نوشته اصلی توسط
نازنین2010
سلام
ببین یه دختر که تو خانواده ای بزرگ شده که ادکلن فلان خریده واقا نمی تونه با خانواده ای زندگی کنه که مثلا پدر شوهرش ماشین نداره یا مثلا برا عید قرار باشه از نردبون بره بالا پرده نصب کنه
یه اقا تو یه خانواده خیلی مذهبی بزرگ شده ولی از یه جایی زن بگیره که تو کل خانواده خانم فقط یه مادر بزرگ دارن که نماز می خونه و روسری سر میکنه
(بببین دارم مثال زدم نمی خوام بگم که شما و طرفت )
باید کلاس و تیپ شخصیتی دو خانواده باید تا یه حدودی به هم بیاد
مخصوصا از لحاظ مالی و فرهنگی
خودم اگه بخوام یه روزی برا پسر ناز و خوشکلم برم خواستگاری حتما حتما حتما جایی میرم که یکی دو تا حسن خوب داشته باشه که پسرم نداشته باشه منظورم اینه که که حتما تو یه موردهایی از پسرم سر باشه
در کل نظر هر دختر خانمی در مورد قد وقیافه همسرش متفاوت هست همه ادمای رو زمین ادم خوشکل و خوش تیپ را می پسندن ولی یه دختر اپیدا میشه که اصلی ترین معیارش تیپ و قیافه افا هست و از این معیارهاش یه ذره هم پایین نمیاد ولی یکی دیگه وقتی همه محاسن خاستکار را کنار قیافه ناهنجار اقا میذاره میبینه که مثلا نه نمیتونه این همه خوبی را ندیده بگیره که حالا اقا 5 سانت قدش کوتاهه یا سیاهه با یه دماغ پرتقالی داره
به نظر من دیگه دنبال این خاستگاری مجدد این خانم اصلا اصلا و اصلا نباش مطمئن باش بازم دختر خوشکل هست که قلبا شما را خواسته باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)