نقل قول نوشته اصلی توسط fariba s نمایش پست ها
سلام دوستم روز بخیر

به نظر من باید دیدت رو عوض کنی باید خودت بخوای و از احساسات فاصله بگیری پیشنهاد می کنی از بالا به موضوع نگاه کن مهره ها رو خوب بچین و حرکات و رفتارهاشون رو بررسی کن. وقتی به موضوعت از بالا بدون احساس نگاه کنی اصل موضوع دستت میاد .

دوستم سعی نکن دفاع کنی توی تمام پیامهای قبلی از شخصی به نام علیرضا که بهش احساس داشتی دفاع کردی. می دونم سخته ولی احساس رو کنار بذار و کاملاً بی طرف و منطقی دوباره پیام بچه ها رو بخون.

تو باید خودت بخوای تا بشه بهت کمک کرد اگر نخوایی هیچ کاری نمی شه انجام داد، سنت بالا میره و تنها می مونی دلت دریای غم میشه و دنیات سیاه میشه و همیشه منتظر فروپاشی یک زندگی خواهی بود تا روی خرابه های اون زندگیتو بسازی خواهش می کنم خواهش می کنم احساساتت رو کنترل کن و از صراحت من ناراحت نشو.

دوست گلم به اون شخص فقط به عنوان یه تجربه که گذشت نگاه کن و تمام شده بدونش. تو بخوای نخوای اون موضوع تموم شده فقط می مونه مدت زمانی که تو قبول کنی اون تموم شده و به سوگواریات خاتمه بدی.

از امروز دوباره شروع کن و سعی کن آماده پذیرش مرد دیگه ای توی زندگیت باشی چون تا خودت نخوای هیچ کسی نمی تونه وارد زندگیتت بشه باید افکارت عوض بشه و منطقی تر باشی .

دوستم قدر خودتو بدون و الکی الکی خودتو اذیت نکن سعی کن فعالیت اجتماعیتو زیاد کنی

در ضمن حتماً پیش مشاور برو .

ایام به کام

سلام
سپاس از لطفت
من حالم خوب شده خیلی وقته مرسی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط تهران نمایش پست ها
علمی صحبت کردن یا مشاوره ای صحبت و... از این چیزا بلد نیستم فقط یه نکترو بگم امیدوارم منظورمو متوجه بشی

اون مرد بچه داره و حق بچس که پدر و مادر خودش بالا سرش باشه حالا به هر دلیلی ایشون طلاق گرفتن بیشترین ضربه هم این وسط بچه میخوره شما بچه های طلاقو ببینید چه از نظر روحی چه عاطفی اینارو بسنجید فرضا شما هم اومدی با این فرد ازدواج میکردی ایا میتونستی اون بچرو به عنوان بچه خودت بدونی و تربیتش کنی؟
اون بچه میتونه شمارو به عنوان مادر قبول کنه؟
اگه از اون فرد بچه دار بشید بین اینا ها فرق نمیزارید؟

این چیزایی که گفتم شاید تو چند سال اول به چشم نیاد و عادی باشه ولی بعد یه مدت که بچه ایشون بزرگتر بشه ممکنه خیلی مشکل ساز بشه (اینارو با چشای خودم دیدم که دارم میگم)
حالا هم اون فرد دوباره زندگیشونو از صفر شروع کردن بهتره شما از زندگی ایشون برید بیرون و فراموششون کنید نه تنها شما حتی اون اگه هم خواست با شما ارتباط داشته باشه اصلا قبول نکنید
موفق باشید
سلام
سپاس از لطفت
مرسی عزیزم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
درود بانو

با سپاس از همه دوستان هرچی لازم بود را گفتند و شما هم نظر خودتان را مطرح کردید.

اشتباه اول برقرار کردن یک رابطه نادرست غیر از چارچوب خانواده(با توجه به سن شما 26 سال و آقا 31یا 32 سال)
مسئله دوم:مطرح کردن این موضوع با افراد غیرکارشناس و مشورت گرفتن از انها(خواهرهای خودتان و شاید هم دوستان)

مسئله سوم:ایشان کاملا حرکت غیراخلاقی انجام دادن اینکه یک دختر 26ساله را بخود وابسته کرده و شما را به حس عذاب وجدا انداختن نوشته های خودتان را با دقت بخوانید.

(چون خیلی حالش بد شد من دیگه ازش سوالی نکردم چون تلفنی به من گفت و خییلی هم میترسید که من با شنیدن این حرفا رهاش کنم.یعنی چندین بار گفت میترسیدم هر بار بهت بگم چون تو همینجوری از سره من زیادی !میترسیدم با شنیدنش رهام کنی.و چون من اونو واقعا دوست داشتم از ته دل دوس داشتم)

این یعنی دادن عذاب وجدان به طرف مقابل در مورد خانم ها خیلی خوب جواب میده

مسئله چهارم:نداشتن صداقت در بیان مشکلات خودشان در مورد مهرهی و اینکه خانواده خود ایشان و خانواده همسر و همسرشان سعی و تمال زیادی داشتن برای ارتباط مجدد منجر به ازدواج این یعنی عدم صداقت

و مسئله اصلی نظر شما را به نوشته خودتان جلب می کنم:

.توی این مدت به شدت به هم وابسته شدیم.ایشون از من بدتر بودن خیلی احساساتی بودن.

لطفا مقالات زیر را مطالعه کنید.

http://www.hamdardi.net/thread-17296.html

http://www.hamdardi.net/thread-25882.html

دوستان بالا بسیار زیبا و موشکافانه شما را راهنمایی کردند حداقل کاری که میتوانستید انجام بدهید تشکر کردن از دوستان بخاطر وقت و انرژی که برای مشکل شما گذاشتن بود.

کسی اینجا شما را مجبور به انجام کاری یا قبول طرز فکر نمیکند شما مختارید راه خود را ادامه بدهید یا به توصیه و نظرات دوستان توجه کنید.در هر صورت موفق باشید
وظیفه ما بیان نظرات و راهنمایی بود که دریغ نکردیم
روز خوبی داشته باشید بانو
سلام
سپاس از لطفتون
اگر یه 15 ثانیه دقیق روی جوابهای من نگاه کنین میبینین که در جواب از همه دوستان تشکر کردم!!!!!!!!!!!!
بازم ممنون از نظرتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط واحد نمایش پست ها
عزیزم البته نظر من کارشناسی نیست و مشاوران حقوقی بهتر میدونن ولی به نظرم وقتی طلاق قطعی صورت گرفته باشه و مهریه تقسیط شده باشه دیگه نمیشه توقیف اموال کرد . توقیف اموال فقط زمانیه که خانم هنوز طلاق نگرفته و مهریه اشو طلب داره .
سلام
سپاس از لطفت
چرا میشه دوست خودم طلاق قطعی گرفت بعد توقیف اموال کرد