من نگفتم ازدواج به روش سنتی بده. گفتم واسه من ممکن نبوده. بچه بودم مامانم می گفت اه و غلط می کنی با کسی دوست شی و این حرفا و منم احمق و حرف گوش کن. بزرگ شدم کسی نگفت تو ادمی مثلا می خوای ازدواج کنی یا نه. فرض بر این گذاشته شد که من یه دختر غربی هستم با تمام امکانات و استقلال و اسایش های اجتماعیش و باید خودم واسه خودم شوهر پیدا کنمیا شایدم فرض این بود که بنده وجود ندارم!! این وسطا هم واسه اینکه خیلی سرم خلوت نباشه جورواحور مشکل تراشیدن تو خونه که خوب حال و حول کرده باشم و کلا قید ازدواجم بزنم!! الانم اگه بخوام شوهر پیدا کنم رسما روش اجباری من میشه همون مدل اروپایی و غربی که باید یه مدت دوست باشی با طرف باشی حتی زندگی هم بکنی تا ببینین با هم هماهنگین یا نه. به عبارت بهتر بنده باید خجالتم بکشم تو این سن که باکره ام!! چیزی که نمی دونم اینه که واقعا این وابستگیه بعد از رابطه جنسی وجود داره یا نه. به غیر از این من مشکل وابستگی به کسی رو ندارم. این منم. وضعیت منه. من نگفتم که ازدواج سنتی بده. گفتم وضع من اینه. اگه کسی شرایط ازدواج سنتی رو داره خوب عالیه چرا که نه.
ضمنا اینکه پسری ادمو به خونوادش معرفی نکنه توی همون فرهنگای غربی هم یه زنگ خطره واسه اینکه این رابطه تهش به ازدواج ممکنه نرسه.
اره منم ادمایی که در اطرافم بودن با چند سال دوستی مثلا از دوره اوایل لیسانس تا پایان فوق لیسانس ازدواج کردن. زندگی های خوبی هم دارن. مشکلی هم ندارن .

یا شایدم فرض این بود که بنده وجود ندارم!! این وسطا هم واسه اینکه خیلی سرم خلوت نباشه جورواحور مشکل تراشیدن تو خونه که خوب حال و حول کرده باشم و کلا قید ازدواجم بزنم!! الانم اگه بخوام شوهر پیدا کنم رسما روش اجباری من میشه همون مدل اروپایی و غربی که باید یه مدت دوست باشی با طرف باشی حتی زندگی هم بکنی تا ببینین با هم هماهنگین یا نه. به عبارت بهتر بنده باید خجالتم بکشم تو این سن که باکره ام!! چیزی که نمی دونم اینه که واقعا این وابستگیه بعد از رابطه جنسی وجود داره یا نه. به غیر از این من مشکل وابستگی به کسی رو ندارم. این منم. وضعیت منه. من نگفتم که ازدواج سنتی بده. گفتم وضع من اینه. اگه کسی شرایط ازدواج سنتی رو داره خوب عالیه چرا که نه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)