با سپاس از بانو صبوری گرامی
به هر کدام از دوستان 114 تا صلوات میرسه اگرم بیشتر میخواهید صلوات بفرستید که خدا خیرتان بدهد
هرروز 1400 صلوات برای حل مشکل دوستان و یا برای اون روز خاص مناسبتی 
انشاالله از روز جمعه که روز اختصاصی آقا امام زمان(ع) شروع می کنیم.به ترتیبی که نوشتم هرروز 1400 تا صلوات به نیت 14 معصوم انشالله برای رفع مشکلات دوستان همدردی دعاهای دیگر فرستاده میشود.
صلوات برای ظهور آقا و مولامون صاحب الزمان(عج)
و در روز دوم اختصاص داده میشه به پدر مرحوم بانو titititititi گرامی (روز شنبه)
انشاالله حل مشکل بانو بهار_68 (روز یکشنبه)
انشاالله عاقبت بخیری بانو دختر 7 (روز دوشنبه)
انشاالله مستحکم تر شدن کانون زندگی مشترک بانو شایسته 89 (روز سه شنبه)
انشاالله مدیریت موفق زندگی متاهلی بانو الهام 20 (روز چهارشنبه)
انشاالله موفقیت در زندگی متاهلی بانو zendegy moafagh (روز پنج شنبه)
انشاالله هرچه گرمتر شدن زندگی بانو امیدوار 92 (روز جمعه)
انشاالله عاقبت بخیری بانو shayana (روز شنبه)
انشاالله به خواستشون برسن بانو امیدوار به آشتی (روز یکشنبه)
انشاالله هر چه بهتر شدن زندیگشون بانو maryam020 (روز دوشنبه)
انشاالله برای حل مشکل بانو del مادر شدن و یکیش هم اگر خداوند صلاح بدونه در رابطه با همسر محترمشون(روز سه شنبه)
انشاالله برای بهتر شدن زندگی خواهرهای متاهلشون و ازدواج خواهر مجردشون و بهتر شدن حال مادر و خواهر دیگرشان(روز چهار شنبه)
انشاالله برای سلامتی مدیر همدردی عزی زو خانواده محترمشان(روز پنج شنبه)
انشاالله سلامتی بانو فرشته مهربان خانوادشون,جناب sci ,بالهای صداقت ,baby و مشاورین عزیز و محترم سایت همدردی(روز جمعه)
انشاالله ازدواج همه دخترای سایت همدردی(روز شنبه)
انشالله شفا و یا اگر خدایی نکرده در جمع ما حضور ندارن ثوابش برسه به روحش و سلامتی خانواده این کاربر عزیز و قدیمی سایت همدردی که سرطان خون داشتن " یسنامها" با سپاس از بانو دختر بیخیال بخاطر یادآوریشون(روز یکشنبه)
انشالله برای گلپسرای در تحصیل و پیدا کردن شغل و همسر مناسب موفق بشوند (روز دوشنبه)
انشالله بهتر شدن حال و هوای بانو abi.bikaran و عاقبت بخیری ایشون (روز سه شنبه)
انشالله رسیدن به خواسته هاشون و عاقبت بخیری بانو مصباح الهدی (روز چهارشنبه)
هر نفر روزانه 114 تا صلوات بفرسته اگه بیشترم فرستاد چه بهتر روزی 1400 تا صلوات میشه.
من هستم
بانو صبوری
بانو de
بانو دختر بیخیال
جناب asemaneabi222
بانو setare sorbi
جناب AMIN 1994 عزیز
بانو abi bikaran گرامی
بانو مصباح الهدی
.
.
.
.
و بقیه دوستان که اعلام آمادگی می کنند نیت خواندن 1400 تا صلوات هستش سعیمون را میکنیم به این تعداد برسیم.
با سپاس از همه دوستانی که شرکت کردن نیت اصلی از زدن این تاپیک اینه که همه دوستان شرکت کنند و دهان خودشان را با فرستادن صلوات بر حضرت محمد(ص)و اهل بیت خوشبو و معطر کنند.
نشان بدیم به دوستان عزیز که همه ما انسان هستیم و از خوشحالی دوستانمون خوشحال و با ناراحتی دوستانمون ناراحت میشیم و باهاشون همدلی میکنیم
دوستانی که به هر دلیلی وقت این را ندارند که تعداد 114 تا صلوات بفرستند به نیت 14 معصوم بنظر من بشخصه حتی با فرستادن یک صلوات هم بتوانند مارا همراهی کنند در این مسیر بشخصه از طرف خودم دوستان ازشون تشکر و قدردانی ویژه ای دارم.
با سپاس
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)