درود بانو
به همدردی خوش آمدید 
فکر کنم شما دارای شخصیت معلم گرا هستید یعنی دقیقا دارید همان کار یرا انجام میدهید که مادر ایشون انجام میدن چیکار کنه کجا بشینه کجا حرف بزنه کجا حرف نزنه و.....
((میشه کمکم کنین چجوری بهش بگم مثلا فلان کارش مشکل داره ....چجوری راضیش کنم درس بخونه....چجوری بتونم یه مرد واقعی ازش بسازم .؟؟))
لطفا مقاله زیر را مطالعه کنید در مورد تیپ شخصیتی افراد هستش خیلی می تواند به شما کمک کند.برای اینکه متوجه نقاط قوت و ضعف تیپ شخصیتی خودتان و شوهرتان بشوید
http://www.hamdardi.net/thread-22759.html
مسئله دوم اینه شما بعنوان همسر باید به شوهرتان اعتماد بنفس بدید باید با تعریف کردن از نقاط مثبت جلوی خودش و جلوی جمع بهش اینو بفهمونید که از اینکه ایشون انتخاب کردید به خودتان افتخار میکنید و بخودتان می بالید یه مرد خیلی نیاز داره به این احساس سعی نکن تغییرش بدی نزار فکر کنه شما معلم هستید و دارید به زور تغییرش میدید بلکه بجاش با تعریف کردن ازش سعی کنید بهش انرژی مثبت بدید تا هرروز خودشو بهتر کنه.
نقاط منفی شوهر خود را با تقویت نکات مثبتش پر کنید.خوب مهربونه چرا ازش تعریف نمیکنی چقدر با اخلاقه و دوستان و اطرافیان شما اینو میگن.در مورد درس فعلا عجله نکن بنظر من بوقتش.میتوانید بعدها با ایوشن مطرح کنید وقتی بچه دار میشید دوست داردی همونطور که من و فرزندمون بوجودت از نظر اخلاقی و رفتاری و شخصیتی افتخار میکنن کنارش تحصیلاتشونم اهمیت بدن و انشاالله بتونن تیو شغلشون پیشرفت کنن.
یه کف مرتب برای شما بخاطر دفاعی که از شوهرت جلوی مادرتون داشتید و با احترام این موضوع را مطرح کردید
خیلی خوشم اومد این عالیه این رفتاری که کردید واقعا تحسین برانگیزه
اگه وقت بزارید و مقالات مربوطه به اعتماد بنفس را مطالعه کنید خیلی به شما و شوهرتان کمک میکنه توی مسیری که میخواهید طی کنید در آینده
اعتماد به نفس
در مورد مادر ایشون خوب شما نمیتونید تغییر بدید ایشون را و اینکه اینم مد نظر قرار بدید یه مادر چجوری بعد فوت شوهرش بچه هاش را بزرگ کرده خیلی سخته یکم حساسیتت نسبت به این موضوع را کم کن بقول معروف
دقت دق ات میدهد.
در مورد مهمانی وقتی میرید مهمانی جایی اولا سعی کن کنارش بشینی اگر امکانش هست دوما سعی کن مثلا اون شب برای ایشون روزنامه بخرید یا تبلت اگه علاقه دارن مقداری از وقتی که اونجا هستند را اختصاص بدن به اینکار.زمان میبره یکم بهشون فرصت بدید با خواندن روزنامه و کتاب سعی کنید به ایشون کمک کنید برای بالا بردن اطلاعاتشون توی ضمینه های روزمره.
توی این مورد باید صبور باشی دیدی توی یه جمعه در یه مورد خوب داره صحبت میکنه تشویقش کن و بهش اعتماد بنفس بده و بگو اطلاعاتش چقدر خوبه و تشویقش کن اطلاعاتش را در ضمینه هایی که دوست داره بالا ببره.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
ویرایش توسط khaleghezey : دوشنبه 25 فروردین 93 در ساعت 20:00
علاقه مندی ها (Bookmarks)