سلام
ممنون سرکار خانم مصباح الهدی
1) نکته بسیار خوبی بود.
2) ....
3) و اضافه کنید بر زمان پریود، زمان بارداری و مدتی بعد از آن را. مخصوصا زمانی که خانم ویار چیزی را دارد و یا بار وی کم کم دارد سنگین تر می شود.
در زمان بارداری خانم ها دوست دارند شوهرشان تغییرات آنها را خوب ببیند و درک کند، دوست دارند احساسات زیبای خود را به شوهرشان منتقل کنند و او را شریک در این احساسات کنند. از زمانی به بعد نیاز به کمک های بیشتر و بیشتری در امور خانه دارند و بیشتر از هر کس هم دوست دارند که شوهرشان باشد که این یاری را به او می دهد.
بنده این مسئله حساس بودن زمان پریود و بارداری را در یکی از جلسات به وی گفتم و گفتم اگر زمان پریود منظم باشد بهتر می توان درک کرد تا آنکه نامنظم باشد. ولی هرگز تصور نمی کردم که این قدر زمان پریود حساس باشد.
تا به این میزان نوشتن و توضیح این مسئله توسط شخصی مثل شما باعث شد بنده بیشتر به آن توجه کنم.
4) .....
5) دقیقا. باید یک خانم و آقا مطابق شان همسرش و بهتر با وی رفتار کند. البته بگذریم از بعضی شان های ساختگی و ... .
ممنون ولی اصلا چیز خاصی نیست و می توان گفت اگر کسی به فکر نباشد جای تاسف دارد.ین خیلی خوبه که به فکر زندگی مشترکتون هستین و جای تبریک داره.هم به شما و هم به همسر آیندتون![]()
متاسفانه گاهی و در برخی مسائل این قدر فضای فرهنگ عمومی بد و زشت شده است که یک کار ساده که هر انسان عاقلی انجام می دهد، تعجب، تشویق و بعضا احترام دیگرانی را بر می انگیزد که شاید خود نیز جزء آن دسته از کسانی هستند که در آن مورد اعتنائی ندارند.
اگر مسائل را به جای آنکه در قیاس نسبی با مسائل دیگر بسنجیم، در قیاس با مطلق صحیح آن مسئله بسنجیم، متوجه می شویم بسیاری از چیزهایی که به ظاهر فکر می کنیم یک لطف و خوبی محسوب می شوند، در حقیقت یک وظیفه حداقل عقلائی اند و .....
یا فاطمةالزهرا

علاقه مندی ها (Bookmarks)