به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 81
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    خیلی خوشحالم که اهل تحلیل و بررسی و دنبال نتیجه تحلیل به صورت منطقی هستی و در پی آن راه حل برای تغییرات . این عالی هست و مطمئنم با این روند پیش بروی و با این هوش و دقت و هدایتش اینگونه به راه درست موفقیتها کسب خواهی کرد و لذتها خواهی برد

با این اوصاف می دانم که در پی آن خواهی بود که خب حالا که با درد دل نمی شود حمایت عاطفی و احساسی و هم حسی همسر را جلب کرد ، راه این حلب نظر چه می تواند باشد ؟ من هم از فرصت استفاده می کنم می گویم همینجوری که داری میری و از مسائل ناخوشایند بین خودت و همسرت فرصت سازی می کنی و ارتقاء بینش و نگرش می دهی ، زوایه دید را هردفعه بالا تر ببر با این سئوال ، اصلاض اگر این انتظاری که من دارم تحقق پیدا نکنه چی میشه ؟ آیا من می توانم بدون اجابت این انتظارم آدم شادی باشم ، زندگی کنم و انگار نه انگار همسرم فلان را که من دوست داریم انجام نمی دهد ؟

اگر با این رویه ای که داری پیش میروی و با پیش آوردن سئوالات محتوایی اینگونه ، بهت قول می دهم به یافته های خیلی عمیق محتوایی می رسی که می توانی فرمول هایی از آن در بیاری و به دیگران عرضه کنی ضمن اینکه خودت هم عملیاتی می کنی

برات خیلی خوشحالم .

به نظرم بعد از بالهای صداقت می توانیم قول مدیر همدردی به عنوان تولد اختیاری را برای شما هم به زودی به کار ببریم .

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
    با سلام
    تولد بالهاي صداقت گرامي را تبريك عرض مي كنم.
    من همچنين تولد اختياري بالهاي صداقت را كه در تالار همدردي شاهد بوده ام را نيز به او تبريك عرض مي كنم. كه اگر بيشتر از تولد جسمي او نباشد كمتر نيست.

تولد اختياري كه با انرژي فراوان و با ايجاد تغييرات گسترده و عميق براي خود اختيار كرده و همواره براي آن تلاشگر باقي مانده است.
    بالهاي صداقت، جزء كساني هست كه رتبه بالايي در تولد اختياري خود دارند. و تغييرات دشوار، سخت، و گاه نااميدكننده را تحمل كرده و مي كند. و در جهت رشد يافتن همواره با خود صادق هست.شايد نام بالهاي صداقت اشاره به اين صداقت داشتن وي با خودش داشته باشد.
    موفق و پاينده باشيد

2. 9 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), khaleghezey (یکشنبه 24 فروردین 93), she (یکشنبه 24 فروردین 93), میشل (سه شنبه 26 فروردین 93), yasna1990 (دوشنبه 25 فروردین 93), آویژه (یکشنبه 24 فروردین 93), الهام20 (جمعه 29 فروردین 93), بی نهایت (یکشنبه 24 فروردین 93), ساحل75 (یکشنبه 24 فروردین 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    سلام. حالم خوب نیست.

- - - Updated - - -

فکر کنم همه چی رو خراب کردم...

4. 2 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), الهام20 (جمعه 29 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام،

هیچوقت "همه چی" با هم خراب نمیشه. چیزیکه حالتو بد کرده، اتفاقی که افتاده یا عملکردت نیست، بلکه خطای تفکر همه یا هیچه.... بقیشو هم که دیگه خودت میدونی.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

6. 9 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), khaleghezey (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), meinoush (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), paiize (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), reihane_b (سه شنبه 02 اردیبهشت 93), she (سه شنبه 02 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 28 فروردین 93), الهام20 (جمعه 29 فروردین 93), بابک 1369 (جمعه 29 فروردین 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    74
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    سلام، سلام میشل جان. درست میگی.

ولی وقتی اتفاق بدی می افته انگار همه چی از بین میره. شوهر من از من منفعل تر. حتی روز زن سلام هم بهم نکرد.

دارم تنهایی میرم شهرستان.

شاید اتفاقی که افتاده چیز جدیدی نباشه، ولی منو خیلی داغون کرد. چون فکر می کردم دیگه اوضاع فرق کرده. بهتر شده. شوکه شدم. مادرش اگر میذاشت واقعن بهتر میشد. حسود بدبخت

من اشتباهی نکردم. فقط می تونستم نبینم، می تونستم نشنوم، می تونستم بی اعتنا بگذرم ... ولی نمیشد، نشد. دنیا رو سرم خراب شده بود. باز هم یه بازی دیگه از مادرش ... روز مادر براش هر چی بدی به ذهنم می رسید از خدا خواستم... ولی دلم آروم نمیشه. چطور میتونه چرا میتونه اینقدر هنرمندانه زندگی منو به هم بریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون مدیر مدرسه بوده قبول، از پس 8 تا خواهر و 4 تا خواهرشوهر براومده، قبول، کودکی داغونی داشته و آسیب دیده، قبول، من حریف زن قدرتمند و پلیدی مث اون نمیشم، قبول، ولی این منصفانه نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تیکه نمیندازه، حرص نمیخوره، مثل بازی شطرنج مهره هاشو می چینه و من همش غلط بازی می کنم. کیش و مات!

با مخلوطی از این ها روبرو هستم :

(کینه، عقده، فکرهای مریض، حسادت، طلبکاری، خودخواهی، دروغ و پررویی) و فقط یه سلاح دارم که از همون هم در مواقع بحرانی استفاده نمی کنم! :

(صبر، ملایمت و بی اعتنایی)

کاش آدم میتونست همیشه احساسش رو کنترل کنه. حتی وقتی که بعد از کلی زحمت کشیدن و صبوری، چشمش رو باز میکنه و با تجمع عفونت و عقده روبرو میشه.

بعد از چند روز تازه می تونم روی پاهام وایسم. میرم شهرستان بلکه ... بلکه اگر خودش و مادرش بذارند، کمی آروم بشم. پول هم ندارم. فقط اندازه ی یه بلیط اتوبوس.

بچه ها برام دعا کنید.

- - - Updated - - -

بالهاي صداقت، جزء كساني هست كه رتبه بالايي در تولد اختياري خود دارند. و تغييرات دشوار، سخت، و گاه نااميدكننده را تحمل كرده و مي كند...

8. کاربر روبرو از پست مفید she تشکرکرده است .

khaleghezey (یکشنبه 07 اردیبهشت 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    سلام،شي عزيز
    چرا باز بر ميگردي اول كار دوست نداريم خوشيها و آرامشتون دوباره از دست بره، شما راه زيادي را طي كردي الان يك چيز مناسب حال شماست البته ميبخشي من فرصت نكردم تمامي اتفاقات را كامل دنبال كنم گرچه دلم ميخواست ولي دوست داشتم همش موفقيتهاتو ميديدم. ببينيد جملات جالبي گفتين يعني دارين تجربتونو كامل ميكنين و قدرت بدست گرفتن استقلال زندگيتونو پيدا ميكنيد!!!!!!!!!
    توجه:::::::::: مثال شطرنجتون: قواعد بازي ساخته يا عادت كرده ذهن من و شماست كه برد يا باخت را با آن ميسنجيم و راي و نتيجه اعلام ميكنيم عزيز من شما اين قواعد را بزار كنار . كي گفته اون برده ؟؟؟؟؟ تو كيش و مات شدي؟؟؟؟؟ اينها ذهنيت شماست ؟ اين اصول را عوض كن ؟ مثلاً بگو منم كه بردم و باعث شدم طرفم به طلاطم بيافته و مهره بچينه ؟ تو راحت باش و كار خودتو بكن . پايه و اساس اثر گذاري ديگران عكس العمل و اثر پذيري خودمان است ما بي تفاوت باشيم و اهميت نديم رفتار طرف و... مفهومي ندارد كه!!!! خانم شي راحت باش آزاد باش خودت باش و از ديگران در حد لياقتشان استفاده ببر و بهره بگير همين .

ولی وقتی اتفاق بدی می افته انگار همه چی از بین میره. دارم تنهایی میرم شهرستان. شاید اتفاقی که افتاده چیز جدیدی نباشه،ومن اشتباهی نکردم. فقط می تونستم نبینم، می تونستم نشنوم، می تونستم بی اعتنا بگذرم ... ولی نمیشد، نشد. اون مدیر مدرسه بوده قبول، از پس 8 تا خواهر و تیکه نمیندازه، حرص نمیخوره، مثل بازی شطرنج مهره هاشو می چینه و من همش غلط بازی می کنم. کیش و مات! با مخلوطی از این ها روبرو هستم :

(کینه، عقده، فکرهای مریض، حسادت، طلبکاری، خودخواهی، دروغ و پررویی) و فقط یه سلاح دارم که از همون هم در مواقع بحرانی استفاده نمی کنم! : (صبر، ملایمت و بی اعتنایی)

کاش آدم میتونست همیشه احساسش رو کنترل کنه. بعد از چند روز تازه می تونم روی پاهام وایسم. میرم شهرستان بلکه ... بلکه اگر خودش و مادرش بذارند، کمی آروم بشم. پول هم ندارم. فقط اندازه ی یه بلیط اتوبوس.

- - - Updated - - -

تو ديگر استادي برا خودت خودتو ول كن به ديگران ياد بده و..

10. 3 کاربر از پست مفید حسين40 تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), paiize (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), she (شنبه 06 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام،

من یه تجربه ی اثبان نشده دارم، و اون اینکه انسان ها اون چیزی هستند که به دیگران نسبت میدن. مطمئنی اونیکه حسادت میکنه، تو نیستی؟

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

12. 2 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), she (شنبه 06 اردیبهشت 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    74
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    جمله ات رو کمی اصلاح کنی باهات موافق میشم. ... ببین وقتی روانشناس ها کسی رو بیمار وسواسی تشخیص میدن، دلیلش این نیست که خودشون وسواسی هستند.

شما چیزی رو در دیگران می بینی که اون رو بشناسی. اون حس رو، اون مشکل رو یا اون شادی رو. زشتی یا زیبایی رو. بنابراین وقتی میبینیم کسی حسوده. یعنی حسادت رو می شناسیم. می تونیم حسادت رو از هزارتا حس دیگه تشخیص بدیم. به دو دلیل :

یا خودمون حسودیم.
    یا این پدیده تشخیصش خیلی واضحه.

میشل جان، من هم اخلاق های بدی دارم. مث همه ی آدم ها. ولی خوشبختانه، حسادت جزو این اخلاق ها نبوده و نیست.

مثلا من معمولا دروغ نمیگم و پذیرفتن اینکه طرف مقابلم داره بهم دروغ میگه، برام خیلی سخته. اما وقتی چندبار تکرار شد، به اون آدم برچسب دروغگو میزنم و لااقل سعی می کنم جانب احتیاط رو در مقابلش رعایت کنم.

اما اون جمله ی سهراب رو که چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید رو هم زیاد فانتزی و غیرقابل اجرا نمی دونم.

و نهایتا جمله ی شما رو اینطوری میگم :

"آدم های بیمار/گرفتار و آدم های زخم خورده، فکرهای منفی بیشتری دارند."

- - - Updated - - -

"آدم های سالم، آدم های خوشبخت، زیباتر به دنیا و آدمهاش نگاه می کنند... اما قاعدتاً نه به همه ی دنیا و نه به همه ی آدم ها. چون در این صورت تبدیل می شدند به آدم های نفهم! نه آدم های سالم!"

حسین آقا ممنونم.

- - - Updated - - -

دیروز از شهرستان برگشتم. شب بود، همسرم نیومد دنبالم. خونه هم نبود. یازده شب اومد. مامانم غذا داده بود که نخورد. پشتش رو کرد به من و حتی برای سلام و علیک با یکی از آشناها که اومده بود تا لطفی رو انجام بده تا دم در نیومد.

فکر می کنم تمام اون مدتی که ظاهرا روابط خوب بوده، اون پر از عقده و کینه بوده، نمی دونم. به هر حال همسر من درونگراست و منفعل. از احساسش راحت نمیشه خبردار شد. بق می کنه، قهر می کنه و سکوت طولانی و بعد رفتارهای انتقام جویانه و آزاردهنده.

کاش حرف میزد. کاش اینقدر فکرهای منفی اش رو قرقره نمی کرد. کاش از مادرش خط منفی نمی گرفت...

- - - Updated - - -

دو تا هدف برای خودم گذاشتم :

1. صبر : کنترل احساسات و کنترل خشم. کاش من آدمی بودم که عصبانی نمیشد و حرف نمی زد! و اعتنا نمی کرد!! ای کاش!

2. زیبایی : رسیدگی به خودم، به غذا، روحیه و ورزش

زمان شاید اوضاع رو بهتر کنه.
    تجربه بهم میگه اون آزارهاش رو ادامه میده تا من عکس العمل نشون بدم. من هم نمی خوام عصبانی بشم. می خوام تحمل کنم و بی اعتنا باشم تا خسته بشه و راهش رو عوض کنه.

برام دعا کنید و اگر نظری دارید بهم بگین. ممنونم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط حسين40 نمایش پست ها

تو راحت باش و كار خودتو بكن.

پايه و اساس اثرگذاري ديگران، عكس العمل و اثرپذيري خودمان است. ما بي تفاوت باشيم و اهميت نديم رفتار طرف و... مفهومي ندارد كه!!!!

خانم شي راحت باش آزاد باش. خودت باش و از ديگران در حد لياقتشان استفاده ببر و بهره بگير همين .

- - - Updated - - -

خیلی داغونم. ولی دارم احترام عنوان تاپیکم رو حفظ می کنم...

- - - Updated - - -

خیلی داغونم. ولی دارم احترام عنوان تاپیکم رو حفظ می کنم...
    ویرایش توسط she : شنبه 06 اردیبهشت 93 در ساعت 12:30

14. 3 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

حسين40 (چهارشنبه 10 اردیبهشت 93), شیدا. (شنبه 06 اردیبهشت 93), صبا_2009 (شنبه 06 اردیبهشت 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    74
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    راستی شهرستان رفتم به مادرشوهرم و پدرشوهرم هم سر زدم و سعی کردم خوش بگذره. اتفاقی نیوفتاد. همسرم نگفته بود که من اومدم شهرستان. خوب پیش رفت. براشون مهمه که برم بهشون سر بزنم. راضی بودند.

- - - Updated - - -

راستی شهرستان رفتم به مادرشوهرم و پدرشوهرم هم سر زدم و سعی کردم خوش بگذره. اتفاقی نیوفتاد. همسرم نگفته بود که من اومدم شهرستان. خوب پیش رفت. براشون مهمه که برم بهشون سر بزنم. راضی بودند.

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    شی عزیز،

مقدمات پست بالا را دوست داشتم. شی منطقی و مهربون داشت حرف می زد.

من واقعا اشکال زندگی شما را درک نمی کنم.
    فکر می کنم اشکالش این هست که تو و همسرت به هم اعتماد نکردید.
    هنوز طرف مقابل را باور ندارید.
    هر دوتون سعی می کنید تکیه گاه و پشتوانه قبلیتون را سفت و محکم بچسبید (خانواده خودتون) و حتی در موقع لزوم اون را به رخ طرف مقابل هم بکشید که:
    فکر نکن تنها گیر آوردیها ... ببین. من خانواده دارم !

شما دوتا با هم هنوز یک خانواده تشکیل ندادید. هم خونه هستید.
    همین که اون یکی کمی بی توجهی می کنه، اشتباه می کنه، دلش گرفته باشه یا .... طرف مقابل پناه می بره به خانواده اش.

اگر دوست داشتی بگو چی شد که رفتی شهرستان.
    قهر و دلخوری بود و رفتی که آروم بشی
    یا با هماهنگی همدیگه، قرار شد شما چند روزی بری مامان و بابات را ببینی؟
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

17. 6 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), kamran2007 (دوشنبه 08 اردیبهشت 93), khaleghezey (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), meinoush (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), she (یکشنبه 07 اردیبهشت 93), zendegiye movafagh (شنبه 06 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    همه چی خوب بود که چه اتفاقی افتاد ؟
    چرا سربسته میگی ؟
    جریان مادر شوهرت چی بود ؟ مگه چی کار کرد ؟

خودتو درگیر بازی ها نکن که بخوای برنده باشی یا بازنده مهم اینه که راه درست رو بری و با صداقت و دل کسی رو نشکنی به بقیه مسایل اهمیت نده
    به فکر خودت و شادی خودت و سرگرمی هایی که دوست داری باش .. حساسیتت رو کمتر کن . رو رفتارها و کردارشون تمرکز نکن
    آروم باش
    ویرایش توسط zendegiye movafagh : شنبه 06 اردیبهشت 93 در ساعت 15:04

19. 2 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

heaven65 (دوشنبه 08 اردیبهشت 93), she (یکشنبه 07 اردیبهشت 93)

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)