سلام
براتون آرزوی خوشبختی دارم و امیدوارم که در کنار همدیگه همیشه شاد زندگی کنید
راستش من متوجه نشدم تاپیک زدید که بگین دوستان که توی اون برهه راهنمایی تون کردن اشتباه کردن یا از تجربه تون به عنوان یه شیوه ی آشنایی مدرن و موفق بگین.
من فکر می کنم مورد دوم باشه.چون هر کسی که مدتی (ولو اندک) توی این سایت باشه میفهمه که ارزش هر پست (هرچند کوتاه) معادل صرف وقت و انرژی یک فرد هست که بی هیچ چشمداشتی فقط و فقط قصد کمک داره
نظر شخصی من همیشه به نحوی است که شیوه ی مدرن انتخاب رو میپذیرم.من بر خلاف دوستان که توضیح نداده دوستی رو محکوم می کنن به عنوان یک جرقه جهت آشنایی بهش نگاه می کنم.اما همیشه این نقطه نظرم منو دچار اشکال می کرد چون افکارم با افکار پسرایی که پیشنهاد میدن زمین تا آسمون فرق داشت.
دوستی خوبه،اما از نظر من یه شیوه ی دوستی که منطبق بر افکار شخصیم و مقررات پدرم باشه.از اونجایی که این دو هیچ وقت با هم جمع نمی شن کلا بیخیالش شدم.
منم مثل جناب آقای فرهنگ معتقدم که شما جزء قشر استثنای روابط به نتیجه رسیده ی دوستی هستید.
من با تکیه به همون ضوابط رابطه ی دوستی داشتم که به نتیجه نرسید.دست کم 10 مورد بین دختر خانوم های نزدیکم این روابط رو دیدم که سرانجام نداشت.
خلاصه اگه ما هدف کمک کردن و راهنمایی داشته باشیم با استنتاج از این تجربیات میگیم که توی اکثر موارد به نتیجه نمیرسن.
شما اول راه هستید.در کنار زحمتی که جهت وصال کشیدین زحمتی معادل(و یا حتی بیشتر) توی مراحل بعدیش خواهید داشت.امیدوارم که این پروسه ی نفس گیر رو شیرینیه عشقتون هموار و دلچسب کنهو مدتی دیگه مجددا بیان و برای دوستان از زیر یک سقف رفتنتون بگید
شاد باشید و خوشبخت![]()

و مدتی دیگه مجددا بیان و برای دوستان از زیر یک سقف رفتنتون بگید

علاقه مندی ها (Bookmarks)