به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام نگار جان

سال نو مبارک ؛امیدوارم سال خوبی شروع کرده باشی و بقیه سال هم خوب تر از خوب برای پیش بره.

فکر کنم اگه اشتباه نکرده باشم صدف دریا آقا هستن!

یه نکته ای میخواستم بگم برای گرون بودن مشاوری که میخواین برین.

اول اینکه سعی کن یه مشاور خوب انتخاب کنی و مطمعن باشی به مشاورش . چون یه چند بار تاپیک هایی خوندم که تشریف بردن مشاور به امید حل مشکل بدتر براشون مشکل ساز شده بود. مشاورا عینه هم نیستن خوب و بد دارن باید خیلی حواست جمع باشه.

مثه دکترا و پزشکا ؛ ما وقتی بیمار میشیم سعی میکنیم بهترین دکتر و انتخاب کنیم چون قراره جونمون و در اختیارش قرار بدیم؛ میگیم سلامتیه جسممونه مگه میشه همینطوری بدیمش زیر دست هر کسی!!!!

برای همین کلی تحقیق میکنیم بهترین و انتخاب کنیم حتی اگه گرونترین باشه.

حالا جالبه که یادمون میره که این جسم بدون روح و روان سالم هیچه!! درواقع آدمی و زمانی میتونیم بگیم یه فرد سالم که هم از روان سالم برخوردار باشه هم جسم سالم نه فقط جسم سالم!
    برای همین برای مشاور و روان شناس و روان پزشک هم باید دقت لازم و کرد به همون اندازه که برای دکتر و پزشک دقت میکنیم! به هیچ عنوان نباید اینارو دست کم گرفت.

یه پزشک ناشی و کم تجربه میتونه جسم مارو معیوب کنه و یه عمر مارو خونه نشین کنه
    درکنارش یه مشاور ناشی و کم تجربه هم میتونه روح و روان مارو از کار بندازه و یه عمر مارو گریبانگیر آسیب هاش بکنه.

الان شما میگین مشاور دانشگاه چند تا حرف ناپخته زده و مشکلو بدتر کرده بعد همون مشاور یه مشاور دیگه ای و معرفی کرده خب فقط رو حساب حرف این مشاور ناپخته و کم تجربه نرین پیش یه مشاور دیگه ای که ایشون معرفی کردن.

من اگه جات بودم اول خودم یه جلسه تنها میرفتم این مشاور و بررسی میکردم ببینم چه مدلیه اصن تو کارش حرفه ای هست بلدن که یوقت دوباره نریم پیش مشاور و بجای حل مشکل بدتر مشکل آفرین بشن.

بعدشم به شوهر و مادر شوهرم میگفتم روح و روان و زندگی آینده من از چندرقاز پول خیلی ارزشش بالاتره پس باید براش هزینه کنم . هزینه ای که قبل از عقد باید میکردم. اگه قبلا کوتاهی کردم الان وقتشه جبران کنم . قبلا کوتاهی شده که کار به اینجا رسیده دیگه.
    بگو اشکال نداره این هزینه رو خودم متقبل میشم تا بعدا از هر تصمیمی که میگیرم پشیمون نشم و حسرت نخورم که چرا همه راه ها رو امتحان نکردم. (البته با لحن دعوایی نباید بگی باید درکمال آرامش و بدون هیچ تنشی اما قاطع این حرفو بزنی ، طوری وانمود نکن که باهاشون داری دعوا میکنی یا داری نیش کنایه میزنی.)
    اصن بهتره این جمله و رو خودتم قبول داشته باشی.
    خداییش پول ارزشش بیشتر یا روح و روان سالم ؟
    پول ارزشش بیشتره یا یه زندگی سالم؟
    پول ارزشش بیشتره یا اینکه بگی طلاق گرفتم بدون اینکه همه تلاشمو بکنم ؛
    اینچوری بنظرم حسرت کمتری بعدها خواهی خورد ؛ اینجوری با خودت میگی من تمام تلاشمو کردم حالا اگه نشد خودش نخواست.

حالا من نمیدونم شما کار میکنین و از خودتون حقوق دارین یا نه. ولی من حتی اگه کارم میکردم و پولم میداشتم میگفتم : فعلا که حالا پول کافی ندارم اما اینقدر این مسله برام مهم هست که سعی کنم از پدرم قرض بگیرم و بعدا حقوق ماه بعدمو دادن بهشون پس میدم . یا اگه کار نمیکنی میتونی بگی سعی میکنم بعدا کم کم بهشون این پول و برگردونم.

( اولا اینو باید با لحن ملایم آرام بگی و ترجیحا هم جلو فقط شوهرت ااینو بگو؛(بخاطر اینکه احساسی که میخوای منتقل کنی یوقتی با صحبتی از جانب مادرشون خنثی نشه) دوم اینکه اینو از جهتی میگم بگو که شاید به غیرتشون بربخوره و نرم بشن و سعی کنن هم خودشوون هزینه رو بدن هم اینکه وقتی اصرار شما رو با وجود نداشتن پول کافی میبینن به فکر فرو برن و به اهمیت مشاور بیشتر پی ببرن و سعی کن همکاری بیشتری بکنن.)

امیدوارم موفق باشی عزیزم
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

2. کاربر روبرو از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده است .

negar1987 (شنبه 09 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)