به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 اسفند 93 [ 10:05]
    سطح
    20
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    834

تشکرشده 492 در 107 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام روز بخیر

افزایش اطلاعات عمومی
    به نظر من اولین کار افزایش اطلاعات عمومی و مطالعه درمورد موضوعات روز جامعه و البته تخصیصی تر در مورد موضوعی که علاقه دارید.
    تصویر سازی و تمرین جلوی آینه
    حتماً باید حرف بزنید و اعتماد به نفس داشته باشید ترسیدن و حرف نزدن هیچ کمکی نمی کند.

اگر جلسه یا جای قرار هست تشریف ببرید و می دانید موضوع بحث چیست فکر کردن به موضوع و گردآوری اطلاعات در خصوص موضوع آن و همچنین نوشتن کلمات کلیدی برای خودتان که در آن مکان اگر خاطرتان نبود بتوانید نگاه کنید.

(یه تجربه از خودم بگم توی یه جلسه مهم بحث درخصوص موضوعی بود که من اطلاعات کمی داشتم و موضوع برام مهم بود در یک موقعیت مناسب5 دقیقه ای باگوشیم به اینترنت وصل شدم و اطلاعات درمورد آن موضوع پیدا کردم و خوندم و بعد در موردش اظهار نظر کردم
    چند بارهم که بدون مدارک توی جلسه ها حاضر شدم اعداد و ارقام کلیدی روی توی گوشیم سیو کردم اگر فراموش کردم بتونم نگاه کنم)

طرزبیان واضحی داشته باش.
    طرزبیان دقیق وواضح موجب قاطعیت واعتماد به نفس می شه . بنابراین تمام تلاش خود را برای بهتر کردن طرز بیان خود به کاربگیرید . کلمات را محکم و واضح بیان کنید . تلفظ نکردن برخی حروف به خصوص درآخرکلمات نشان دهنده ی عصبی بودن واضطراب شماست . افراد با اعتماد به نفس کلمات را واضح بیان می کنند.

(زمانی که با قطعیت بیان می شود اکثر مخاطبان با اطمینان کامل به صحبتهای شما گوش می دهند و قبول می کنند تجربه شخصی زیادی در متقاعد کردن پستهای مختلف سازمانی با این روش داشتم)

صدای خود را تنظیم کنید .
    افراد با اعتماد به نفس به راحتی شنیده می شوند . اگر خیلی آرام صحبت کنید ، مخاطبان فکر می کنند شما مضطرب هستید حتی اگر واقعا اینطور نباشد و یا فکر می کنند مطلب شما چندان مهم نیست . صدای خود را بالا ببرید تا به راحتی شنیده شوید . از صدای خود نترسید بلند صحبت کنید تا به هدفتان برسید. صدای شما نباید جوریباشد که مخاطبان مجبور شوند گوش های خود را تیز کنند تا بتوانند صدای شما را بشنود . بلند صحبت کنید تا مطمئن به نظر برسید.
    ایجاد وقفه
    درصحبت کردن عجله نکن . گاهی اوقات مکث کن . البته ممکن است به نظرشما چندان خوشایند نباشد ولی با ایجاد وقفه ، مخاطبان فرصت لازم برای دریافت آنچه را که شما بیان کردی پیدا می کنه. هرچه مخاطبان بیشتر باشه مدت زمان وقفه ی شما نیز باید طولانی تر باشد . افراد با اعتماد به نفس در طی صحبت هایشان مکث دارند و این امری عادی هست.

هرجمله را ازجمله ی بعدی به طورواضح جدا کنید. گاهی اوقات وقتی افراد عصبی و نگران هستند به جای اینکه با توقفی کوتاه درپایان جمله ، نشان دهند که جمله آنها به پایان رسیده است . کلماتی چون اِ ......هوم ......را بین عبارات خود وارد می نمایند و با اینکار همه ی جملات پیوسته به نظر می رسد. اینکار باعث کاهش تاثیر صحبت های شما می شود. به خودتان اطمینان دهید که آنچه را گفته اید آنقدر خوب بوده که بتوانید پس از آن توقفی داشته باشید . قبل از شروع جمله ی بعدی ، کمی صبرکنید.

موفق و پیروز باشید.

2. 4 کاربر از پست مفید fariba s تشکرکرده اند .

.saber. (پنجشنبه 21 فروردین 93), amir21 (پنجشنبه 21 فروردین 93), khaleghezey (پنجشنبه 21 فروردین 93), mis-marjan (پنجشنبه 21 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)