با سلام جناب بهروز گرامی
میتونم بپرسم، معیارهای شما برای انتخاب همسر چیست؟
این خانوم چه نمره ای از جانب معیارهای شما کسب کردن؟
یعنی چند تا از معیارهای شما رو داشتن و چند تا رو نداشتن؟
شما چگونه فهمیدین که این معیارها رو دارن؟ میشه چندتا مثال بزنین؟
درمورد اون پیشنهادی که داده بودم و الانم شما قبول کردین یه مدت صحبت نکنین تا بببینین انتخابتون از روی احساسه یا نه.
باید بگم من فکر میکنم آدم ها وقتی احساساتی میشن و مخصوصا زمانی که خود دختر و پسر بدونی که خانواده ها دخالتی داشته باشن همدیگرو انتخاب میکنن، بیشتر شناختشون حول همون احساساتشون پیش میره.
حتی متوجه عیب و ایرادهای همدیگه هم نمیشن.
اما متاسفانه نمیدونن که وقتی بهم میرسن و این هیجانات فروکش میکنه تازه عیب و ایرادهای همدیگرو میبینن اونجا نمیگن اینارو از قبل داشت میگن بعد عقد یهو تغییر کرد.
برای همین من این پیشنهاد و دادم که اگه هم احساساتی شده باشین زودتر متوجه بشین.چون هرچه زودتر متوجه بشین بنفع هردوتونه.
ممکنه بعد این مدت شما متوجه بشین اصلا ایشون مورد مناسبی نیستن و درنتیجه بهشون نگین و ایشون هم درگیر احساسات نشن.
و همه چی بخیر خوشی با کمترین صدمات تموم بشه.
اما ممکن هم هست باز هم بگین نه مورد خوبی بودن و تصمیم بگیرین برین خواستگاریشون.
اما خب، اگه فکر میکنین نمیتونین این دوری و وابستگی و یهو تموم کنین و از پسش برنمیاین، و مجبورین به اون خانوم دروغ بگین برای این مدت غیبت و میترسین ایشون نگرششون درموردتون بد بشه. میتونین از طریق خانواده سریعتر اقدام رسمی انجام بدین.اینطوری زودتر هم از این سردرگمی درمیاین.
موفق باشین.








علاقه مندی ها (Bookmarks)