خیلی خوشحالم که اهل تحلیل و بررسی و دنبال نتیجه تحلیل به صورت منطقی هستی و در پی آن راه حل برای تغییرات . این عالی هست و مطمئنم با این روند پیش بروی و با این هوش و دقت و هدایتش اینگونه به راه درست موفقیتها کسب خواهی کرد و لذتها خواهی برد
با این اوصاف می دانم که در پی آن خواهی بود که خب حالا که با درد دل نمی شود حمایت عاطفی و احساسی و هم حسی همسر را جلب کرد ، راه این حلب نظر چه می تواند باشد ؟ من هم از فرصت استفاده می کنم می گویم همینجوری که داری میری و از مسائل ناخوشایند بین خودت و همسرت فرصت سازی می کنی و ارتقاء بینش و نگرش می دهی ، زوایه دید را هردفعه بالا تر ببر با این سئوال ، اصلاض اگر این انتظاری که من دارم تحقق پیدا نکنه چی میشه ؟ آیا من می توانم بدون اجابت این انتظارم آدم شادی باشم ، زندگی کنم و انگار نه انگار همسرم فلان را که من دوست داریم انجام نمی دهد ؟
اگر با این رویه ای که داری پیش میروی و با پیش آوردن سئوالات محتوایی اینگونه ، بهت قول می دهم به یافته های خیلی عمیق محتوایی می رسی که می توانی فرمول هایی از آن در بیاری و به دیگران عرضه کنی ضمن اینکه خودت هم عملیاتی می کنی
برات خیلی خوشحالم .
به نظرم بعد از بالهای صداقت می توانیم قول مدیر همدردی به عنوان تولد اختیاری را برای شما هم به زودی به کار ببریم .

شوکه شدم. مادرش اگر میذاشت واقعن بهتر میشد. حسود بدبخت

علاقه مندی ها (Bookmarks)