به نام خدا
سلام
در ابتدا باید عرض کنم که تمام پستهای تاپیک شما رو به دقت نخوندم ، اما با نگاهی سریع و اجمالی پی به موضوع و شرایط شما بردم و نوشته هایم در سطور بعدی متاثر از این تند خوانیست که امیدوارم مفید واقع بشه و اگر نقصی در اونها هست عذر تقصیرم رو به خاطر کم دقتیم بپذیرید.
شاید قبل از هر چیز بهترین جمله ای که در رابطه با شما و نیز همسرتون باید گفته بشه اینه که :
دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
این مَثَل در مورد همسرتون یعنی اینکه از حرف طلاق تا عمل به اون کوهها و دره های فراوانی وجود داره که گرده بسیار قوی و پهلوانانه ای رو میطلبه عبور از اونها.
فکر نکنید که ایشون برای اجرای حرفش ، توانمندی لازم اینکار رو هم داره. اگر شک دارید فقط کافیه یک غوری توی تاپیکهای همدردی بکنید تا واقعیت مطلب دستتون بیاد.
پس فعلا پروژه نگران سازی خویشتن رو تعطیل شده بدانید و به دست فراموشی بسپارید!
روی دیگر مَثَل فوق به سمت شماست و اینکه کمی به توصیه های خوب دوستان و کارشناسان همدردی باور داشته باشید و سپس عمل نمایید. نه اینکه به زبان تایید کنی اما در عمل هیچ حرکتی نکنی! از تو حرکت از خدا برکت!
"امید به آشتی" باید ابتدا به آشتی خود با توانمندیهاش امید داشته باشه ، ما بقی حرکات عالم دست خداست و بس!!
پس ابتدا خانه وجودیت رو آرام کن و مستحکم ، سپس عوامل مزاحم بیرونی خود به خود محو خواهند شد. شک نکن!
در پایان به عنوان یک فرد هم جنس همسرتون عرض میکنم که "رضایت به رفتن پیش مشاور" یعنی به دنبال بهانه و فرصتی سازی برای بازسازی روحی خود و امید به بهبود همسر و زندگی مشترک! همین و بس!!!
من مطمئنم که شما پس از مدت کوتاهی اگر فقط خودت رو آرام کنی و حرکات همسرت رو با حرکات یک رهگذر غریبه یکسان ببینی و ترجمه کنی، شاهد تحول شگرفی در زندگی شخصیت و خانوادگیت خواهی بود. من مطمئنم شما هم مطمئن باش.
دعا گویتان هستم.
.
در پناه حق.
گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
مولانا
ویرایش توسط Aram_577 : یکشنبه 10 فروردین 93 در ساعت 08:19
علاقه مندی ها (Bookmarks)