جانا حدیث از دل ما میگویی
دوست عزیز نمیخوام بهت راهکار بدم به قول خودت فقط میخوایم درد و دل کنیم چون خودم این دردو چشیدم و همچنان درگیرشم ! به از نزدیک هشت سال ، خودش یه عمره !!
البته هر کسی شرایط روحی خاص خودشو داره ولی کلا برای خیلیا که من دیدم و این مشکلو داشتن فقط گذشت زمان میتونه این مساله رو حل کنه حالا برای یکی چند ماه طول میکشه و برای یکی دیگه مثل من چند سال . من که الان 29 سالمه و خدا را شکر کارمندم اما بعد نزدیک 4 سال که برای اخرین بار دختر مورد علاقمو دیدم هر چی به خودم تلقین میکنم که باید فراموشش کنم ولی انگار بی فایدس امیدوارم در مورد تو این طوری نه چون واقعا اذیت میشی گوشه گیر میشی و بدتر از همه هم این که احساس میکنی هیچکسی درکت نمیکنه . اسیر خیال پردازی میشی دایم خاطرات گذشتت رو مرور میکنی . ببین خودمو میدونم چقدر اینجور مواقع از نصیحتو و توصیه و امثالهم بدت میاد اما از کسی که چهار ساله درد تو رو میکشه این یادت باشه اگه دپرسی باش گوشی گیری باش اما تا جایی که میتونی بیکار نباش چون این وقتا فقط مشغول بودنه که میتونه یه کم ارومت کنه به هر حال چه یکسال چه چند سال دیگه با این مساله بیشتر کنار میای اما بعدا نزار حسرت فرصت های که تو این چند سال از دس دادی به دلت بمونه چون هرچی سن میره بالاتر دید ادم به زندگی منطقی
تر میشه این یه واقعیته
امیدوارم تو هم مجبور نشی راهیو بیای که من چهار ساله مسافرشم با چمدونی از خاطرات و روزهای تلخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)