح
    32
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    مینوش خیلیها میگن ورزش کردن خیلی میتونه حال آدمه بی رمق بی انرژی رو خوب کنه ولی من واسه اونم انرژی ندارم ... . کی میخوام ازین وضع خلاص بشم تو فکر ورزش هستم ولی نمیدونم این رو هم چطور شروع کنم مثلا شما کجا رفتی دویدی !؟
    چند بار خواستم برم به این پارک های بانوان اما دیگه تنها جایی رفتن رو دوست ندارم خسته شدم.... کاغذ گذاشتم جلوم خواستم یه کاری انجام بدم نتونستم فقط گریه کردم ...آخه تا کی ؟!همیشه 19 ساله نمیمونم .من وقتی تاپیک هات رو خوندم گفتم مثل منی دقیقا با این تفاوت که از من بزرگتری تجربت بیشتره واین دوران رو گذروندین مطمئنم الان نسبت به قبل مقاوم تری ممنونم ازت که با حرفات امیدوارم میکنی مینوش جونم مرسی

6. کاربر روبرو از پست مفید پونیو تشکرکرده است .

meinoush (جمعه 08 فروردین 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    تو فقط باید روی هر روزت تمرکز کنی. اگه الان کارایی رو که بهت محول میشه سعیتو بکنی که خوب انجام بدی (سعیتو بکن. اگه هم نشد میشه تجربه و ازش یاد می گیری) اینا کنار هم جمع میشن و اینده ات هم خوب میشه. از الان نمی خواد نگران اینده باشی. فقط هر روزت پر بار باشه.
    برای دویدن خونتون چطوریه بیرونش امنه؟ همون خیابون خونه اتون برو بدو. می تونی هم راه بری هم بدوی. من اعصابم داغونه. دیوونه میشم از زور فکر. باید همون لحظه بپرم بیرون بدوم وگرنه تا بخوام برم یه جای دور مثله پارک بانوان یا هر چی که داغونیم بیشتر شده.
    برای اینکه ورزش کنی می تونی باشگاه هم بری. پارک بانوان و باشگاه و این چیزا واسه برنامه روزانه یا یه روز در میون خوبه. روی روحیه ات هم تاثیر می ذاره و احتمالا تحملت بالاتر میره. ولی مسکن درجا واسه من همینه که همون لحظه برم بدوم. فقط باید جایی که میری امن باشه یا کاملا هوا روشن باشه اطراف خونتون. وگرنه ندو. برو باشگاه ثبت نام کن. یا بذار جزو برنامه هفتگیت که مثلا این ساعت بری اون پارک بانوان بدوی. جای ناامن نری.
    حمام اب گرم هم خوبه.
    ولی از همشون بهتر واسه اضطرابت اینه که کارتو شروع کنی. چون وقتی بیکاریم و می دونیم فلان کارو موظفیم بکنیم و نمی کنیم همین دوری از کاری که مسوولشیم بیشتر و بیشتر اعصابمونو به هم میریزه. خود کارتو شروع کنی می بینی دیگه به اعصاب خوردی فکر نمی کنی.
    اگه هم کسی تو خونه اتون هست که بهت ارامش بده می تونی گاهی بری باهاش حرف بزنی یا بغلت کنه. من که کلا محروم بودم. اگه هم نه می تونی یه روانشناس خوب پیدا کنی گاهی بری باهاش صحبت کنی راهنماییت کنه.
    اگه هم نوشته هام می تونه بهت امیدواری بده خوشحالم عزیزم. از این امیدواری که می گیری استفاده کن برو کاراتو بکن. اگه مثله من باشی کاری که نیازه بکنی اینه که هر لحظه ی حال خوبتو یه هدیه بدونی و سریع بری به کارات برسی. چون بعدش معلوم نیست کی دوباره اعصابامون خورد شه. تا هر وقت که بخوای واست می نویسم تو برو درساتو بخون کاراتو بکن. عزیز منی.
    ویرایش توسط meinoush : جمعه 08 فروردین 93 در ساعت 21:59

8. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

sanjab (جمعه 08 فروردین 93), پونیو (جمعه 08 فروردین 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    مرسی آقای 1234567 از پاسختون . راستش آخرین تاپیک شما رو خوندم خیلی اعصابم خورد شد! شما با اینکه رشتتون رو خیلی دوست نداشتین به نظرتون خیلی خشک وبیروح بود اما تا ارشد ادامه دادین تلاشتون رو کردین این کم کاری نیست. من که رشتم رودوست داشتم به گفته ی دیگران استعداد داشتم جا زدم به همین زودی ... به امید خدا بگردین کار پیدا میکنین حتما نتیجه ی زحماتتون رو میبینین .

من که الان اصلا راجع به بینی حرف نزدم ولی خب دست روی نقطه ضعفم گذاشتین دیگه بعضیا میگن آدم خیلی بی غم باشه ندونه واسه چی باید غصه بخوره گیر میده به قیافش الان بزرگترین مشکلم این نیست ولی به خاطرش خیلی ناراحتم اما کاریش نمیتونم بکنم چون فعلا نه هزینشو دارم نه جراتشو از کجا معلوم بینی عمل شده به صورتم بیاد خیلی ریسک بزرگیه . اعتماد بنفسم فقط به خاطر اینکه زیبا نیستم کم نشده ... اون چهره ی ایدآلی که هیچ عیبی تو صورتم نباشه امکان نداره بتونم بهش برسم .... خیلیها بودن از زیباییم تعریف کردن بیشتر پشت سرم ولی کسایی هم بودن که بزرگ بودن بینیمو به روم آوردن . منم بیشتر اون ایراد گرفتنارو جدی گرفتم . تازگیها ایراد های بدتری رو میبینم مثل پف زیر چشم آخه مگه چند سالمه دارم پیر میشم یا چند وقت پیش تو آینه که به چشمام نگاه میکردم احساس میکردم یخورده چپه حداقل از چشام راضی بودم فکر میکردم قشنگن که یهو به این نتیجه رسیدم چپه .

خدا منو ببخشه همه میگن خیلی ناشکری . اما خدا وکیلی تو ایران انقدر به ظاهر آدما توجه میشه همیشه غیبت کردن ها سر قیافه ی افراده دیدم دختری که واقعا قشنگه ولی یه ایرادایی روش گذاشتن آدم گریش میگیره بعد پیش خودم فکر میکنم اگه اون دختر معمولیه ایراد داره از نظرشون زیاد قشنگ نیست پس من به نظرشون هیولام! . کافیه کسی با دوربینش بخواد از من عکسی بگیره دق میکنم اصلا تا اونجا که بتونم عکس دسته جمعی نمیندازم که بعد نتونم اون عکسو از بین ببرم حالا مردم فکر میکنن دارم کلاس میزارم.

واحد هامم کم برداشتم که 6 ترمه شدم میخواستم 5 ترمه تموم کنم ولی دیگه نمیخواستم مشروط شم و 6 ترمه ... ولی شدم ازینکه بعضیا میپرسند چرا 6 ترمه شدی ؟! نمیدونم چی جواب بدم . حالم خوب نبود ، راهم دور بود ، خوابگاه نگرفته بودم .... انگار اینا همش بهانست.

گم کردم استعدادمو نمیدونم چه کاری دوستدارم انجام بدم بعضی وقتا کاملا پوچ میشم از هیچ کاری خوشم نمیاد ... بعضی وقتا هم به زندگی امیدوار میشم مثلا با دیدن یه بچه تو مترو ذوق زده میشم دلم میخواد زندگی کنم به یه امیدی ... نه که همش درجا بزنم کارای تکراری انجام بدم که هیچ ارزشی ندارند ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط yerahgozar نمایش پست ها
    زیاد حساس نباش که دیگران راجع بهت چی فکر می کنن
    خودت باش
    خودتو پیدا کن
    --------------------
    حتی از حضرت علی (ع) هم ایراد می گرفتن
    -------------------
    سعی کن در ابعاد مختلف زندگی مطالعه داشته باشی و رشد کنی
    -------------------
    ورزش کن
    به سلامتیت برس
    به خودت برس
    شادابیت رو حفظ کن
    --------------------------------
    راه درست رو درهر زمینه ای بشناس و بر مبنای اون رفتار کن دیگه با بقیه ش کاری نداشته باش . یعنی برای خودت توی هر زمینه ای آرمان داشته باش.
    -----------------------
    زیاد نگران نباش.
    امیدوار باش .
    توکل کن و یکم تلاشتو بیشتر کن.
    ---------
    راهدان گر صد هنر دارد توکل بایدش.
    ----------
    از شکست درس بگیر
    -------
    شکست را باید شکست.
    -------
    تعادل بین خواب و کار
    --------
    برنامه ریزی هدفمند با زمانبندی مفید
    ----------
    بگرد ببین برای چی ساخته شدی و به چی علاقه داری.

هدفاتو بنویس روی کاغذ و برنامه ریزی کن مطمئن یه آدم باظاهر معمولی اما هدفدار خیلی خیلی خیلی زیباتر از یک آدم ظاهرا زیبای بی هدفه.
    آدمای هدفدار چشماشون یه برق عجیبی داره

می دونم سخته اما محکم باش

معجزه ای که دنبالش هستی خود تو هستی

- - - Updated - - -

برخی می گن میخوای بدونی دیگران درباره تو چطوری فکر می کنن ؟
    ببین خودت درباره خودت چطوری فکر می کنی .
    پس خودتو دوست داشته باش
    و به خودت افتخار کن

- - - Updated - - -

راستی یادم رفت بگم که قرص و کپسول و ... رو بریز دور

مهارت هاتو زیاد کنی اعتماد به نفست هم صد برابر بیشتر میشه
    چمیدونم زبان نقاشی کامپیوتر ورزشی مباحث روانشناسی و تغذیه و ...
    صلا برو بشو رتبه 1
    اگرم نمی دونی می خوای کدومو بری اولا هر چی به ذهنت می رسه رو بررسی کن

فقط تو بلند شو و شروع کن
    اما اول برای خودت بعد دیگران
    مرسی دوست عزیز بازم تلاش خودم رو میکنم تا خودم رو پیدا کنم واقعا بدجوری گم شدم ....

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    من میدونم که زیبایی ظاهر چیزی نیست که آدما به داشتنش افتخار کنند. ولی هر کسی حق اینو داره که بخواد صورتش بی نقص باشه من دیگه خسته شدم که از 14 سالگی دارم عذاب میکشم سر قیافم چیکار کنم که بتونم باهاش کنار بیام ؟! من همه اجزای صورتم جوری هست که تقریبا دوستشون دارم غیر از بینیم هزینه عمل رو ندارم هم میترسم عمل کنم چون بینی من استخونی نیست میگن خوب نمیشه . بعضیام که میگن به صورتت میاد من حرصم میگیره چون همش دروغه همش دروغه که بعضیا میگن تو خوشگلی دلشون برام میسوزه وگرنه هر کسی تو یه نگاه اول متوجه این ایراد بزرگ میشه میگن قیافت با نمکه من نمیخوام این نمکو بگید مسخرست خنده داره! خجالت نکشید . من نمیتونم برم مهمونی چند تا عروسی داشتیم که اصلا نرفتم ولی تا کی تا کی تنها بمونم و از همه فرار کنم ....

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    سلام . انگار همه با خوندن این تاپیک خندشون میگیره و به نظرشون من هیچ مشکلی ندارم دارم برای تفریح اینجا مینویسم ... من شوخی نمیکنم هر روز زشت تر میشم هیچ جذابیتی ندارم خدا داره باهام لج میکنه مدام جلو آینه هستم کلی عیب میبینم که از بین نمیرند هیچ تازه بیشتر هم میشند با خدا دعوا میکنم بعد عذاب وجدان میگیرم یکی نیست به من بگه دلیل لج بازیه خدا با من چیه؟؟؟ من نا شکری کردم ممکنه زشت تر از اینی که هستم بشم ؟؟؟ من میترسم الان که جوونم انقد زشتم سنم بره بالا تر میخوام چه حسی نسبت به خودم داشته باشم؟؟؟

- - - Updated - - -

اصلا دیگه حوصله ندارم به خودم برسم زیاد آرایش نمیکنم چون با آرایش زیاد زشت تر میشم . نمیخوام برم بیرون از خونه نمیخوام آدمای جدید ببینم با هر کی برخورد کنم میترسم تو ذهنش منو یه دختر زشت و بد ترکیب ببینه . خدا چرا جنبه و تحمل این قیافرو به من نداد چی میشد یکم بهتر بودم مگه کم مشکل دارم اینم یه درد دیگه حداقل ازین نظر خیالم راحت بود که زیبام و همه دوستم دارند یکم بهم آرامش میداد .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

عزیزم الان عیده و دوستان هم وقت کافی ندارن که به همه تاپیکها سر بزنن...
    ولی اگه هیچ کسی هم سر نزد, ناراحتی نداره.....شنیدی میگن" ای انسان خودت به یاری خودت برخیز " ؟ شما, خودت را داری که از هر کسی بیشتر میتونه بهت کمک کنه... و بیشتر چیزهایی را هم که الان می خوام بهت بگم را بهت گفته! و میدونی....

ولی هر کسی حق اینو داره که بخواد صورتش بی نقص باشه
    صورت همه انسانهایی که تا حالا دیدی, بی نقص بوده؟
    من همه اجزای صورتم جوری هست که تقریبا دوستشون دارم غیر از بینیم
    وقتی میری بیرون ببین همه بینی هاشون بدون مشکل؟ هر چند که حالا مد شده و خیلی ها عمل می کنند...
    ببین به نظر من به جای این حرفا, فکرهاتو بکن و تصمیم بگیر می خوای با زندگیت چیکار کنی... و روی ان تمرکز کن...
    ببین چه چیزهایی دوست داری داشته باشی تا بهشون افتخار کنی و بعد برنامه ریزی کن تا بدست شون بیاری...
    حتی اگه خیلی دوست داری بینی تو عمل کنی, خب می تونی بعدا که میری سر کار, کم کم پول هاتو پس انداز کنی و عمل کنی.... و البته به نظر من زیبایی مهم ولی از زیبایی مهم تر هم هست...
    ذهنت را روی اولویت های اصلی و مهمتر زندگیت متمرکز کن... و به درسا و.... بیشتر برس ....
    از دوران جوانیت استفاده کن, وقتی بره دیگه بر نمی گرده هااااااااا.....
    وقت کردی, یک سری هم به تاپیک زیر بزن...
    http://www.hamdardi.net/thread-154.html

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

13. کاربر روبرو از پست مفید salehe92 تشکرکرده است .

پونیو (سه شنبه 12 فروردین 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    مرسی صالحه جون اصلا نباید ناراحت بشم که کسی دلداریم نمیده چون این چیزی هست که باید باهاش کنار بیام اما نمی تونم قبول کنم چون واسم مهمه که خوشگل باشم چون میخوام بی نقص باشم داره عذابم میده چون همه براشون زیبایی مهم تره همه زود راجع به ظاهر دیگران نظر میدن مثلا یه دختر پسر رو که کنار هم میبینند سریع میگند این ازون سر تره ها ... خب یعنی چی؟! هر کسی یه قیافه منحصر به فردی داره تو صورت هر کسی هم حداقل یه عضو زیبا پیدا میشه کم پیش اومده راجع به ظاهر کسی نظر بدی بدم اما خودم میتر سم از نظر مردم . از عمل کردن هم میترسم که شاید بهم نیاد اونوقت بدتر همه مسخرم میکنن

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    می تونی بگی که دقیقا چه مشکلایی فکر می کنی صورتت داره؟
    من این مدت از یه هفته قبل از عید دارم حرص می خورم تا حالا داغون داغونم. از قیافه ام قشنگ معلومه حال و وضعم. تو اگه سعی کنی ریلکس باشی سریع روی چهره ات میاد اثراتش. شاید واسه اینه فکر می کنی الان که داری هر روز زشت تر می شی. وگرنه اینطوری امکان نداره. مگه چیه صورتت هست که هی تغییر کنه هر روز؟! روحیه اته فقط و حس خودت به خودته که هی تغییر می کنه. چهره ات بیچاره خوبه. حس خودتو سعی کن به خودت خوب کنی.

16. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

پونیو (سه شنبه 12 فروردین 93)

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)