سلام.nazlly عزیز
دوست من که پتینه کار میکنه گفت گالری میزنه کلی هم تراکت پخش میکنه بعد که مشتریاش میاین و کاراشو میبینن خوششون میاد سفارش هم میگیرن.
آموزش هم میداد.
البته زیادی مشتریاش هم از این بود که نصف قیمت بقیه کار میکرد مثلا تو آموزشش تکنیکی پنجا میگرفت درصورتی که نرخ آموزش پتینه تکنیکی 100
یا اینکه معمولا میگن موقعی که کار پتینه رو میخوای بفروشی قیمت خرید رزین و دوبرابر میکنی میشه قیمت کار پتینه، اما این قیمت رزین و نصف میکرد و با قیمت خود رزین حساب میکرد.انگار کاراش از بقیه ارزونتر بود.
درمورد وبلاگتم میتونی یه سرچ داشته پتینه کاری کلی وبلاگ ساخته شده در این زمینه. میتونی از اونا الگو برداری کنی ببینی چکار میکنن.
میتونی کاراتو بذاری تو وبلاگت و اعلام کنی سفارش هم میگیری.
یکی از وبلاگا کاری کرده بود این بود که آموزش پتینه رو بصورت pdfدرآورده بود و تو وبلاگش بفروش درآورده بود. یه پست زده بود گفته بود هرکی میخواد ادرس ایملشو تو قسمت نظرات بذاره تا pdf و براش ارسال کنم. اونجا موقعی که میخوای پی دی اف و بدی پولی که براش تعیین کردی و میگی به حسابت بریزن بعد پی دی اف و میفرستی.
درکل پتینه کاری باید دید تا یاد گرفت نمیشه نوشت زیاد از طریق محیط مجازی نمیشه یاد گرفت، شدنی که میشه اما وقت گیره .
خیلیا هم اطلاع ندارن چیه، همین مجسمه ها و میز آینه های گرون قیمت مغازه ها رو نمیدونن خودشون با کمترین قیمت میتونن درست کنن.
پس نباید انتظار داشته باشی به این سرعت برات مشتری پیدا بشه باید صبر داشته باشی.
برای استادم هم تو آموزشگاه شون میاین و درخواست میکنن گاهی اوشون وقت ندارن به شاگرداشون میگن انجام بدن.
کلا مشتری از جای خاصی برای دوستاتون نمیاد من فکر میکنم اون ها چند تا کار انجام دادن فروختن همون مشتریا براشون تبلیغات کردن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)